Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies dūrimas nėštumo metu

QUOTE(pupa_uoga123 @ 2009 03 28, 23:35)
na , man irgi karts nuo karto paduria, tai irgi galvojau, kad magnio truksta// bet po to paziurejau i savo vitaminus ir pagal viska turetu kakakt, pagal nestumo biblija, tai visos dienos norma, o dar 50 mg isgeriu papaildomai... tai tikrai neturetu trukt.. galvojau kad sonkauliai cia gali but, bet ,man tik 4 menuo, o kaip supratau, preadeda surt apie 5..tai nnzn..

Na o gal tau nepasisavina to magnio? O gal dar pabandyk daugiau jo pagerti? Nes ma irgi tai akies tikas uzeina, tai meslungis o magni gerdavau, na bet padidinau doze ir lygtais viskas praejo
Atsakyti
mna merginukes visa nakti sianakt dure net ant tos puses miegoti negalejau, aisku koks ten miegas praktsikai neuzmigau, atsikeliau irgi duria, na nesuprantu ka daryti gal sakau vakar pervargau nes sode truputi lapus grbiua, avites genejau negi gali mane paveikti sie darbai, jauciuoi berysio net nezinau kas darosi:(
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 30, 09:43)
mna merginukes visa nakti sianakt dure net ant tos puses miegoti negalejau, aisku koks ten miegas praktsikai neuzmigau, atsikeliau irgi duria, na nesuprantu ka daryti gal sakau vakar pervargau nes sode truputi lapus grbiua, avites genejau negi gali mane paveikti sie darbai, jauciuoi berysio net nezinau kas darosi:(

schmoll.gif Tu gal pas savo gydytoja kreipkis ir ji pasakys ka tau daryti. Gal pabandyk gudabeles pagerti, ia gi zolinis preparatas, nemanau, kad pakenktu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2009 03 30, 10:10)
schmoll.gif Tu gal pas savo gydytoja kreipkis ir ji pasakys ka tau daryti. Gal pabandyk gudabeles pagerti, ia gi zolinis preparatas, nemanau, kad pakenktu wink.gif

aciu xtina geriau nakti valerijono, matyt per daug uzsiplesiau padaryti per savaitgali ir tiesiog nuvargau sad.gif turiu as dar sirdies darba gerinanciu vaistuku tad bandysiu ju pagerti, ziuresiu turiu pailseti ale kad nei miego norisi nei ka, o gine tai zinai jos visos vienodos ypac valdiskuose turbut, pakinkuos galva ir viskas:(
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 30, 10:53)
aciu xtina geriau nakti valerijono, matyt per daug uzsiplesiau padaryti per savaitgali ir tiesiog nuvargau sad.gif turiu as dar sirdies darba gerinanciu vaistuku tad bandysiu ju pagerti, ziuresiu turiu pailseti ale kad nei miego norisi nei ka, o gine tai zinai jos visos vienodos ypac valdiskuose turbut, pakinkuos galva ir viskas:(

Na ziurek, saugok save, neprsitemk su tais darbais, nes paskui ludnai gali baigtis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga123 @ 2009 03 29, 00:35)
na , man irgi karts nuo karto paduria, tai irgi galvojau, kad magnio truksta// bet po to paziurejau i savo vitaminus ir pagal viska turetu kakakt, pagal nestumo biblija, tai visos dienos norma, o dar 50 mg isgeriu papaildomai... tai tikrai neturetu trukt.. galvojau kad sonkauliai cia gali but, bet ,man tik 4 menuo, o kaip supratau, preadeda surt apie 5..tai nnzn..

