"Keptos krevetės su pomidorais ir fetos sūriu
400 g virtų krevečių
400 g fetos sūrio,
800 g skardinės luptų pomidorų savo sultyse,
0,5 kg bulvių,
2 vidutinių geltonų svogūnų,
23 nemažų skiltelių česnakų,
apie 100 ml vandens
žiupsnelio maltų pipirų,
druskos,
alyvuogių aliejaus,
nemenka sauja smulkintų krapų arba plokščialapių petražolių.
Pirmiausia nepridegančioje keptuvėje apkepkite smulkintus svogūnus. Dažnai maišydami kepkite, kol suminkštės ir įgaus auksinę spalvą. Tuomet sudėkite nuskustas ir maždaug 2 cm kubeliais supjaustytas bulves. Maišydami bulves kepkite apie 10 minučių, tada įberkite kapotus česnakus ir žiupsnelį pipirų.
Kai bulvės bus vidutiniškai apkepusios, įberkite druskos, įpilkite vandens
Ant burbuliuojančių bulvių iš skardinės sudėkite pomidorus. Juos pasmulkinkite mentele arba šaukšto kraštu. Neuždengtoje keptuvėje mišinys turėtų kepti apie 10 minučių arba kol pradės vos vos tirštėti.
Tuomet laikas įmaišyti krevetes ir sutrupintą fetos sūrį. Keptuvę uždenkite ir kepkite 3 5 minutes.
Nukėlę nuo ugnies, į troškinį įmaišykite smulkintų žalumynų."
Šį receptą radau viename internetiniame puslapyje irgi išbandžiau, labai skanu

, tik užsisvajojus nusipirkau nelukštentų krevečių, o vėliau tingėjau į parduotuvę vėl eit, tai prasikeikiau kol išlukštenau

, bet rezultatas labai skanus buvo