Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

QUOTE(Juodai @ 2011 07 25, 21:22)
microair pirkau bigsmile.gif
o ta detalė turbūt mesh vadinasi - labai visur perspėja, kad jokiu būdu jos neliest...

as ne LT pirkau - tai manes nieks neperspejo - tad palieciau doh.gif
Atsakyti
nu aš irgi ne LT, bet juk instrukcija tai turėjo būt pridėta...
tai perskaičiau ir bandau išsiaiškint, koks procentas vartotojų jos laikosi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2011 07 25, 21:48)
nu aš irgi ne LT, bet juk instrukcija tai turėjo būt pridėta...
tai perskaičiau ir bandau išsiaiškint, koks procentas vartotojų jos laikosi...  lotuliukas.gif

ai ne - as tikrai neskaiciau - net atsivertus nebuvau blush2.gif
Atsakyti
aaa, aišku smile.gif
o aš tai perskaičiau, nes įsivaizduoju, kokios brangios detalės, tai nesinoris ko nors sugadint...
tai ar kas nors dezinfekuoja tuos inhaliatorius pagal instrukcijas, ar ne - va kur įdomiausia ax.gif ir su kuo?
Atsakyti
QUOTE(pauliniausia @ 2011 07 24, 05:58)
Mes turime OMRON CompAir NE-C28-E, SUPER DAIKTAS. Pirkom iš EPI FARMA, mokėjom 189.00 prieš metus. Būtent šį modeliuką rekomendavo gydytoja, sakė pats geriausias buitiniam naudojimui. Daug priedų, skirtas visai šeimai, yra dvi kaukės - vaikška ir suaugusių, nosytės antgaliukas, ir gerklės. Naudoti paprasta paprasta. Susirgus garinamės tam skirtais vaistukais, o profilaktiškai prieš ligų metą tikru mineraliniu vandenuku. Garsas mažiukams tikrai nepatinka, mano mergytė irgi bijojo garso ir verkė, bet tuoj suderinom su malonumu - pasiimam daug knygučių ir skaitom, vartom, dabar kai jai atseit ima stigti dėmesio, sako kad serga ir kad reikia eiti pakvėpuoti lotuliukas.gif Naudojamės visa šeima, ir beje rečiau rimtai sergam mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes irgi tokį patį turime. Kai mūsų Pupa susirgo laringitu (2.3 m) MV lėkė į vaistinę pirkti ir farmacininkė rekomendavo jį thumbup.gif Labai geras daiktas peršalimo ligų profilaktikai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2011 07 25, 21:03)
aaa, aišku smile.gif
o aš tai perskaičiau, nes įsivaizduoju, kokios brangios detalės, tai nesinoris ko nors sugadint...
tai ar kas nors dezinfekuoja tuos inhaliatorius pagal instrukcijas, ar ne - va kur įdomiausia  ax.gif ir su kuo?

na, kažkaip net pagalvojau, kai nuomojomės, mums sakė tik kaukę dezinfekuotis, ir jokiu būdu prie kitų dalių nelyt, nes jei pateks vandens į tą šlangutę, tai sugadinsim. tipo kai grąžinsim, tia jei patys jau viską susitvarkys, ką reik.

o dabar, kai įsigijom, net pamiršus buvau, ar kas dar reikalinga, ar ne, bet pardavėja paaiškino kap naudotis, nieko apie dezinfekavimą neminėjo, tik kaukės? g.gif kur instrukcija nebežinau.... blush2.gif kaukę tai elementariai, po karštu vandeniu.

o kas tas mesh, nes irgi neminėjo, ir galvoju, gal irgi kada atrasiu ir sugalvosiu paspaust? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 25 liepos 2011 - 22:12
QUOTE(Fedes @ 2011 07 25, 23:08)

o kas tas mesh, nes irgi neminėjo, ir galvoju, gal irgi kada atrasiu ir sugalvosiu paspaust?  biggrin.gif

ten spaust nieko nereik - as tik palieciau, paskui pasijauciau kaip dramblys porceliano parduotuveje lotuliukas.gif
va sita detale
http://www.ebay.co.u...=item2c5112977f
ziuriu ju gana nemazai parduoda - matyt ne as viena lauzau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 07 25, 23:08)
o kas tas mesh, nes irgi neminėjo, ir galvoju, gal irgi kada atrasiu ir sugalvosiu paspaust?  biggrin.gif

mesh - tai tokis a le tinklelis, jis kiek suprantu tik MicroAir inhaliatoriuose yra, kompresoriniuose jo nėr

tai to mesh cap'o ir po stipresne vandens srove negalima plauti, nes irgi tokis pat likimas gali ištikt - labai jautri detalė, kiek supratau, labai jau atsargiai apsieit su ja reikia
o valyti su kažkuo irgi nepataria, geriau nukračius vandens perteklių palikti išdžiūti ant popierinės servėtėlės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 liepos 2011 - 22:26
QUOTE(Juodai @ 2011 07 25, 22:23)
mesh - tai tokis a le tinklelis, jis kiek suprantu tik MicroAir inhaliatoriuose yra, kompresoriniuose jo nėr

tai to mesh cap'o ir po stipresne vandens srove negalima plauti, nes irgi tokis pat likimas gali ištikt - labai jautri detalė, kiek supratau, labai jau atsargiai apsieit su ja reikia
o valyti su kažkuo irgi nepataria, geriau nukračius vandens perteklių palikti išdžiūti ant popierinės servėtėlės

supratau 4u.gif mano kompresorinis, dėl to turbūt niekas ir nepasakojo biggrin.gif
Atsakyti
As isplaunu kas kart po karstu vandeniu kaip ir parasyta instrukcijoje.
Atsakyti
Na taip, po kiekvieno naudojimo išplaut reikia vaistų likučius, bet instrukcijose taip pat rašo, kad reikalinga kasdienė dezinfekcija, t.y. virinimas, išskyrus kai kurias detales, arba mirkymas dezinfekciniam tirpale.
Tai ir noriu sužinot, ar kad nors taip sąžiningai laikosi instrukcijų nurodymų 4u.gif O tie, kurie laikos, matyt galėtų ir rekomenduot dezinfekavimo skystį... ax.gif
Atsakyti
Pas mus parasyta, jog inhaliatoriaus aksesuarus 5 minutes plauti siltu 60 laipsniu tekanciu vandeniu, naudojant nedideli kieki detergento (detergeñtas [lot. detergens (kilm. detergentis) — valantis], chemikalas, kurio vandeniniu tirpalu plaunami užteršti paviršiai.), taip pat galima dezinfekuoti cheminem medziagom, bet tie aksesuarai tera vaistu dozavimo indelis, nes kaukes ir vamzdelio raso jog negalima, tad kas belieka plaut vandenuku g.gif
Atsakyti