Jos ir nebuvo uzvertos. As pilnai patenkintas katilu ir ne kiek nesigailiu. Jei reiktu rinktis vel rinkciausi ta pati. Kas antra diena vaikscioti man irgi netinka. As jei galeciau tai dujas pasijungciau, kad tik maziau tu vizitu i katiline. Skyluciu krapstymas irgi ne problema, valau retai, ne ka dazniau nei paprasta katila (lyginu pagal tevo patirti). Angliu daugiau sunaudojau, bet pinigine prasme tai nera didele suma, tad man sis katilo minusas ne esminis. Bet cia kaip sakoma pasirinkimo laisve smile.gif Jei jau taip nusistates pries siuos katilus tai tegul, neitikinesiu. Svarbu man gerai
smile.gif
butent tai ir yra svarbiausia "svarbu man gerai",bet prie to pacio juk galime pasakyti,jog nera taip gerai kaip noretusi.o kuro ekonomija turetu buti pirmoje vietoje. viskas yra gerai,as neesu nusistates taip,kad mane reiketu itikineti,be to abejoniu pasirinkime nekelia stropuvos servisas,kita vertus,jus manes manau niekada nepamatysite perkancio sau peciu,gal tiesiog mes skirtingai suprantame skirtingus dalykus,as isivaizduoju visiskai kitokia katiline ir kitoki peciu.
apie malku krovima i peciu ner ne ka kalbeti,neisivaizduoju kaip moterys gali juos pirkti,plaukai ilgi,nagai ilgi,i peciu reikia ilysti iki puses,tam kad kuo tvarkingiau imesti ta malka,ar nera taip? na gal ne taip ziauriai,bet belekaip net malku negali sumesti. Na vyru tai neliecia,juk galima laisvalaikiu peciu ir pagramdyti,pakurti,pravalyti,ksakant pasi3.14st prie peciaus

deja,atsiprasau moteru,galbut kai kurios megsta ta pati laisvalaikiu padaryti prie peciaus

sorry
ixxxxiulke papuole,gamintojai juk nepagalvojo jog jus galite uzmirsti uzdaryti oro padavimo sklende,itariu gerai isidega,termometras antra rata sukti turejo
tokia ir apsauga,apsauginis voztuvas panasiai zmogaus ugyje,galima ir veida nusiplikyti

,na pabrezia montuoti pagal ju chemas,bet nepabrezia,kad reikia apsaugini voztuva nukreipti taip ir taip,uzmauti ta ir ana. ir kodel kaip apsaugos,negali I TA PACIA KAINA itraukti akumuliacines talpos.
O tai karstas vanduo gali nubegti jei hidroforo atbulinis voztuvas sugedes?
gali,o dar nepatikrinote? is sulinio vanduo? uz hidroforo vamzdis turetu buti siltas. vanduo reikia manyti svarus is kranu bega. kas ten zino,gal maudosi kas nors be jusu zinios,paslapcia,tai ir dingsta