Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas homeopatas

QUOTE(maidala @ 2013 02 15, 19:11)
tai va ir as maniau kad taip turetu buti. Kitas neitin priimtinas man dalykas kad homeopatinius vaistus kuriuos pirkom gavom be aprasymo, vaistinej pasake kad info tik angliska internete g.gif na nesuprantu negi sunku jiems isversti ir prideti sudeti bei naudojimo paskirti, kaip kad visiems vaistams iprasta g.gif

na man dar aktuali informacija tokia kaip vaistu sudetis, poveikis, indikacijos, salutinis poveikis ir pan g.gif kaip bebutu panasu kad tie zirniukai mano mergytei padejo. bet aiskumo kaip ir kiek jos vartoti mazoka, sake kad kai pageres situacija nebevartoti. bet atsinaujinus tarkim berimam vel reikia juos gerti turbut g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,ar teko kam nors lankytis pas Antana Januskeviciu? (Vilnius)
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau paklausti, ar kam padėjo homeopatai esant nevaisingumui, nesusilaukiant vaikučių? Mąstau apie gydytoją Misį
Atsakyti
Yra labai efektingas klasikinės homeopatijos gydymas. Man tai susiję daugiau su virškinimu, bet teko skaityti, kad padeda ir esant nevaisingumui. Labai tiksli ir perspektyvi gyd. Nemenčinėje. Teko lankytis ir pas Misį, bet jau dabar ten prisiskambinti ir patekti labai sudėtinga ir gydymas jo kitoks nei klasikinės.
Atsakyti
noreciau rekomenduoti gera heomopata is Nemencines Jurgita Pinikiene na mes buvome susidure su keliomis ligomis ir baimemis nenusivyleme.
Atsakyti
QUOTE(citrinuke1984 @ 2013 10 15, 09:15)
noreciau rekomenduoti gera heomopata is Nemencines Jurgita Pinikiene na mes buvome susidure su keliomis ligomis ir baimemis nenusivyleme.


Gal galite plačiau? smile.gif Kaip padėjo, per kiek susitvarkė problemos ir pan.? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra susidurusiu su geru homeopatu KLP ar salia jos?
Atsakyti
Merginos, prašau patarimo. Sūnui 18 metų. Jau keletą metų turi alergiją. Nustatyta, kad alergiškas žolių mix'ui, pelynui. taip pat dažnai lydi obstrukcinis bronchitas (per pusmetį jau tris kartus). Sergant kamuoja dažnas sausas kosulys, peršti gerklę,temperatūros nebūna. Kai sugeria antibiotikus (klarytromciną, azitromiciną), šie simptomai praeina. Buvom dabar pas alergologę, pasiūlė imunoterapiją, kurios sūnus atsisakė. Alerologė padarė kraujo tyrimą, rasta Mycoplasma pneumoniae IgG, pilka zona (11,2). Gal galėtumėte parekomenduoti gerą homeopatą Kaune? Net nežinau, ką daryti verysad.gif
Atsakyti
Kaune nežinau, bet Nemenčinėje yra labai puiki gydytoja J. Pinikienė. smile.gif Mes iš Šiaulių ten važiuojam, tai Jums nuo Kauno kiek arčiau būtų ax.gif
Atsakyti
Labas mergino,
ieškau gero homeopato Kaune kontaktų. Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi.

Mano mergytei tradicinė medicina pdėti nebepajėgia, nusprendžiau pabandyti pasikonsultuoti su homeopatu. Labai norėčiau kad kas parekomenduotų. tačiau forume kalbama tik apie Vilnių arba Klaipėdą. Negi Kaune nėra gerų gydytojų homeopatų? g.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(EMILIUX @ 2013 07 16, 02:57)
Noriu paklausti,ar teko kam nors lankytis pas Antana Januskeviciu? (Vilnius)


Buvau su sunumi del smalsumo. Man nepatiko. Nieko naujo konkreciai nesuzinojau. Bendros frazes. Turbut visiems kartoja ta pati. Be to gydytojas pavelavo, kol paruose aparatura (skenavo visus organus), konsultacija uzsitese valandai. Po musu jau lauke kiti. Norejo ipirsti vaistus dar uz papildoma suma. Kai pasakiau kad neturiu daugiau pinigu,(turejau tik suma uz tyrima ir konsultac) dave tik vienus vaistus.
Po ju vartojimo padareme kraujo tyrima, padidejo bilirubinas dvigubai.
Tad su ta aparatura labai abejoju.
Dar gydomes pas kita homeopate Zirmunuose visa seima. Siaip padeda, yra rezultatai. Tik su letinem lygom sunkoka.
Atsakyti
Pasiskaičiau atsiliepimus šioje temoje.
Ir juokinga pasidarė, ir pyktelėjau...
Galit mane "užbanint", smile.gif bet ....parašysiu viską, ką pagalvojau perskaičius.
1. Jei Jūs tikitės greito rezultato iš homeopatinio gydymo, galiu nuvilti. Tai priklauso nuo pačio organizmo ir tai kiek tikslios informacijos Jūs pateikėte gydytojui. Tai individualus gydymas, taikomas konkrečiam žmogui pagal konkrečius, tik jam būdingus simptomus. Todėl jei ligos tik pati pradžia, efektas gali būti greitas, jei liga įsisenėjusi - gydymas gali užtrukti ilgiau.
2. Homeopatinis gydymas nėra visagalis. Tačiau, jei Jūsų vartojamų vaistų dozė sumažės perpus, ligos simptomai palengvės, nors ir neišnyks, pailgės ramybės laikotarpis - ar Jūs vis tiek sakysit, kad homeopatinis gydymas nepadėjo?
3. Prie kai kurių ligų, ypatingai susijusių su stuburu ir jei jos įsisenėjusios, homeopatija veiks kaip pagalbinė priemonė, sumažinanti patiriamus skausmus, pagerinanti savijautą. Bet kol nebus pašalinta pagrindinė ligos priežastis, homeopatija nebus visiškai efektyvi. Konkretus mano pavyzdys: turiu migreną jau 15 m., skoliozę nuo paauglystės ir sąnarių problemas. Tradicinis gydymas siūlė nuskausminamuosius, B grupės vitaminus, magnį, fizioterapiją ir pan. Homeopatija man padėjo suretinti arba išvengti migrenos priepuolių, palengvino savijautą per priepuolį ir po jo, tačiau visiškai neišgydė, kol nesikreipiau į manualinės terapijos specialistą. Jis man nustatė kaklo slankstelių bloką ir kvėpavimo sutrikimą. Kol nepašalintos šios priežastys, tol homeopatija negali veikti efektyviai - toks šio specialisto komentaras.
4. Jei norit gydytis homeopatiškai, turit tuo domėtis. Aišku, literatūros lietuvių kalba labai mažai, bet jei skaitot angliškai - yra visa susisteminta informacija su visų veikliųjų medžiagų aprašymais.

Geros dienos visiems 4u.gif
Atsakyti