Duoma, tavo autoportretas man gražus ir be jokių priedų

bet jei labai noras yra, tada dūmelis geriau. tik va kaip kažkas jau minėjo, jis galėtų kita kryptim eiti. o namukai

nepatinka man kad nuotrauka beveik nuo stogų prasideda. nėra tvirto pagrindo...
Armana, gal išduosi paslaptį, akip tau pavyko sukomponuoti raganų šokį? bandei smilkalu piešti? ar čia su PS atskiros nuotraukos klijuotos? aš bandžiau piešti, bet man nelabai kas gavosi. ale neturėjau tinkamo fono, tai nelabai ir gilinausi kodėl nesigauna.
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 27, 19:09)
kur reiktu ieskot tokio popieriaus
nežinau kaip kanceliarinėse prekėse, gal ir yra. bet Kaune yra ir specializuotų popieriaus parduotuvių. yra Senamiestyje Daukšos g., dar dailininkų parduotuvėj šalia Rotušės esu kažkokio mačiusi ir Savanorių pradžioj yra popieriaus parduotuvėlė. tingėjau šiandien daug blaškytis, buvau tik Daukšos g., juodos spalvos mažesnio formato buvo tik vienos rūšies, ir dar pora rūšių labai didelio. kol kas nepirkau labai didelio, išbandysiu mažesnį formatą ir matysiu ko man labiau reikia. ir dar dėl atspalvio bus matyti. bet jis pigus, bet kada bus galima dar nusipirkti.
QUOTE(bonda @ 2009 02 27, 21:53)
bet dumai ir i abstrakcijas gi tiktu
dūmai tikrai tinka į abstrakcijas, bet...

mes gi abstrakcijas fotografuojam pagal tam tikras taisykles. jei pavyks išgauti kažkokį ritmą (pvz kaip Duoma buvo nuorodą įkėlus) arba sukomponuoti pagal pvz trikampius, tada valio

bet kokie netiks.