Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

Sveikos, gydytojas liepė inhaliuotis su Ventolini kapsulėmis. Parašė, kad reikia 1/2 kapsulės+ Na Cl 2 l. Kaip suprasti, kaip čia skiesti? g.gif

0,9 proc natrio chlorido reikia. cia su druska sumaisyti 2 litru vandenyje? g.gif kas 4 val sake inhaliuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 22 balandžio 2012 - 18:22
buvom priversti greit isigyt MICROLIFE NEB10 inhaliatoriu, kadangi dukrytei laringitas prasidejo..kvepavom, kvepavom ir apsiejom be stipresniu vaistu thumbup.gif
taciau kvepuot-tikras kosmaras, nesileidzia..tada i pagalba sese su mociute ateina ir..namuose tikras cirkas buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pasiteisines pirkinys
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 04 22, 19:19)
Sveikos, gydytojas liepė inhaliuotis su Ventolini kapsulėmis. Parašė, kad reikia 1/2 kapsulės+ Na Cl 2 l. Kaip suprasti, kaip čia skiesti? g.gif

0,9 proc natrio chlorido reikia. cia su druska sumaisyti 2 litru vandenyje? g.gif kas  4 val sake inhaliuoti

aš suprasčiau:puse kapsulės ventolino+ampulė Na Cl

0,9 NA Cl skiest nereikia-jo tesiog įpilama i inhaliatorių ir inhaliuojama
Atsakyti
QUOTE(Margo-margo @ 2012 03 14, 15:20)
Nusipirkome ir mes kompresorinį inhaliatorių. Kiek paskaičiau, dažniausiai naudoja inhaliacijoms mineralinį vandenį. O gal kas patartumėte kaip padaryti inhaliaciją vaistažolių arbatomis - kokia turi būti koncentracija vaistažolių, stipresnė nei gėrimui ar tokia pati?  ax.gif

ir man labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2012 04 25, 13:30)
ir man  labai idomu bigsmile.gif

kam jums tos arbatos g.gif žiūrėkit alergijų vaikams neįvarykit.
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2012 03 12, 16:08)
as keiciau kai pajuodavo senas, bet siaip instrukcijoj turetu but kada keist  nurodyta

Pas mane nurodyta OMRON instrukcijoje keisti kas 60 min. Patarciau nekeisti daznai, nes problema filtru gauti. Vaistinese nera, hipfarmoje taip pat. Man liepe kreiptis nebent i garantini, gal jie turetu filtru. Taigi nusipirkti oro filtrus yra gana sudetinga
Atsakyti
QUOTE(inetaineta @ 2012 04 26, 10:21)
Pas mane nurodyta OMRON instrukcijoje keisti kas 60 min. Patarciau nekeisti daznai, nes problema filtru gauti. Vaistinese nera, hipfarmoje taip pat. Man liepe kreiptis nebent i garantini, gal jie turetu filtru. Taigi nusipirkti oro filtrus yra gana sudetinga

biggrin.gif visai nesudetinga tik brangoka-jei is Vilniaus , tai uzsukat i Vilniaus g. esancia med. technikos parduotuve arba skambinat jiems-jie uzsako butent Kauno Hiperfarmoj ir atveza, jei spejat ryte padaryt uzsakyma tai spes atvezt net ta pacia diena, as nespejau man atveze po keliu, sumokejau uz 5 filtrus 15 lt. Kaune pacioj Hiperfarmoj galima ju nusipirkti-skambinau, klausiau, iskart paklasue is kokio miesto ir susake visa procedura.
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2012 04 26, 14:09)
biggrin.gif visai nesudetinga tik brangoka-jei is Vilniaus , tai uzsukat i Vilniaus g. esancia med. technikos parduotuve arba skambinat jiems-jie uzsako butent Kauno Hiperfarmoj ir atveza, jei spejat ryte padaryt uzsakyma tai spes atvezt net ta pacia diena, as nespejau man atveze po keliu, sumokejau uz 5 filtrus 15 lt.  Kaune pacioj Hiperfarmoj galima ju nusipirkti-skambinau, klausiau, iskart paklasue is kokio miesto ir susake visa procedura.

as kreipiausi i hiperfarma, o jie man atsake, kad neturi g.gif nieko neminejo, kad Kaune pirkti galima. Matyt patys nezino
Atsakyti
QUOTE(inetaineta @ 2012 04 26, 16:56)
as kreipiausi i hiperfarma, o jie man atsake, kad neturi g.gif  nieko neminejo, kad Kaune pirkti galima. Matyt patys nezino

gal nekompetetingas asmuo pasitaike, bandykit dar karta
Atsakyti
QUOTE(waidux @ 2012 03 14, 00:26)
Laba, niekaip neapsisprendziu kuri inhaliatoriu pirkti AMRON NE-C28-E ar MICROLIFE NEB10, MICROLIFE patinka tuo kad yra trijų padeciu taciau girdėjus kad jie netiki stiprus kaip AMRON, bandžius AMRON tai tikrai stiprus putimas, garsi net pro šoną eina smile.gif tik nzn kaip tas MIcrolif. Gal kas galit parasyti savo nuomone. Išanksto dėkoju smile.gif

Ir mane domina jusu nuomone ax.gif Ir ar sitam mikrolife yra galimybe garinti gulinti vaika? g.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar įsigijau A 70 inhaliatorių, bet nesu juo patenkinta. Kai palyginu su kokiu mus inhaliavo poliklinikoje, tai šitas nei iš to. Kaip suprantu, ji per silpną oro srovę pučia ir beveik nesijaučia, kad ten koks garas eitų. Manau, kad pirmadienį tarsiuosi dėl grąžinimo arba keitimo. Inhaliuoju 20 min, o vaistų nei trupučio nepamažėja.
Kažko aš čia nesuprantu.

O inhaliuoju su NaCl ir adrenalino mišiniu . Gyd. taip patarė.

Kas turite tą A70, parašykite, prašau, ar pas jus irgi tik maža oro srovė eina ar kitaip yra????
Atsakyti
Mes nusipirkome Omron C801 iš efarmos, viskas su juo ok, indelis neatsidaro (pirma jų partija buvo brokuota), patenkinti ; )
Atsakyti