QUOTE(Auksuole @ 2009 04 03, 11:23)
Sveikos,
Gal kas lankėtės Kaune pas Virginija Teresė Dambrauskaitė-Gudavičienė dirbančią Partizanų g. 198 ?
jei taip, kiek kainuoja pirmasis vizitas. Ačiū
Gal kas lankėtės Kaune pas Virginija Teresė Dambrauskaitė-Gudavičienė dirbančią Partizanų g. 198 ?
jei taip, kiek kainuoja pirmasis vizitas. Ačiū

na as apsilankiau, nu ka as zinau, gal normali tokia, o kainos zveriskos, pirmas vizitas 140lt, trunka val. kiti po 100lt.
Man per mazai laiko ta valanda uz tokia kaina, nes tarkim daugybe negalavimu liko "neatskleisti", taip gavosi, kad mazi dalykai susikoncentravo, o po kiek laiko suvokiau, kad esmes tai kaip ir nepagavo, ir pakolkas rezultatu 0, negalavimai stipriai vargina, i kai kuriuos kazkaip neatkreipe demesio, o jei trumpiau, isklausinejimo budo man ja pritruko - tai yra tikslingo duomenu surinkimo apie ligas, siaip gan maloni, bet man viskas komercija kvepia, nes iseinant jau klausia sesute, ar jau registruosites.
Gaunasi, kad vos ne kas menesi vaiksciot, kazkaip vel. 100lt neatsirado konsultacijai, ypac kai nedirbi... Tai buciau be galo dekinga, jei kuri parasytu koki homeopata Kaune, kuris gydo ir su onkologija susijusius dalykus, kuris pasizymetu saziningumu, ir kainos butu zemesnes, arba sekantys vizitai nebutu tokie brangus, labai laukciau, kaip galima greiciau, nes sioj temoj neradau