oi, mergaitės, šiandien bevairuodama tokių šposų primačiau, kad net bijosiu vairuot daugiau... taip galvojau tuo metu
ne tik sodininkai prabudo, bet jau ir motociklistams kietuoliams prasidėjo vasaros sezonas... tai šiandien pamačiau, kaip jie gina savo garbę ir nesibodėja kolona užspaust apsisukinėjant užlindusią mašinikę ir duot vairuotojui į snukį, mat tas, sulaukęs žalios, nepraleido šūstrų motociklininkų, kurie, svolačiai, kieti labai, ir užlindo net prieš mane, nors stovėjau pati pirma prie linijos laukdama žalio, tai jis apsisukt greit bandė iš priešpriešos, bet kai jau stovėjo sankirtoj tiesiai lyg užtverdamas kelią, vienas kietuolis specialiai nebestabdė ir dėjo į priekinį ratą mašiniukui. tai gerai, kad į ratą, o ne į duris ten visi keturi pirmieji sulindo. tai jau po to, kai santykių aiškinimasis vyko, vienas motociklistas stovėjo mano juostoj, o aš antroj važiavau, tai aišku vietoj to, kad apvažiuot jį, aš pradėjau pypint ko čia stovi, nes man dviguba ištisinė

bet jau taip išsigandau, o draugas iškart pamokino, kaip reik daryt, kai tokie kietuoliai motociklininkai lenda prieš nosį