sveikute,
nepergyvenk, smile.gif man beveik 17savaite irgi karts nuo karto paduria,bet as manau kad mes visos busimos mamytes, ypac tos kam pirmas leliukas nestuke.gif esam linkusios kiekviena skausmeli labai sureiksmint g.gif , nuo pat nestumo pradzios labai bijojau kad kas nenutiktu, teko streso nemazai patirti, atrode viskas kaip tycia verysad.gif , manau normalu kad ir sirdele paduria ir pilvuka paskauda ir nugara sumaudzia, juk organizme viskas keiciasi. linkiu visoms ramybes ir sekmingo nesiojimo!! biggrin.gif
Atsakyti
niu va ir as jau apsilankiau, bet dar labai mazulytis sake, tai po 2 savaiciu pakartotinai reikes eiti, ziureti ar vystosi, o siaip sake viskas tvarkoje thumbup.gif
klausiau del skausmo krutineja, tai gydytoja paklause ar rukiau?
gali buti ir del to, kad staigiai numeti rukyti, israse vitaminu ir vaistinej liepe paprasyti jei nepraeis nuo skausmo kiokiu nors, bet lygtai praeina nakti miegu jau galima sakyt thumbup.gif
tik va isgeriau vitaminu ir begau i tualeta, gal tik sutapimas, nemanau, kad nuo vitaminu bloga butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkaa @ 2009 04 04, 09:48)
niu va ir as jau apsilankiau, bet dar labai mazulytis sake, tai po 2 savaiciu pakartotinai reikes eiti, ziureti ar vystosi, o siaip sake viskas tvarkoje thumbup.gif
klausiau del skausmo krutineja, tai gydytoja paklause ar rukiau?
gali buti ir del to, kad staigiai numeti rukyti, israse vitaminu ir vaistinej liepe paprasyti jei nepraeis nuo skausmo kiokiu nors, bet lygtai praeina nakti miegu jau galima sakyt  thumbup.gif
tik va isgeriau vitaminu ir begau i tualeta, gal tik sutapimas, nemanau, kad nuo vitaminu bloga butu g.gif

Manau, kad tau tikrai ne nuo vitaminu bloga, o nuo nestumo, nieko praeis 12 savaiciu bus gera. Man irgi begalo bloga budavo tik as nevemiau nei karto.
Atsakyti
bet ta vieninteli karta ir buvo, jei ir nuo nestumo tai labai smagu, kad galbut daugiau nepasikartos, bet dar labai mazai laiko, visko gali buti smile.gif
esu is tu mergaiciuku kurias galima pavadinti trieskem lotuliukas.gif
jau tai visko noriu greitai ir man taip letai laikas bega, jau taip laukiu, kad negaliu ir kai pagalvoju, kad tik gruodi tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkaa @ 2009 04 05, 10:23)
bet ta vieninteli karta ir buvo, jei ir nuo nestumo tai labai smagu, kad galbut daugiau nepasikartos, bet dar labai mazai laiko, visko gali buti smile.gif
esu is tu mergaiciuku kurias galima pavadinti trieskem lotuliukas.gif
jau tai visko noriu greitai ir man taip letai laikas bega, jau taip laukiu, kad negaliu ir kai pagalvoju, kad tik gruodi tai  doh.gif

Man zinok pats pykinimas prasidejo 8 savaite ir baigesi lygiai su 12, bet kai kuriems kvapams dar tebeliko pykinimas, bet aciu Dievui kad tik kai kuriems nes kaip buvo viskam tai ne kas sad.gif
Zinok ir man taip letai tas laikas bega, as dienas nat kalendoriaus braukau doh.gif
Atsakyti
sveikutes,man 27 savaites ir praktiskai istisai duria sirdies plote.buvau nusiusta pas kardiologa,tai va padare kardiograma ir sirdies echoskopija kad butu ramiau ir sake kad man cia visai ne sirdi duria o del nestuma visi organai kazkiek pasislenka is savo vietu uz tai ir atsiranda durimo jausmas.sake jei negali kentet isgerk vaistu nuo skausmo arba kentek:) tai va ir kenciu:)
Atsakyti
nu va geras matyt sirdis is savo vietos issoka, vaje man su tuo durimu ir nerimas atsiranda ale kad gydytoja galu neranda kas yra g.gif
Atsakyti