
QUOTE(*DoGy* @ 2009 07 24, 15:05)
isviriau makaronus, atskirai keptuveje pakepinau salieru stiebus, svoguno laiskus, pridejau zuvies prieskoniu ir viska gerai apkepinau, tada sudejau makaronus, grietine, ismaisiau ir skanaus

o ten ne krevetes matosi?

QUOTE(Fea @ 2009 07 24, 16:22)

parasiau gi, kad pamirsau, nors galvojau.....va kaip buna, kai skubi....aciu

QUOTE(*DoGy* @ 2009 07 24, 15:24)
viskas gerai




QUOTE(*DoGy* @ 2009 07 24, 15:05)
[url=http://www.radikal.ru][img]
net seiliu prisikaupe burnoj....

Sveikos,
padekit prasau... nu as tundra tikra
nusipirkau siandien baklazana... ir nezinau ka su juo daryti
isivazidavau daryti troskini su jais, nusipirkau jautienos, paprika, baklazana, na turiu morku, pomidoru, svogunu. Kazi jei as jautiena pakepinciau, ar sumalciau, ir pripjaustyciau visokiu darzoviu, kas gautusi? Ir ar baklazana reik nulupt?
skaiciau receptus su jais, ale as su mesa kazkaip noriu.. ir dar prisiskaiciau, kad jie kartus?
padekit prasau... nu as tundra tikra





QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 25, 20:20)
Sveikos,
padekit prasau... nu as tundra tikra
nusipirkau siandien baklazana... ir nezinau ka su juo daryti
isivazidavau daryti troskini su jais, nusipirkau jautienos, paprika, baklazana, na turiu morku, pomidoru, svogunu. Kazi jei as jautiena pakepinciau, ar sumalciau, ir pripjaustyciau visokiu darzoviu, kas gautusi? Ir ar baklazana reik nulupt?
skaiciau receptus su jais, ale as su mesa kazkaip noriu.. ir dar prisiskaiciau, kad jie kartus? 
padekit prasau... nu as tundra tikra





lupti nereikia, tik supjaustyk ir pabarstyk druska. palik 20 min, nupilk skysti susidariusi ir vsio

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 25, 19:20)
Čia man naujiena - niekada toks nepasitaikė

QUOTE(brashke77 @ 2009 07 25, 18:24)
lupti nereikia, tik supjaustyk ir pabarstyk druska. palik 20 min, nupilk skysti susidariusi ir vsio 

brashke, dabartinius baklazanus nereikia barstyti druska, isvestos veisles, kurios visai nekarcios, taigi sutrumpina laika virtuveje

