Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų gydymas su narkoze

QUOTE(mymytė @ 2009 05 29, 15:16)
Mums išrovė kelis dantis ir krūvą dantų užplombavo. Vaikas paniškai bijo tų daktarų, o čia, kai pamatė visą įrangą, visas net perbalo. Žiauriausia buvo tai, kad daktarai puolė prie jo su tom kaukėm, laikė rankas, kojas.... Vaikas net nekvėpavo, kai uždėjo kaukę. Buvau pasibaisėjusi - maniau, kad tų sovietinių laikų "aptarnavimas" jau praėjo... Labai pergyvenau, kad vaikas viską prisimins ir bus dar didesnė problema eiti pas stomatologą. Tačiau pabudęs jis nieko neprisiminė.
Kaip bebūtų, ši procedūra labai sunki psichologiškai.

taip sunki tikrai psichologiskai drinks_cheers.gif o jus klinikose?

Mums pasiseke visi gyditojai ir slaugytojos faini buvo viena sesute isvis super thumbup.gif tik anesteziologe karve kazkokia nepatiko norejau jau jei ka pasakyti mazai truko bet susilaikiau, vaikas krioke verkia kraujai eina is burnytes sako man bloga as numirsiu o ji nepatenkinta ko cia reki vyruti sako doh.gif idomu jei jos vaikui taip butu ka tada sakytu
Atsakyti
sveikos, gal galite parasyti ar tik Vilniuje BAK klinikoje tvarko dantukus vaikams su narkoze? Jei kas ten tvarket dantukus savo mažyliams ar patenkitni likot personalo darbu, nes bijau kad nebutu kokios pikčiūrnos ir įvarytų vaikui dar didesnę baimę nei turi vaikas. Ačiū už atsakymą .
Atsakyti
BAK'e teko tvarkyti dantukus, tai aptarnavimu likome labai patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
O mes "pradejom" taisyti dantukus pries metus, kai sunui buvo 2 metukai. Pirma nuvaziavome i pasilaiciu odontologijos klinika pas daktare Irma. Vaikas nesileido gydomas, tai liepe atvaziuoti po puses metu. Po ouses metu vel tas pats. Tai sake ta Irma atvaziuotu dar po 3ju menesiu (beje dantukas jau buvo sutrupejes). Uz kiekviena apsilankyma, net dantu nepaziurejusi daktare eme po 50 lt uz konsultacija, nors ir nekonsultavo visiskai o tik konstatavo, kad vaikas nesiduoda gydomas g.gif Tai nuvaziavau i Zalgiri pas daktare Rizgelyte, nes sake, kad cia daro su sedacija. Rizgelyte ji apziurejusi pasake kad tokiam neramiam vailui sedacija tikrai nepades ,dave talona gygymui bendrineje nejautroje. Pasitariau del tos narkozes su anesteziologu, dirbanciu santariskiu vaiku ligononeje. Tai jis pradejo atkalbineti, kad bendra narkoze tai intervencija i smegenis, kad tokiam maziui smegenelem atsigauti po narkozes treikia kokiu 2ju menesiu ir pan. Tai uzsirasiau dar karta i Zalgiri pas daktare Rasa Zaliuniene, kuri sutiko, kad del 4iu dantu, is kuriu smarkiai sugedes tik 1as narkoze-vos ne nusikaltimas, ir vakar kuo puikiausiai sutvarke 3 dantukus su raminancia dormicum tablete, vaikas ramiai sau gulejo atsipalaidaves. thumbup.gif Po menesio ateisime tvarkytis ketvirto. Labai jai aciu 4u.gif Taip kad mielos mamytes, jei jum sako, kad dantukus butinai reikia gydyti su bendra narkoze, nepatinfekite nueiti pas kita daktare, nes sedacijos poveikis organizmui napalyginamai svelnesnis.
Atsakyti
nu kazkokia nesamone su narkoze dantis taisytis, baisiau negu baisu dar vaikui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2009 06 24, 14:12)
nu kazkokia nesamone su narkoze dantis taisytis, baisiau negu baisu dar vaikui  blink.gif

o ka daryti kai isbandyti keli gyditojai ir kuo toliau tuo baisiau vaika budavo vesti pas , ka daryt kai dantis skauda ir kitokio budo nera kaip tik narkoze
Bet seip tai man ji ir labai baisu
Atsakyti
Gal isbandykite sedacija? Nes musiskis irgi nieku gyvu nenorejo tu dantuku taisyti, o po tabletes visiskai atsipalaidavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2009 05 14, 00:13)
vienu zodziu.. perskambinau nemazai odontologijos kliniku,ir skyriu.. suaugusiam sveikam zmogui TIK baltijos amerikos klinika su narkoze sutiko imtis kazka daryti.. daugiau visiskai visu atsakymai buvo -NE,TIK VAIKAMS IR NEIGALIEMS ZMONEMS.  g.gif nesvarbu,kad tu zmogus pasiruoses sumoketi uz betkokia paslauga ju pasirinkta kaina,nesutinka ir viskas.  schmoll.gif

Man lygiai ta pati beda doh.gif Ieskau, kaip susitvarkyti dantis su narkoze. Nes juokas juokais, bet man tokia baime nuo vaikystes viena stomatologe yvare, kad einu dantu tvarkytis tik tada, kai jau visiskai beda prispaudzia. Ir dazniausiai buna asaru klanas, ne visada gerai uztaiso dantis, nes tada jau stengias kuo greiciau su tokia "isterike" baigti doh.gif Dabar jau arteja laikas, kai reikia vel eiti pas stomatologe ir vien nuo sitos minties bloga ir baisu darosi doh.gif Nes kiekviena karta atejus pas stomatologe, kita karta gydyti ta pati mane atsisako, net po 3-5 metu prisimena, kaip teko su manim pavargt doh.gif
Atsakyti
tai gal jum irgi kokia tebletele reiktu raminamuju ir praeis ta itampa, ir tegu suleidzia nuskausminamuju. Man procesas pas stomotologa irgi nera malonumas, bet reikia iskesti, tiesiog suiimti save i rankas, negi stomotologo kede yra baisiausia kas gali nutikti, cia tik menkiekis palyginus su kitomis ligomis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 24, 20:33)
Man lygiai ta pati beda doh.gif  Ieskau, kaip susitvarkyti dantis su narkoze. Nes juokas juokais, bet man tokia baime nuo vaikystes viena stomatologe yvare, kad einu dantu tvarkytis tik tada, kai jau visiskai beda prispaudzia. Ir dazniausiai buna asaru klanas, ne visada gerai uztaiso dantis, nes tada jau stengias kuo greiciau su tokia "isterike" baigti doh.gif  Dabar jau arteja laikas, kai reikia vel eiti pas stomatologe ir vien nuo sitos minties bloga ir baisu darosi doh.gif  Nes kiekviena karta atejus pas stomatologe, kita karta gydyti ta pati mane atsisako, net po 3-5 metu prisimena, kaip teko su manim pavargt doh.gif

Paprasykit kad israsytu stipriai veikianciu raminamuju arba koki kokteili su neuroleptikais. Be abejo, butu gerai, kad jumis kas nors lydetu tuo metu pas stomatologa, nes apsvaigusi paskui galite ir negrizti.
Atsakyti
jusu avataras labai bauginantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2009 06 25, 11:37)
jusu avataras labai bauginantis  lotuliukas.gif

Bet labai atitinka tai, ka darau smile.gif
Atsakyti