ooooooooooooooooo jau akyčių nekaltumas tai vajėzusas marijasa
tai ar gražu girdyti nepilnamečius,ką
QUOTE(Kootwella @ 2009 03 23, 09:27)
QUOTE(inesak @ 2009 03 23, 09:33)
ooooooooooooooooo jau akyčių nekaltumas tai vajėzusas marijasa
Kokios Pulgoso akytės
.. Nekaltutis toks
.
QUOTE(...Šlapia Jorkė... @ 2009 03 23, 21:08)
Buvo 6 savaitėlės su trupučiu.
Papildyta:
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 03 24, 13:24)
Aha, nekaltutis... Tas nekaltutis sugebėjo 10 puslitrių alaus ištvatyt per vieną savaitgalį!
QUOTE(Kootwella @ 2009 03 24, 21:14)
???
QUOTE(Marceborzoi @ 2009 03 25, 14:47)
Na, šiaip tai čia aš taip juokauju, jei ką
taip ir supratom-bent ašai
Tai supratom gi
Aš ir rašau: geras
Na, kaip mažasis kedebukas Pulgosiukas laikosi?
Oi, o pas mus kiek naujienų!
1. Jau pradėjome vaikščioti į lauką (fotoreportažas bus paruoštas esant palankesnėms meteorologinėms sąlygoms). Baimės - 0, stabdžių - 0.
2. Užvakar netikėtai, nelauktai, pasistojo viena ausis. Puolėm rašyti veisėjai - ar čia normalu, ką daryti, liesti/neliesti ir t.t. Gavome gana išsamų fotografijų ciklą apie tai, ir, PULGOSUI užmigus, pabandėme atlikti tą patį. Rezultatas žemiau:
PRIEŠ(nelabai matosi
)
PO

P.S. Jau nusikrapštė...
1. Jau pradėjome vaikščioti į lauką (fotoreportažas bus paruoštas esant palankesnėms meteorologinėms sąlygoms). Baimės - 0, stabdžių - 0.
2. Užvakar netikėtai, nelauktai, pasistojo viena ausis. Puolėm rašyti veisėjai - ar čia normalu, ką daryti, liesti/neliesti ir t.t. Gavome gana išsamų fotografijų ciklą apie tai, ir, PULGOSUI užmigus, pabandėme atlikti tą patį. Rezultatas žemiau:
PRIEŠ(nelabai matosi
PO

P.S. Jau nusikrapštė...
Žiūrim žiūrim - o gi nieks nepasigedo mūsų???? Didelis smūgis PULGOSO savimeilei, ne tas žodis...
Ir visgi nusprendžiau tęsti šį "vieno šuns šou" (žinote, kaip sako - one man show; skamba kiek apgailėtinai, bet ką jau padarysi, kad vienas jis toks šioje forumo platybėje).
Kaip žinia, savaitgalis lepino nesvietiška orų gerybe. Ta proga sumanėme pavasarinę akciją: SOCIALIZUOKIS. Prašome pasižiūrėti, kaip mums sekėsi
1. atvažiavau į svečius pas tetą Jutą - apsiuostymas

2. akių kontaktas - aš jai nepatikau

3. kurį laiką buvau patikėjęs, jog aš esu šio sklypo valdovas

4. karšta...

5. mano šeimininkė - gigantė (panaši į musę)

6. o kudlotas mano šeimininkas savo išvaizda man primena gentainį

7. atokvėpis

8. pavargau - važiuojam namo

Ir visgi nusprendžiau tęsti šį "vieno šuns šou" (žinote, kaip sako - one man show; skamba kiek apgailėtinai, bet ką jau padarysi, kad vienas jis toks šioje forumo platybėje).
Kaip žinia, savaitgalis lepino nesvietiška orų gerybe. Ta proga sumanėme pavasarinę akciją: SOCIALIZUOKIS. Prašome pasižiūrėti, kaip mums sekėsi
1. atvažiavau į svečius pas tetą Jutą - apsiuostymas

2. akių kontaktas - aš jai nepatikau

3. kurį laiką buvau patikėjęs, jog aš esu šio sklypo valdovas

4. karšta...

5. mano šeimininkė - gigantė (panaši į musę)

6. o kudlotas mano šeimininkas savo išvaizda man primena gentainį

7. atokvėpis

8. pavargau - važiuojam namo

[quote=Kootwella,2009 04 06, 22:26]
Žiūrim žiūrim - o gi nieks nepasigedo mūsų???? Didelis smūgis PULGOSO savimeilei, ne tas žodis...
PUIKUS JŪSŲ SURENGTAS ŠOU, NA JŪSŲ AUGINTINIS TIESIOG NUOSTABUS
PUIKUS JŪSŲ SURENGTAS ŠOU, NA JŪSŲ AUGINTINIS TIESIOG NUOSTABUS
QUOTE(Epas @ 2009 04 06, 21:35)
Ačiū už koplimentus - būtinai perduosiu dėmesio objektui, kai pabus (dabar knarkia...