Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai i vestuves - pačių daryti

QUOTE(Sputnik @ 2009 06 10, 12:32)
paprastas bet mielas toks smile.gif cia jau buvo su piesinuku popierius?

Nea - pati susiradau ir atsispausdinau printeriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 11, 10:11)
Nea - pati susiradau ir atsispausdinau printeriu  tongue.gif

Mm, tiksliai! Galima gi ir taip padaryti smile.gif
nes mes atvirukus jau radome, kaip papuosti irgi sugalvojom, dabar galvoju gal ir mum koki paveiksliuka uzdet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 06 11, 16:33)
Mm, tiksliai! Galima gi ir taip padaryti smile.gif
nes mes atvirukus jau radome, kaip papuosti irgi sugalvojom, dabar galvoju gal ir mum koki paveiksliuka uzdet  ax.gif

dabar galimybių tikriausiai daugiau nei kada galėtum pagalvoti - dabar darbas - išsirinkti ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki....niai-kvietimai/

mūsų kvietimukai irgi gana paprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shining @ 2009 06 20, 12:34)
http://public.fotki....niai-kvietimai/

mūsų kvietimukai irgi gana paprasti  smile.gif

Paprasti , bet tokie mieli ir nuotaikingi wub.gif thumbup.gif
Aš dukros vestuvėms kepu kvietimus, kai nufotkinsiu - būtinai įkelsiu ( tik reikia išsiaiškinti kaip čia man juos įkėlus) g.gif
Atsakyti
Labas merginos, as cia naujoke, tai dar ne viska susigaudau doh.gif bet savo kvietimus jau pasidariau ir ieskau teksto, kad galeciau irasyt. Nesinori nieko rimto, o ko nors prikolno. Gal kas turit kokiu tekstu linksmu? Padekit prasau, nes jau reikia siusti, o as dar nezinau ka rasyt... blink.gif
Atsakyti
Nu vat, si deiido pagalba galejau pabaigti kvietimus ir dabar jau galiu parodyti visoms smile.gif tikiuosi neispeiksit unsure.gif Va cia http://picasaweb.goo...628708962462002
Atsakyti
Buvau įkėlusi ir aš savo kvietimus, kuriuos dukros vestuvėms dariau, bet dingo kažkur visa žinutė g.gif bandau dar kartą įkelti ( o gal ką ne taip darau?) g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Man tokie siek tiek per "popsiski", ar kaip cia pavadinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 29, 20:42)
Man tokie siek tiek per "popsiski", ar kaip cia pavadinti...  ax.gif

kodėl "popsiški"?
Gavosi vokeliai, o viduje tekstas, Žydra spalva - svajonės simbolis. Natūroje atrodo visai nieko, nes spauzdinau ant šampano spalvos popieriaus su aukso spalvos dulkėmis, ir kas gavo - tai sakė, kad orginalūs - čia jau skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Zinoma, kad skonio reikalas, tai ir sakau, kaip atrodo mano akimis wink.gif
O kad padaryta dailiai, ideta darbo - net nesigincyju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 06 29, 20:51)
Zinoma, kad skonio reikalas, tai ir sakau, kaip atrodo mano akimis wink.gif
O kad padaryta dailiai, ideta darbo - net nesigincyju smile.gif

Labai malonu išgirsti kitų nuomonę, todėl ir paklausiau kodėl taip manai ax.gif Reikia juk žinoti kitam kartui ką patobulinti reikėtų, nes nusimato dar ir krikšto dukros vestuvės ir krikštynų bent kelios. blush2.gif Reikia juk tobulėti. Perverčiau visą temelę apie kvietimus, visi labai orginalūs ir gražūs - šilti tokie ( ne valdiški) todėl ir nusprendžiau padaryti, bet kitaip negu visų ax.gif smile.gif
Atsakyti