mes viska ranka rasysim

QUOTE(Gule @ 2010 03 02, 14:43)
Kaip kvietimuose kreipiatės į tėvus: tiesiog vardais ar pvz. Mielieji tėveliai ? Dar iškilo klausimas, kvietimuose nurodote tik savo vardus ar ir pavardes, pvz. Mes, Vardenė Paverdenė ir Vardenis ir Pavardenis, su džiaugsmu pranešame ir t. t.
as rasiau vardais, nes logiskai pagalvoju tai ne mano tevai ar seneliai ir atvirksciai, be to mb tevai issiskyre, su antrom pusem, ganetinai keistai atrodytu kaip Mildukas sake rasant teve, pamotes vardas ir seses vardas

QUOTE(MildukasK @ 2010 03 05, 17:13)
kokie faini!!!

o is kur toki paveiksliuka gavote? cia ant atskiro lapo printinote ir klijavote?...

QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 06, 20:49)
kokie faini!!!
o is kur toki paveiksliuka gavote? cia ant atskiro lapo printinote ir klijavote?...

man atrodo dekupazinta cia

musu va tokie:

tik dienos sviesoj spalvos ne tokios, va cia realesne
QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 06, 21:49)
kokie faini!!!

aha, cia dekupazinta

QUOTE(egliosha @ 2010 03 06, 22:54)
man atrodo dekupazinta cia
musu va tokie:
http://images110.fot...SP_A0667-vi.jpg

musu va tokie:
http://images110.fot...SP_A0667-vi.jpg

QUOTE(MildukasK @ 2010 03 07, 14:44)
aha, cia dekupazinta
Tie paveiksliukai, tai serveteles, kurias klijavau ant dazyto kartono ir klijavau ant to auksinio 

tik nelabai as gabi jam

o kokia Jums gavosi kvietimo savikaina?
QUOTE(xernesta @ 2010 03 08, 15:39)
o kur popierius pirkote
o uzrasa ir paveikslely tai cia i spaustuve nesete?
idomu ku cia panevezyje viska pirkti ir spausdinti

visą popierių pirkom "Almoj" (čia Vilniuj), ten violetinio popieriaus atraižos po 0,04 cnt, paskum kelis sidabrinius lapus ir kelis tuos kalkinius. viskas spausdinta namie, lazeriniu printeriu. savikaina (jei neskaičiuoti, kad keletą teks siųsti, t.y. pirkti vokus ir pašto ženklus) išėjo juokinga, po 1,30 Lt kažkur. tiesa, teko pirkti popieriaus rėžtuką ir poką tos violetinės juostelės, bet rėžtukas dar pravers, o juostelę panaudosiu dovanų pakavimui

QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 07, 17:18)

tik nelabai as gabi jam

o kokia Jums gavosi kvietimo savikaina?
mm.. tiesa pasakius ir neskaiciavau... siaip gal ir brangokai, nes tas auksinis po pierius po 10 lt, o jo mums reikejo 2 lapu.... plius kartonas, serveteles, dazai, klijai (kuriu siaip aisku turejau nuo kitu dekupazo darbu)

QUOTE(xernesta @ 2010 03 08, 15:39)
o kur popierius pirkote
o uzrasa ir paveikslely tai cia i spaustuve nesete?

kalkinio popieriaus galima rasti Pinoky, office1 parduotuvese, manau visose rastines prekiu parduotuvese, kaina nuo 60 centu uz A4 lapa, ir ji spausdinti reikia atsargiau-kisti po viena lapa, antraip gali sutepti ar suglamzyti

QUOTE(egliosha @ 2010 03 08, 21:55)
kalkinio popieriaus galima rasti Pinoky, office1 parduotuvese, manau visose rastines prekiu parduotuvese, kaina nuo 60 centu uz A4 lapa, ir ji spausdinti reikia atsargiau-kisti po viena lapa, antraip gali sutepti ar suglamzyti
man Copy sitaip 4-5 lapus sugadino
nesiau spausdinti nes mano printeriui reik 100 litu dazams 

Jus is panevezio?

Man tie violetinai kvietimai labai patiko

QUOTE(xernesta @ 2010 03 08, 20:38)
Jus is panevezio?
o kur nesete spausdinti
ir dar dera prie vestuviu temos 

nea, is Klaipedos

musu va tokie:

[/quote]
Gal pasakytum, kur radai tokį paveiksliuką. Norėčiau tokio arba kažko panašaus. Ieškojau nete, bet nepavyko rasti kažko panašaus.

[/quote]
Gal pasakytum, kur radai tokį paveiksliuką. Norėčiau tokio arba kažko panašaus. Ieškojau nete, bet nepavyko rasti kažko panašaus.