Lindra, kaip is restorano, nuostabu  
                
                                    
                
                
                
            
                Lindra , o kokius ikriukus naudojai ?  
                
                                    
                
                
                
            
                Bet tai kokie gražūs tie išvirkštiniai sushiukai  
 Man tai niekaip nepavyksta jų padaryt  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Lindra @ 2010 11 08, 21:29)
grazuoliai
kur ikriukus ir kokius pirkai?
QUOTE(Bananamio @ 2010 11 09, 14:06)
Lindra, kaip is restorano, nuostabu  
QUOTE(bugyte @ 2010 11 09, 14:25)
Bet tai kokie gražūs tie išvirkštiniai sushiukai  
 Man tai niekaip nepavyksta jų padaryt  
ar bandėte? man nepasirodė sunkiau nei paprasti
QUOTE(PUka @ 2010 11 09, 14:11)
Lindra , o kokius ikriukus naudojai ?  
QUOTE(*Rūta* @ 2010 11 09, 14:35)
grazuoliai  
 
kur ikriukus ir kokius pirkai?
kur ikriukus ir kokius pirkai?
ačiū ačiū už pagyras
ikriukai tai tiesiog Atlantinės silkės raudonieji ikrai
QUOTE(Lindra @ 2010 11 09, 16:26)
ar bandėte? man nepasirodė sunkiau nei paprasti 
Bandžiau, bet ne kokie gavosi
QUOTE(Lindra @ 2010 11 09, 15:26)
ikriukai tai tiesiog Atlantinės silkės raudonieji ikrai 
 maximoj radau apie 7-8 Lt kainavo 
 (jei nepamiršiu, pažiūrėsiu tiksliau kaip vadinasi)
va tokie Raudonieji Atlantinės silkės ikrai, maxėj 7,79 Lt
                
                                    
                QUOTE(katex @ 2010 11 05, 22:41)
Tikrai viska taip ir dariau - stikline ryziu ir 1 1/4 vandens, o ugnis buvo minimali..bet prilipo  
na aš tai neverdu ant ugnies. Užvirinu, kokias 3 min max paverda, o tada suvynioju į patalus ir išbrinksta.
QUOTE(Lindra @ 2010 11 07, 13:23)
o kokius kitus bandėte? pagal išvaizdą "Skanėja. Sušių ryžiai" yra tokie patys kaip ir "Skanėja. Apvalieji ryžiai" pagal aprašymą Sušių yra glitūs, o apvalieji - labai lipnūs. kaži kame skirtumas?  
 gal kas mėginot?
kažkur skaičiau, kad ryžiai sušiam turi gautis kibūs, bet ne glitūs. Tai taip išeina, kad skanėjos ryžiai sušiam netinka
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 10, 15:58)
kažkur skaičiau, kad ryžiai sušiam turi gautis kibūs, bet ne glitūs. Tai taip išeina, kad skanėjos ryžiai sušiam netinka  
  Aš pati verdu su paprastais apvaliais ryžiais. Esmė manau ne kokios firmos ryžiai, o tame, kaip tuos ryžius paruoši. Čia jau yra menas  
manau, kad čia tėra žodžių žaismas - glitūs/kibūs/lipnūs/.... , dariau iš skanėjos ir tiko
o ir meno daug nepasirodė
kažkiek pagal instrukcijas, kažkiek pagal situaciją
                Sveikos merginos. Susidomejau  siuo patiekalu  
 Kazkada labai ju nemegau, o su amziumi matyt pradesiu megti. Tai va, nezinau ar buvo kokia diskusija ar ne ( temos neseku) bet va radau toki daikta ir noriu pklausti ar kuri naudojate, gal zinote kur yra pirkti ir kaip jis vadinasi.  Darbe, viena kokege yra pamisusi del sushi, tai galvoju gal jai toki daikciuka padovanoti  
 
http://www.youtube.c...RU0foRdGgg&NR=1
                
                
            http://www.youtube.c...RU0foRdGgg&NR=1
QUOTE(Bijuna @ 2010 11 11, 11:37)
Sveikos merginos. Susidomejau  siuo patiekalu  
 Kazkada labai ju nemegau, o su amziumi matyt pradesiu megti. Tai va, nezinau ar buvo kokia diskusija ar ne ( temos neseku) bet va radau toki daikta ir noriu pklausti ar kuri naudojate, gal zinote kur yra pirkti ir kaip jis vadinasi.  Darbe, viena kokege yra pamisusi del sushi, tai galvoju gal jai toki daikciuka padovanoti  
 
http://www.youtube.c...RU0foRdGgg&NR=1
http://www.youtube.c...RU0foRdGgg&NR=1
Gal ir įdomus daiktas vienam kartui pasižaisti, bet aš rankom greičiau susukčiau, nes nieko sudėtingo nėra
    





