Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nestta @ 2009 04 02, 16:09)
pirkimo- pardavimo sutarty rašomas pirkėjo ir pardavėjo adresas. tai nebent savąjį draugė turėtų sumeluot tongue.gif

Arba išsikraustyt dar tą pačią dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 02, 16:22)

arba galima parašyti "gyvenamoji vieta: po tiltu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 02, 16:22)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 04 01, 18:02)
drinks_cheers.gif  as irgi biggrin.gif  matet zinias? rode kas laikysis teises tai ziauru bus  doh.gif  o idomu kas bus mums ar reiks perlaikyt po 2 m  g.gif  doh.gif

neziurejau ziniu ir kol skaiciau cia puslapi iki galo buvau persigandus blink.gif gerai, kad tas pokstas ir liks pokstu cool.gif
dziaugiames pavasariu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu, iš kur paskutines dvi savaites, toks mašinų pagausėjimas keliuose? Na tikrai tų mašinų buvo ir anksčiau daug, bet preitą ir šią savaitę.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 02, 18:43)
Nesuprantu, iš kur paskutines dvi savaites, toks mašinų pagausėjimas keliuose?  Na tikrai tų mašinų buvo ir anksčiau daug, bet preitą ir šią savaitę.... g.gif

che che, sodininkai prakuto biggrin.gif
Atsakyti
Jo jo, sodininkai jau bunda po žiemos miego doh.gif Šiandien į darbą gerą gabalą važiavau ant 35-40km/h, nes pirma juosta važiavo egzaminuojamasis, antra - tokiu pat greičiu sodininkas , o terčios ten nėr doh.gif Užtai gatvė atrodė, kaip per kokį tarybinį paradą - kolona šliaužiančių mašinų kiek akys mato doh.gif dieve dieve, tokiems beretininkams/sodininkams reik policijos konvojaus su švyturėliais iš priekio ir iš galo, kaip pavojingam kroviniui unsure.gif
Atsakyti
oi, mergaitės, šiandien bevairuodama tokių šposų primačiau, kad net bijosiu vairuot daugiau... taip galvojau tuo metu doh.gif
ne tik sodininkai prabudo, bet jau ir motociklistams kietuoliams prasidėjo vasaros sezonas... tai šiandien pamačiau, kaip jie gina savo garbę ir nesibodėja kolona užspaust apsisukinėjant užlindusią mašinikę ir duot vairuotojui į snukį, mat tas, sulaukęs žalios, nepraleido šūstrų motociklininkų, kurie, svolačiai, kieti labai, ir užlindo net prieš mane, nors stovėjau pati pirma prie linijos laukdama žalio, tai jis apsisukt greit bandė iš priešpriešos, bet kai jau stovėjo sankirtoj tiesiai lyg užtverdamas kelią, vienas kietuolis specialiai nebestabdė ir dėjo į priekinį ratą mašiniukui. tai gerai, kad į ratą, o ne į duris ten visi keturi pirmieji sulindo. tai jau po to, kai santykių aiškinimasis vyko, vienas motociklistas stovėjo mano juostoj, o aš antroj važiavau, tai aišku vietoj to, kad apvažiuot jį, aš pradėjau pypint ko čia stovi, nes man dviguba ištisinė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet jau taip išsigandau, o draugas iškart pamokino, kaip reik daryt, kai tokie kietuoliai motociklininkai lenda prieš nosį doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 02, 18:43)
Nesuprantu, iš kur paskutines dvi savaites, toks mašinų pagausėjimas keliuose?  Na tikrai tų mašinų buvo ir anksčiau daug, bet preitą ir šią savaitę.... g.gif

lotuliukas.gif reikia priprasti, jie bus iki ziemos biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, įdomiai, šiandien baius važiavimas, iš visų pusių lindo, braukė vos ne per šonus ir mašinos, ir priekabos, apakus buvau kaip niekad ohmy.gif
O man ryt brolis važiuoja pirkt roverio lietnykų ax.gif Nebereiks sukt galvos dėl padangų, myliu tą savo paspirtukėlį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 02, 19:43)

lotuliukas.gif bus dar ilgiau nei dvi savaites..
Atsakyti
A koks pas tave Roveriukas? Ir kur sandėliuką atsarginių dalių radot? Man duslintuvo reikia lotuliukas.gif

QUOTE(Aga @ 2009 04 02, 21:57)
Nu jo, įdomiai, šiandien baius važiavimas, iš visų pusių lindo, braukė vos ne per šonus ir mašinos, ir priekabos, apakus buvau kaip niekad ohmy.gif
O man ryt brolis važiuoja pirkt roverio lietnykų ax.gif Nebereiks sukt galvos dėl padangų, myliu tą savo paspirtukėlį wub.gif

Atsakyti