Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 17 tema

QUOTE(Duoma @ 2009 02 27, 20:29)
rasytce, kanceliarinese turi but. : )

aciuks.gif bandysiu ieskot
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 27, 21:31)
aciuks.gif bandysiu ieskot

Parašyk prašau dar savo objektyvo duomenus, eisiu žiūrinėt interneto platybėse biggrin.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 27, 09:18)
...(biski uzpavydejau biggrin.gif, pas mus palink nieks neuzniesteja  ir net nesiruosia biggrin.gif)

pasisiulyciau ir as kaip modelis, ale iki Kn tikrai nenurediesiu lotuliukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 27, 16:39)

Gal cia tik pirmom dienom tokia baisi savijauta unsure.gif

o gal vaistai netinka? salutinis poveikis... g.gif

QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 17:13)
Mesk tu tuos vaistus  unsure.gif
Geriau paskaityk sia knyga. Padeda  4u.gif

Vyras pasakojo kad du bendradarbiai skaitydami beveik mete, bet sako visvien ziauriai traukia. Pats gi po 15 m. rukymo mete pleistro pagalba.(padovanojau gimtadieniui, tipo paskatinau)

Tai jausmu pratesimo nebus? g.gif Na ir gerai. irnesakyk.gif

Duoma man portetukas patinka tik ta juosta lyg ir gadina vaizda. reik kazka kito sugalvot, jei nori pagyvinti nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 27, 16:49)
Aha, man ir idomu pasidare  drinks_cheers.gif

Stikline, net idomu pasidare ko cia tas laikas spaudzia, uzejau paziuret kiek metu, gi ziu... kad ta pacia diena gimce svesi su mano mama  biggrin.gif Kaip kelsiu taure uz mama ir uz tave pakelsiu  4u.gif  biggrin.gif

Smalsuolė hihihi.gif Labai labai malonu bus, jei pakelsi taurę ir už mane wink.gif

O kas čia tep domėjos mano antra aistra....tai prie mano duomenų yra internetinis psl. mano mopsės ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Liamuna, dar pagalvosiu kaip. : )

Vat, dedu dar vieną nuotrauką iš archyvų. biggrin.gif
Ar verta kažko, ar trint lauk?
user posted image

O čia dar pats pirma variantas. Bet kadangi dūmų fonas nelygus buvo, reikėjo tamsint, kontrastą didint ir nelbaia jie kažkaip dera...
user posted image

jeigu gerai šitaip, tai teks padaryt vieną dūmų fotosesiją. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 27 vasario 2009 - 20:53
Duoma, o tu pabadyk palikti tik tuos burbuliukus baltus ir viena didesni israityk mirksiukas.gif
O dar idejai bigsmile.gif thumbup.gif Si su dumu fantastiska, tik galetu tas dumas eit i apacia ar tiesiai , nes akys tavo taip krypsta mirksiukas.gif
O su namukais foto tikrai verta demesio wub.gif Man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 27 vasario 2009 - 21:49
QUOTE(Stikline @ 2009 02 27, 20:38)
Parašyk prašau dar savo objektyvo duomenus, eisiu žiūrinėt interneto platybėse biggrin.gif Ačiū iš anksto  4u.gif

Canon EFS 18-200 mm f/3.5-5.6 IS su image stabilizator smile.gif

L klases diedas nepirko, sake per gerai man, o pats tai turi zaraza devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 27 vasario 2009 - 22:00
QUOTE(Armana @ 2009 02 27, 16:50)
Šiandien fotkinau dūmus,

bet dumai ir i abstrakcijas gi tiktu bigsmile.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 02 27, 20:26)

aha, gerai suprataio -vienas is var gali but ir toks mirksiukas.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 02 27, 20:48)

man ta su dumu wub.gif
Atsakyti
vot ryt padūmysiu tongue.gif
dvyniai dievina smilkalus, aš taip pat tongue.gif
MB rūko, bet čia jau prasilenkia nuomonės biggrin.gif

dėl abstrakcijų supratau, aišku nematau kitų dalykų tik "trikampius", bet manau po balsavimo arba net ir komentaruose padėsite įžvelgti kas teisinga kas ne aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Siandien as irgi buvau uzsidegusi smilkala ir pagalvojau, kad reiketu su dumais kazka pabandyt nufotkint, bet taip ir neprisiruosiau dar.. ax.gif
Armana , tavo dumai tikrai grazus wub.gif , o antoj nuotraukoi formos tikrai ispudingos thumbup.gif
Duoma, tavo pirmoji nuotrauka su ta juosta is lupu man nelabai g.gif nebent ja pritaikytum kaip plakata, kazkam parasyti, o vat antrasis variantas su dumais tai thumbup.gif, tik dar siek tiek pacius dumus patobulint reiktu.
beje, ta nuotrauka su namukais man asmeniskai graziai ziurisi wub.gif tikrai nereiketu trinti
Atsakyti
Duoma, tavo autoportretas man gražus ir be jokių priedų thumbup.gif bet jei labai noras yra, tada dūmelis geriau. tik va kaip kažkas jau minėjo, jis galėtų kita kryptim eiti. o namukai g.gif nepatinka man kad nuotrauka beveik nuo stogų prasideda. nėra tvirto pagrindo...

Armana, gal išduosi paslaptį, akip tau pavyko sukomponuoti raganų šokį? bandei smilkalu piešti? ar čia su PS atskiros nuotraukos klijuotos? aš bandžiau piešti, bet man nelabai kas gavosi. ale neturėjau tinkamo fono, tai nelabai ir gilinausi kodėl nesigauna.

QUOTE(Rasytce @ 2009 02 27, 19:09)
kur reiktu ieskot tokio popieriaus  blush2.gif

nežinau kaip kanceliarinėse prekėse, gal ir yra. bet Kaune yra ir specializuotų popieriaus parduotuvių. yra Senamiestyje Daukšos g., dar dailininkų parduotuvėj šalia Rotušės esu kažkokio mačiusi ir Savanorių pradžioj yra popieriaus parduotuvėlė. tingėjau šiandien daug blaškytis, buvau tik Daukšos g., juodos spalvos mažesnio formato buvo tik vienos rūšies, ir dar pora rūšių labai didelio. kol kas nepirkau labai didelio, išbandysiu mažesnį formatą ir matysiu ko man labiau reikia. ir dar dėl atspalvio bus matyti. bet jis pigus, bet kada bus galima dar nusipirkti.

QUOTE(bonda @ 2009 02 27, 21:53)
bet dumai ir i abstrakcijas gi tiktu bigsmile.gif

dūmai tikrai tinka į abstrakcijas, bet... biggrin.gif mes gi abstrakcijas fotografuojam pagal tam tikras taisykles. jei pavyks išgauti kažkokį ritmą (pvz kaip Duoma buvo nuorodą įkėlus) arba sukomponuoti pagal pvz trikampius, tada valio biggrin.gif bet kokie netiks.
Atsakyti
Duoma,liuks su dumu foto thumbup.gif patinka kadravimas labai 4u.gif
Atsakyti