O darau su lasisa+avokadas+agurkas
                As esu keitusi susiu ingredientus ir tunu ir lasisa, ir morkom ir agurkais ir t.t. Kaip nedaryciau, po pamozojimo i padaza, sumaisius su imbierais ir wasabi - tai skonis vienodas bent kuriu. Tik lasisos rukytos nedarau, nes kaip rase bananamio, ji permusa skoni 
 
O darau su lasisa+avokadas+agurkas
                
                                    
                
                
                
            O darau su lasisa+avokadas+agurkas
                Aha, maciau ir as sita, tik ten taip greitai viska daro, nespeji net pamatyt  
Papildyta:
                
                                    
                
                
                
            Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 19, 13:38)
pabandysiu atpasakoti, kiausini isplaki su ziupsneliu druskos is slakeliu vandens (galima ir bejo) pili i ikaitinta riebalais patepta keptuve plonuciu sluoksniu, kad perkeptu neverstas, tik sukepa, stumi i sona keptuves (ilgi paliekant susio kilimelio) vel patepi riebalais vel plonas sluoksniukas ir taip pili keli ir stumi kol kruvele sone gaunasi, tada ja i susio kilimeli ir susuki suspaudi gaunasi toks storas makaronas, ji susipjaustai i norimo storio juosteles ir vynioji su kitais priedais
 
  ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio  
                Kaip jūs krevetes paruošiat sušiams? Mačiau, kad būna tokiam indely kaip suprantu jau iš karto paruoštos naudojimui, bet gal kaip nors pigiau išsisukt įmanoma? Tas mažas indelis arti 10lt kainuoja  
 Gyvenime su šitais gyviais reikalų neturėjau 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 31, 08:43)
Kaip jūs krevetes paruošiat sušiams? Mačiau, kad būna tokiam indely kaip suprantu jau iš karto paruoštos naudojimui, bet gal kaip nors pigiau išsisukt įmanoma? Tas mažas indelis arti 10lt kainuoja  
 Gyvenime su šitais gyviais reikalų neturėjau 
Aš niekad paruoštų neperku, labai brangu taip
Lukštus ir galvas, jei būna, paskui panaudoj buljonui.
QUOTE(himalaia @ 2010 10 31, 20:31)
Aš niekad paruoštų neperku, labai brangu taip 
 Tiesiog prieš verdant nulupu, uodegėlę palieku dėl grožio, išimu pagrindinę veną su visu š, persmeigiu su mediniu pagaliuku (perlaužiu šašlykinius smeigtukus perpus) išilgai, kad verdant nesusiraitytų. Pavirus porą minučių atvėsinu ir įpjaunu pilvą, kad tokia išklotinė pasidarytų.
Lukštus ir galvas, jei būna, paskui panaudoj buljonui.
Lukštus ir galvas, jei būna, paskui panaudoj buljonui.
Virsim
QUOTE(*Rūta* @ 2010 10 19, 11:38)
pabandysiu atpasakoti, kiausini isplaki su ziupsneliu druskos is slakeliu vandens (galima ir bejo) pili i ikaitinta riebalais patepta keptuve plonuciu sluoksniu, kad perkeptu neverstas, tik sukepa, stumi i sona keptuves (ilgi paliekant susio kilimelio) vel patepi riebalais vel plonas sluoksniukas ir taip pili keli ir stumi kol kruvele sone gaunasi, tada ja i susio kilimeli ir susuki suspaudi gaunasi toks storas makaronas, ji susipjaustai i norimo storio juosteles ir vynioji su kitais priedais
 
  ar aisku? reiks yuotubei paieskoti tos tetulytes vaizdelio  
Cia tai super ideja, reiks bandyt
                Sauni tema 
  Pati susius gaminu jau kokius metus laiko, o pirma kart paragavau pries kokius tris metus. Sia manija uzkreciau ir visus draugus kurie pries tai nebuvo susiu ragave  
Papildyta:
kiek suprantu tai sita nuoroda
 http://www.youtube.c...h?v=0lh_UWF9ZP4
bent jau pati pagal ja kazkada pradejau daryt susius su kiausiniu
                
                                    
                
                
                
            Papildyta:
QUOTE(ekona @ 2010 11 01, 15:29)
kiek suprantu tai sita nuoroda
bent jau pati pagal ja kazkada pradejau daryt susius su kiausiniu
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 17:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones  
 Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?
As verdu ir maisau ir galvos sau nesuku
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 17:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones  
 Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?
iki lapu neberandu, trenksiuosi i maxsima
as verdu paprastam puode nei maisau nei ka ir niekas neprisvyla
QUOTE(katex @ 2010 11 04, 10:23)
Sveikos, na pagaliau susipirkau susio gamybai irankius ir priemones  
 Savaitgali reikes isbandyt..Beje, IKI parduotuvej dumbliu lapams nuolaida 7.99.. Tik kas galetu atsakyti, ar verdant neprisvyla ryziai prie puodo, nes ju maisyti juk nerekomenduojama..Ar reikia virti spec. puode?
as permaishau viena kart ir uzdengiu puoda
    







