
Aguonele, super-duper

QUOTE(Elena @ 2009 08 31, 07:38)


Elena paskutiniu metu ant pynimo patrauke

na ir saunuoles visos, tiek skaniu recepteliu pridejot. visoms po

QUOTE(brashke77 @ 2009 08 31, 15:29)

QUOTE(aguonele @ 2009 08 31, 17:40)
butinai isbandysiu
jau atrodo tai pritrenkanciai
as atsinesu du labai paprastus patiekalus
troskinta jautiena su dziovintais pomidorais ...


as atsinesu du labai paprastus patiekalus
troskinta jautiena su dziovintais pomidorais ...
Atroddo skaniai,man su jautiena visada gaunasi pravalas


QUOTE(daividija @ 2009 09 01, 10:52)
Atroddo skaniai,man su jautiena visada gaunasi pravalas
Kaip bedaryciau vis kieta,gal karves pabuvusios 


nebutinai karves kaltos. as t.p. ne visada kepu sausuoju budu.
jei pasitaikys kokia pojaune karvute,tai jamk mesyte juostelemis supjauscius truputi pamarinuok prieskoniukais,tai ja trup.paminkstins, patroskink keptuveje tiesiog vandenuke su prieskoniais/lauro lapu/t.t...,jei nugaruos vandenukas - dapilinek ne salta(nes saltas vel ja grudina,kietina),....
toliau jau keliauja kas nori - darzoves, grybukai, ryziai, t.t., t.p.padazai raudoni/pipiriniai/kinietiski tailandietiski,..
labai labai skanus daiktai gaunasi imant pagrindu jautienos juosteles

QUOTE(Ulė @ 2009 08 29, 21:21)
Kepti varškėčiai
400 g varškės
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
druskos
riebalų
Į ištrintą varškę įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
Ant miltais pabarstytos lentos dėti po šaukštą tešlos, daryti apvalius paplotėlius ir kepti riebaluose.
Iškepus,supilti 100 gr. grietineles ir patroskinti 10min.
400 g varškės
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
druskos
riebalų
Į ištrintą varškę įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
Ant miltais pabarstytos lentos dėti po šaukštą tešlos, daryti apvalius paplotėlius ir kepti riebaluose.
Iškepus,supilti 100 gr. grietineles ir patroskinti 10min.
O cukraus cia nesideda?
Siandien uzsimaniau koldunu.
Susiradau toki teslos recepta internete.
KOLDŪNAMS:
2 stiklinės miltų
kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
10 g. sviesto
druskos
Į verdantį vandenį sudėti sviestą, druską, maišant suberti 0,5 stikl. miltų. Ataušinus įmušti kiaušinį, supilti likusius miltus, gerai išminkyti ir iškočioti tešlą.
Idarui: farsas, svogunas, vegeta, pipirai, vandens biskeli.
Pagamintu nenufotkinau
va kokie tik susaldyti

Liko dar gabalelis teslos. Sumasciau padaryti viena dideli kolduna su varskes-spinatu idaru. Kolduna apviriau. Po to pakepinau ant sviestuko ir valgiau su grietine tikrai skaniai gavosi.
Susiradau toki teslos recepta internete.
KOLDŪNAMS:
2 stiklinės miltų
kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
10 g. sviesto
druskos
Į verdantį vandenį sudėti sviestą, druską, maišant suberti 0,5 stikl. miltų. Ataušinus įmušti kiaušinį, supilti likusius miltus, gerai išminkyti ir iškočioti tešlą.
Idarui: farsas, svogunas, vegeta, pipirai, vandens biskeli.
Pagamintu nenufotkinau
va kokie tik susaldyti

Liko dar gabalelis teslos. Sumasciau padaryti viena dideli kolduna su varskes-spinatu idaru. Kolduna apviriau. Po to pakepinau ant sviestuko ir valgiau su grietine tikrai skaniai gavosi.

va to paskutinio tai as norec

QUOTE(Vėjūna @ 2009 09 01, 12:56)
O cukraus cia nesideda?
recepte ne,bet jei yra noras galima det

QUOTE(Monalyza @ 2009 09 01, 18:53)
Siandien uzsimaniau koldunu.
Susiradau toki teslos recepta internete.
KOLDŪNAMS:
2 stiklinės miltų
kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
10 g. sviesto
druskos
Į verdantį vandenį sudėti sviestą, druską, maišant suberti 0,5 stikl. miltų. Ataušinus įmušti kiaušinį, supilti likusius miltus, gerai išminkyti ir iškočioti tešlą.
Idarui: farsas, svogunas, vegeta, pipirai, vandens biskeli.
Liko dar gabalelis teslos. Sumasciau padaryti viena dideli kolduna su varskes-spinatu idaru. Kolduna apviriau. Po to pakepinau ant sviestuko ir valgiau su grietine tikrai skaniai gavosi.
Susiradau toki teslos recepta internete.
KOLDŪNAMS:
2 stiklinės miltų
kiaušinis
0,5 stiklinės vandens
10 g. sviesto
druskos
Į verdantį vandenį sudėti sviestą, druską, maišant suberti 0,5 stikl. miltų. Ataušinus įmušti kiaušinį, supilti likusius miltus, gerai išminkyti ir iškočioti tešlą.
Idarui: farsas, svogunas, vegeta, pipirai, vandens biskeli.
Liko dar gabalelis teslos. Sumasciau padaryti viena dideli kolduna su varskes-spinatu idaru. Kolduna apviriau. Po to pakepinau ant sviestuko ir valgiau su grietine tikrai skaniai gavosi.
skaniai atrodo

tesla tokia kaip ir plikytine skamba

10 balu uz ideja su "likutiniu" didziuoju koldunu!

QUOTE(Elena @ 2009 08 31, 07:38)
Tinklas iš žuvies



QUOTE(daividija @ 2009 08 31, 16:04)
Kiek kitoks omletas
Panašų kepu, skanumėlis

QUOTE(aguonele @ 2009 08 31, 19:40)
Labiausiai norėčiau vištienos, skaniai atrodo

QUOTE(Monalyza @ 2009 09 01, 17:53)
Siandien uzsimaniau koldunu.
Kokie dailučiai



QUOTE(Elena @ 2009 08 31, 08:38)
nelietuviškai pasakius: abaldėt galima

kiat oks patieklas ant stalo, tai ir be torto apseit galima

super fantazija ir išpildymas
