Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

Vakar pakalbejau su pulmonologe apie inhaliacijas. kadangi mano abiems vaikams bronchitai, tai sake geriausia inhaliuoti tik mineraliniu vandenuku arba druskos tirpalu. inhaliacijos naudingos, kai tirsti karkalai - suskystina.

Ir prigrase jokiais budais nenaudoti jokiu eteriniu alieju. Sake, kad gali bronchu spazma sukelti.
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 11 18, 12:23)
O is tikruju ar reikia tiek daug, 25 min? As aprasyme skaiciau, kad 5-7 min, tai gal tiek uztenka?
Negalvojau, kad tas Omronas C28 taip uzia..Vaikui vien nuo garso baisu prie to aparato sedeti smile.gif Nu nieko, priprasim. Kol kas kaukes negaliu visiskai uzdeti, bet arti nosies prisileidzia siaip ne taip. Ir butinai turiu ijungti jos megstama filmuka wink.gif Kitaip tai tikrai nesedetu.

nu as inhaliuoju kol koset nustoja - ta prasme kai pradedu - ji uzsikoseja - tada pamasazuoju kiek ir vel dedu aparata, ir taip kartoju - kol inhaliacija kosulio nebesukelia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iovi @ 2010 11 18, 17:45)
Vakar pakalbejau su pulmonologe apie inhaliacijas. kadangi mano abiems vaikams bronchitai, tai sake geriausia inhaliuoti tik mineraliniu vandenuku arba druskos tirpalu. inhaliacijos naudingos, kai tirsti karkalai - suskystina.

Ir prigrase jokiais budais nenaudoti jokiu eteriniu alieju. Sake, kad gali bronchu spazma sukelti.

drinks_cheers.gif Mes taip pat inhaliuojamės arba paprastu sudytu vandenuku arba nusiperkame ampulese Na Chl tirpalo.
Atsakyti
Laba diena,
Noreciau Jusu patarymo, mano 5 metu mergaite daznai serga slogom ir bronchitais, tik pora dienu nueina i darza ir sergam dvi savaites. Iskarto sloga, po keliu dienu kosuliukas atsiranda ir ir vis kankinames vaistukais, daznai geriam antibiotikus, praeita ziema beveik tris menesius vartojom antibiotikus.
Si rudeni dar tik karta, bet net dar ziema neprasidejo.
Dabar noreciau Jusu patarymo, gal verta isigyti inhaliatoriu? Gal su juo apseitume be antibiotiku ir stipriu vaistuku ? Kaip Jus galvojat?
Dar noreciau pasiteirauti, koki geriau pirkti :
http://www.hiperfarm...tm_pro_ne-c29-e
ar sita:
http://www.hiperfarm...pairtm_ne-c28-e

aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Aš irgi renkuosi inhaliatorių,labiau reiktų kompresoriniu principu veikiančio inhaliatoriaus.Kažkaip man irgi krito į akį panterra86 nurodyti inhaliatoriai, bet ar teisingai suprantu, jie ne kompresoriniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 11 23, 15:11)
Aš irgi renkuosi inhaliatorių,labiau reiktų kompresoriniu principu veikiančio inhaliatoriaus.Kažkaip man irgi krito į akį  panterra86 nurodyti inhaliatoriai, bet ar teisingai suprantu, jie ne kompresoriniai? g.gif

kompresoriniai abu ,ir abu tinka inhaliacijom,tik skiriasi dydziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2010 11 23, 15:07)
Laba diena,
Noreciau Jusu patarymo, mano 5 metu mergaite daznai serga slogom ir bronchitais, tik pora dienu nueina i darza ir sergam dvi savaites. Iskarto sloga, po keliu dienu kosuliukas atsiranda ir ir vis kankinames vaistukais, daznai geriam antibiotikus, praeita ziema beveik tris menesius vartojom antibiotikus.
Si rudeni dar tik karta, bet net dar ziema neprasidejo.
Dabar noreciau Jusu patarymo, gal verta isigyti inhaliatoriu? Gal su juo apseitume be antibiotiku ir stipriu vaistuku ? Kaip Jus galvojat?
Dar noreciau pasiteirauti, koki geriau pirkti :
http://www.hiperfarm...tm_pro_ne-c29-e
ar sita:
http://www.hiperfarm...pairtm_ne-c28-e

aciu uz atsakymus.

Mes turime antraji varianta, tai esam patenkinti ir labai kompaktiskas, puikiai tinka ir kelionese. Manau tik pajutus pirmus simptomus ligos, galima puikiai su juo uzkirsti kelia, o siaip pagerkite kokiu vitaminu stiprinanciu imuniteta, as pvz vis kartkartem duodu atsigerti raktazoles ar raudonelio arbatu, jie stiprina kraujuka o tuo aciu ir imunine sistema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 11 23, 16:11)
Aš irgi renkuosi inhaliatorių,labiau reiktų kompresoriniu principu veikiančio inhaliatoriaus.Kažkaip man irgi krito į akį  panterra86 nurodyti inhaliatoriai, bet ar teisingai suprantu, jie ne kompresoriniai? g.gif

Kompresoriniai abu.Mes turim antrajį variantą.
Atsakyti
Kiek as juose suprantu, tai kompresoriniai - tas aparatas per zarnele pucia ora ir ispurskia ipiltus vaistukus ar vandenuka. Gaunasi toks smulkus rukas.
Mes turime ta antraji varianta.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 11 18, 00:09)
nu man to maziuko didelis privalumas - kad jis begarsis  thumbup.gif

nusipirkau maziuka imhaliatoriu; viskas kaip ir gerai, bet jis man taip truputį cypauja g.gif ar taip turi būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 11 25, 17:32)
nusipirkau maziuka imhaliatoriu; viskas kaip ir gerai, bet jis man taip truputį cypauja  g.gif ar taip turi būti?  g.gif

musu necypia g.gif , tik biski snypscia kai isiklausai - o kai pritruksta skyciu - tada jau garsiau snypscia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 11 25, 18:32)
nusipirkau maziuka imhaliatoriu; viskas kaip ir gerai, bet jis man taip truputį cypauja  g.gif ar taip turi būti?  g.gif

Mūsų necypauja g.gif
Atsakyti