Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 24, 16:43)
o čia jūsų prablaškymui

http://romasfoto.ru....25175adc40e16c7

ir už tai ima pinigus  biggrin.gif

cool.gif new_russian.gif taigi čia menas tongue.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 24, 16:51)
Sveikutes, as jau grizau biggrin.gif

Sveika sugrįžus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 24, 16:04)

man tai thumbup.gif fono tos rauksles tik biski kliuna

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 16:47)

atejau tvarkos ivest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 24, 16:48)
Ikisiu ir as savo trigrasi apie ND jausmai.  Kaip supratau is kalbu jusu, nuotraukoje turi buti uzfiksuoti jausmai. Tai nuotraukoje turi buti gyvybe, zmogus ir jo reiskiami jausmai, emocijos, nes jie beveik neatskiriami.  Todel nuotraukos su statulem,meskiukais man tikrai atrodo ne i tema, tai as taip ir parasiau 4u.gif  nepykit 4u.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 17:04)
labai neblogas Miko Binkio straipsnis yra Foto naujam numery - apie fotografo megejo stadijas fotografijoje...  biggrin.gif  butinai paskaitykit - labai daug tiesos yra smile.gif

kas neturit - ryt pasistengsiu nuskenuot smile.gif

labai norim bigsmile.gif
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 17:05)
Kritikai  unsure.gif
user posted image

man pirmiausiai melynas kailiukas uzkliuvo,fonas grazus,tik labai jau vagia zvilgsni nuo pagr.objekto ir siuciaus letenyciu truxta unsure.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 17:10)

pasikartosiu - ar yra pritarianciu jausmu temos pratesimui 1 sav ?  ax.gif

as uz ,bet jei tik netaps tai iprociu biggrin.gif

del tu interpretac.temu,tai manau nereikia jau mums taip sureiksminti... jei nera minciu/noro/laiko/ideju-niu tai praleidziam ... juk nebutina visose dalyvauti g.gif
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 24, 17:43)

o čia jūsų prablaškymui

Oi Geras!!! thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 24 vasario 2009 - 17:43
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 16:10)

pasikartosiu - ar yra pritarianciu jausmu temos pratesimui 1 sav ?  ax.gif

as tai nieko pries. ax.gif

o čia jūsų prablaškymui

montazas kaip "kirviu kapotas" doh.gif
Parodyciau musu vestuvines nuotraukas, tai isvis siaubiakas verysad.gif o dar norejo pinigu uz ta "grozi", nevelnio.

Jurinos foto "Vienybe" patiko, tik tos rauksles siek tiek blasko, bet patverkius visai neblogas kadras liktu. 4u.gif
Atsakyti
Medonos man šuniukas patiko, ir aplinka neblaško, fokusas geras, tik spalva melsva.

o čia jūsų prablaškymui

Aciu blush2.gif
Tikrai labai melynas suniukas doh.gif biggrin.gif
As del kritikos nepykstu, tikrai, bet kaip malonu paskaityt pagyrimus, kad jus zinotumet rolleyes.gif va, pasirodo, jau su fokusu susitvarkau ax.gif man tai pasiekimas thumbup.gif

Sakes blink.gif nu ka galiu pasakyt- "pasaka" lotuliukas.gif

Kaip sis juodai /baltas? ( KAD NEBUTU MELYNAS biggrin.gif ) kaip del fokuso, nesu tikra g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 19:10)
Aciu  blush2.gif
Tikrai labai melynas suniukas  doh.gif  biggrin.gif
As del kritikos nepykstu, tikrai, bet kaip malonu paskaityt pagyrimus, kad jus zinotumet  rolleyes.gif  va, pasirodo, jau su fokusu susitvarkau  ax.gif  man tai pasiekimas  thumbup.gif
Sakes  blink.gif  nu ka galiu pasakyt- "pasaka"  lotuliukas.gif

Kaip sis juodai /baltas? ( KAD NEBUTU MELYNAS  biggrin.gif ) kaip del fokuso, nesu tikra  g.gif
user posted image

niu zinok,man kaip ne tikras jis cia atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 18:10)
Kaip sis juodai /baltas? ( KAD NEBUTU MELYNAS  biggrin.gif ) kaip del fokuso, nesu tikra  g.gif

fokusa tai as kaip ir matau ale cia kazkas ne taip g.gif aisku kojyciu noretusi blush2.gif gal grandinele blasko demesi g.gif ir norisi zinot kur jis ten ziuri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 24, 18:15)
niu zinok,man kaip ne tikras jis cia atrodo  blush2.gif

jauciu, sarpo per daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 19:17)
jauciu, sarpo per daug  blush2.gif

biggrin.gif gal g.gif

Atsakyti
Vienybes man nesiziuri galvos susijunge. Ir apatines mergaites plaukai islinde prie kaklo. O pati ideja-gera!!! thumbup.gif

Suniukas-melsvas.

Del Nd ir konkursu vienareiksmiskai pasisakau, kad reikia ju. Bent jau mane tokie dalykai varo i prieki. 4u.gif Jei ju nebutu, tikrai tingeciau blush2.gif kazka daryti, bandyti. Arba nedrisciau rodytis... g.gif

O del jausmu - jei kas turi neigyvendintu minciu, galim ir pratesti savaitelei. drinks_cheers.gif
Pas mane su jausmais visiskas fiasko. doh.gif O svarbiausia, kad neturiu ka fotografuoti: nei vaiku, nei gyvunu. Belieka medziai, stulpai ar pliusiniai meskiukai. tongue.gif Gerai zinau, kad su negyvais daiktais isgauti jausmus yra labai sunku. Ale nesinori apsamanoti, norisi bent kiek judeti, kazka bandyti. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 24, 18:15)
niu zinok,man kaip ne tikras jis cia atrodo  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir fokuso as neiziuriu unsure.gif

o cia i sunu tema
suniskas gyvenimas
user posted image
Atsakyti
Vienybes man nesiziuri galvos susijunge. Ir apatines mergaites plaukai islinde prie kaklo. O pati ideja-gera!!!  thumbup.gif

Suniukas-melsvas.
O, kol rasiau, spejo ideti nauja suniuka. Pastarasis man labiau patinka.  smile.gif

Del Nd ir konkursu vienareiksmiskai pasisakau, kad reikia ju. Bent jau mane tokie dalykai varo i prieki.  4u.gif Jei ju nebutu, tikrai tingeciau  blush2.gif kazka daryti, bandyti. Arba nedrisciau rodytis...  g.gif

O del jausmu - jei kas turi neigyvendintu minciu, galim ir pratesti savaitelei.  drinks_cheers.gif
Pas mane su jausmais visiskas fiasko.  doh.gif O svarbiausia, kad neturiu ka fotografuoti: nei vaiku, nei gyvunu. Belieka medziai, stulpai ar pliusiniai meskiukai.  tongue.gif Gerai zinau, kad su negyvais daiktais isgauti jausmus yra labai sunku. Ale nesinori apsamanoti, norisi bent kiek judeti, kazka bandyti.  ax.gif

P.S. Jau ne tik tema vos paveju, bet ir komentuoti nebemoku... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 24 vasario 2009 - 18:26
Jurinos nepagyriau uz ideja 4u.gif
Atsakyti