Ir kiaušinienė, ir pica...Sveikos, mamytės...Smagu, kad patiko receptas su dešrelėm ir makaronais.
Dar norėčiau pasiūlyti kai ką. Jei tingis gamint valgymą- kepk kiašinienę. Na, o jei tą kiaušinienę patobulintume?

Reikės: kiaušinių, svogūno, sūrio (to kur geriau lydos nuo šilumos), alyvuogių aliejaus, grybukų (geriau miško, tačiau ir šampinjonai tiks), pomidorų, žalumynų, druskos, pipirų. Tikslių dozių nerašysiu, manau, kiekviena mūsų tuos apskaičiavimus kiek-ko atliks savarankiškai

.
a) supjaustom grybukus ir cibulį (-ius), ir ant didelės ugnies apkepam alyvuogių aliejuje.Pasūdom,pabarstom pipiriukais.
b)Kepam kiaušinienę, vėl gi alyvuogių aliejuje. Kepimo pabaigoje sumažinam ugnį iki minimumo ir suverčiam grybų-cibų troškinuką.
c)Pomidorus nulupam ir trinam rupesne tarka, verčiam į keptuvę ir tolygiai paskirstom po ją.
d)Dabar visą tai padengiam sūriu, stengiamės, kad jis padengtų visą patiekalo paviršių. Uždengiam keptuvę dangčiu ir laukiam iki sūris išsilydis.
e)Į kepimo pabaigą apibarstom žalumynais: krapukais, baziliku, pertažolėm...
Viskas. Kol sūris paviršiuje nesustingo, pjaustom patiekalą gabalais ir nieko nelaukdami ragaujam....
P.S. Fantazijai ribų nėra. Galima prie grybų prijunkt šoninukės ar kokio kumpelio dėl sotumo

Ir dar: Vis tik svarbu pomidorą ne pjaustyti, o būtent trinti, tame yra kažkoks kabliukas

...Eksperimentuojam...
S K A N A U S !