QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 09, 12:47)
butent, viesas forumas yra tam ir skirtas, kad kiekviena vista atsiprasant galetu ateiti ir isrekti savo PMS'a, netikusiai paslepdama ji neigiamame atsiliepime ir tuo paciu sukeldama nepasitenkinimo banga, o kitos vistos is to viso pakikentu. kaip smagu, busimos nuotakos kalasi.
suknele gali atrodyti "prastos kokybes", "neidomaus modelio", "vulgari", "per daug pusta" ir bla bla bla, bet savo nuomone apie suknele, su ''kuria butu geda i zmones iseiti, nes atrodytu kaip klounas" galite ant savo tualeto sienu uzrasyti ir grozekites kai pilva suka, kokia jus protinga ir kandi esate, visiskai niekam ji cia, viesame forume, neidomi.
suknele gali atrodyti "prastos kokybes", "neidomaus modelio", "vulgari", "per daug pusta" ir bla bla bla, bet savo nuomone apie suknele, su ''kuria butu geda i zmones iseiti, nes atrodytu kaip klounas" galite ant savo tualeto sienu uzrasyti ir grozekites kai pilva suka, kokia jus protinga ir kandi esate, visiskai niekam ji cia, viesame forume, neidomi.
koks gražus rekomenduojamo kultūringo bendravimo pavyzdys

QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 10, 15:38)
taip, as protinga ir kandi, bet laiko veltui neleidziu kitas merginas izeidinedama, o vistomis as pavadinau ne nuotakas, o konkrecius zmones, tame tarpe ir tave.
ir nemanau kad esu neteisi, reikia visu pirma tureti savigarbos tokius postus rasyti busimoms nuotakoms, o tu labai nori pasireiksti matau?
ir nemanau kad esu neteisi, reikia visu pirma tureti savigarbos tokius postus rasyti busimoms nuotakoms, o tu labai nori pasireiksti matau?

QUOTE(Nastulia @ 2009 03 09, 22:08)
man irgi vidurinė gražiausia

QUOTE(margarette @ 2009 03 10, 23:33)
labai dažnai pastaruoju metu matytas, bet reikia pripažinti - begal gražus modeliukas