Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai i vestuves - pačių daryti

QUOTE(*monikute* @ 2010 04 20, 00:25)

lb grazus!!! bigsmile.gif

o kaip Jus tas vardu raides padarete, kad ale susipinusios?... bigsmile.gif
paprastu printeriu spausdinote?...
Atsakyti
man tox kvailas klausimas kai rasote vardu inicialus? Kurio inicialai rasomi pirmi? vyro ar moters? Ar cia pagal savo nuoziura ta darote?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 04 20, 09:29)
lb grazus!!!  bigsmile.gif

o kaip Jus tas vardu raides padarete, kad ale susipinusios?... bigsmile.gif
paprastu printeriu spausdinote?...

Ačiū aciuks.gif

Išsirinkome gražų šriftą ir po to su spec programėle padarėm kaip paveiksliukus tas raides ir sudėjom kaip mums gražiai žiūrisi ax.gif o spausdinome paprastu printeriu smile.gif

QUOTE(saunuolyte @ 2010 04 20, 09:33)
man tox kvailas klausimas kai rasote vardu inicialus? Kurio inicialai rasomi pirmi? vyro ar moters? Ar cia pagal savo nuoziura ta darote?smile.gif

Mes žiūrėjom kaip žiūrisi įvairūs variantai ir gražiausiai žiūrėjosi šitas wub.gif
Atsakyti
clap_1.gif gražučiai
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 20, 11:27)
Ačiū aciuks.gif

Išsirinkome gražų šriftą ir po to su spec programėle padarėm kaip paveiksliukus tas raides ir sudėjom kaip mums gražiai žiūrisi  ax.gif  o spausdinome paprastu printeriu  smile.gif

o su kokia programa?... bigsmile.gif
Atsakyti
Adobe iliustrator smile.gif
Atsakyti
Labai grazu, super wub.gif
O Jus ir vokus daret? Jei taip tai kaip ant ju atspausdinot vardus?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 20, 16:50)
Adobe iliustrator  smile.gif

aciu! wink.gif

bandysiu ir as... wink.gif
Atsakyti
dailuciai monikutes kvietimai, super thumbup.gif
Atsakyti
labai grazus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės noriu ir aš pasidalinti savo kvietimų idėja smile.gif
Susigalvojome daryti vestuvių temą marianistinę (balta - mėlyna), taigi ir kvietimuose vyrauja šios spalvos smile.gif
Kvietimai susideda iš 3 lapų. Apatinis lapas - mėlynas, truputį didesnis už kitus 2. vidurinis lapas baltas, ant jo spausdinamas tekstas. Viršutinis lapas permatomas, kaip ir viršelis smile.gif. Visi šie 3 lapai surišti baltu ir mėlynu kaspinuku. Ir pačių kvietimų forma truputį su "paraitymais".
Taigi tikiuosi įsivaizduojate maždaug kaip jie atrodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2010 04 21, 11:26)
Sveikos mergaitės noriu ir aš pasidalinti savo kvietimų idėja smile.gif
Susigalvojome daryti vestuvių temą marianistinę (balta - mėlyna), taigi ir kvietimuose vyrauja šios spalvos smile.gif
Kvietimai susideda iš 3 lapų. Apatinis lapas - mėlynas, truputį didesnis už kitus 2. vidurinis lapas baltas, ant jo spausdinamas tekstas. Viršutinis lapas permatomas, kaip ir viršelis smile.gif. Visi šie 3 lapai surišti baltu ir mėlynu kaspinuku. Ir pačių kvietimų forma truputį su "paraitymais". 
Taigi tikiuosi įsivaizduojate maždaug kaip jie atrodys  4u.gif

Įsivaizduoju drinks_cheers.gif turėtų tikrai gražiai žiūrėtis wub.gif
Atsakyti