Įkraunama...
Įkraunama...

Ca de Bou/Maljorkos buldogas

nejaugi daugiau niekas Lietuvoje neaugina šios veislės šuniukų? 4u.gif
Atsakyti
kur galima rasti info apie tą ligą ir šio šuniuko istoriją ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 12 29, 14:01)
nejaugi daugiau niekas Lietuvoje neaugina šios veislės šuniukų?  4u.gif

Labukas, turbūt mažai kas šituos šuniukus augina. Bet labai domu būtų išgirsti apie jusiškį bigsmile.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Aš vis paskaitydavau kaip sekasi Pulgosui ir labai gaila kad Kootwella nebepasirodo, gal jau kitą šuniuką turi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 16:23)
kur galima rasti info apie tą ligą ir šio šuniuko istoriją ?  g.gif

kiek žinau Pulgosiuko istorija šioje temoje, apie displaziją - sąnarių ligą galima pasiskaityti internete 4u.gif klastinga liga, paveldima net per kelias kartas, todėl, net esant sveikiems tėveliams, gali pasireikšti mažyliams verysad.gif

QUOTE(aure111 @ 2010 12 29, 16:51)
Labukas, turbūt mažai kas šituos šuniukus augina. Bet labai domu būtų išgirsti apie jusiškį  bigsmile.gif  4u.gif  mirksiukas.gif
Aš vis paskaitydavau kaip sekasi Pulgosui ir labai gaila kad Kootwella nebepasirodo, gal jau kitą šuniuką turi...  ax.gif

labuka 4u.gif manau ji jau senai turi kitą šuniuką, nors uniteddogs forume mačiau lyg ir suaugusį ca de bou Mauro vardu ir šeimininkė nurodyta Kootwella g.gif
na mes dar visai mažučiai, nors kramtome tai jau kaip dideli biggrin.gif stengiamės būti paklusnūs, ne visada išeina aišku blush2.gif laukan dar nevaikštom, tai duodamės po namus iš visos dūšios ir dar mėgstame labai nusnausti šalia sofos, aišku, jeigu šeimininkai leidžia wub.gif
Atsakyti
Euforija, koks mazius! wub.gif wub.gif ir spalva labai grazi.

gaila, kad Kootwella neuzsuka. Ar suniuka ji grazino del displazijos?
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 12 29, 17:17)
Euforija, koks mazius!  wub.gif  wub.gif ir spalva labai grazi.

gaila, kad Kootwella neuzsuka. Ar suniuka ji grazino del displazijos?

na kiek supratau taip...bet tas kitas šuniukas, matytas kitame forume man taip priminė Pulgosą, nors ir kitu vardu, jau užaugęs dičkis biggrin.gif reiktų pačios Kootwellos klausti 4u.gif

spalvytės tai pati labai tokios norėjau, man jie tokie geraširdiškesni atrodo blush2.gif ir iš visos šeimynos būtent šios spalvos ir dar ryžiukai mažiausiai kandžiojosi ir nebuvo tokie aršūs kaip tigriniai thumbup.gif
Atsakyti
aaa displazija.. tai viskas aišku dabar, nes prieš tai pavadinimo neužmačius buvau.

Gražus mažiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 12 29, 16:20)
na kiek supratau taip...bet tas kitas šuniukas, matytas kitame forume man taip priminė Pulgosą, nors ir kitu vardu, jau užaugęs dičkis  biggrin.gif  reiktų pačios Kootwellos klausti  4u.gif

spalvytės tai pati labai tokios norėjau, man jie tokie geraširdiškesni atrodo  blush2.gif ir iš visos šeimynos būtent šios spalvos ir dar ryžiukai mažiausiai kandžiojosi ir nebuvo tokie aršūs kaip tigriniai  thumbup.gif

o jusiskis is kur atkeliavo?
ir kodel butent sta veisle pasirinkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 12 29, 17:21)
aaa displazija.. tai viskas aišku dabar, nes prieš tai pavadinimo neužmačius buvau.

Gražus mažiukas  wub.gif

ačiū wub.gif tikiuosi ta ligelė mus aplekns rolleyes.gif

QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 12 29, 17:22)
o jusiskis is kur atkeliavo?
ir kodel butent sta veisle pasirinkote?  4u.gif

na mūsiškis gyvena kartu su manim Izraelyje, tai pirma šių šuniukų vada šioj šalyje 4u.gif čia irgi jų tik viena pora tegyvena doh.gif kodėl pasirinkom būtent juos? įsimylėjau į jų charakterį net labiau, nei į išvaizdą wub.gif rodos tik tokio ciuciaus visada ir norėjau wub.gif vyras su manim iš karto sutiko thumbup.gif labai norėjom šuniuku, su kuriuo eitų susikalbėti, kuris būtų ir kompanjonas ir sargas ir lengvai socializuotųsi smile.gif iš fiziologinių privalumų nėra labai didelis bei neturi poplaukio, kadangi esu kiek alergiška, man buvo svarbu rolleyes.gif
Papildyta:
labai tikiuosi, kad ir Lietuvoje yra šios puikios veislės atstovų 4u.gif nors šiaip tai mes prie visų buldogiukų labai smagiai pritaptume biggrin.gif ( arba mastifukų ar malosiukų tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 29 gruodžio 2010 - 15:35
Koks fainutis wub.gif wub.gif
Kai užvedė šitą temą, labai įdomu pasidarė kokie tie buldogiukai, iki tol apie juos net nebuvau girdėjus, o ir išvaizda visai patiko thumbup.gif Tikiuosi nepradingsit su savo mažyliu iš forumo 4u.gif nes man atrodo kad būtent iš auginančių galima labai daug sužinot apie veislę bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 12 29, 20:39)
Koks fainutis  wub.gif  wub.gif 
Kai užvedė šitą temą, labai įdomu pasidarė kokie tie buldogiukai, iki tol apie juos net nebuvau girdėjus, o ir išvaizda visai patiko  thumbup.gif  Tikiuosi nepradingsit su savo mažyliu iš forumo  4u.gif nes man atrodo kad būtent iš auginančių galima labai daug sužinot apie veislę  bigsmile.gif 4u.gif

iš forumo tai tikrai nedingsime 4u.gif tik abejoju ar atsiras čia daugiau tokių kaip mes blush2.gif šiaip įdomu labai apie šuniukus skaityti thumbup.gif dar ir dresųros klausimai domina ir sveikatėlės, manau čia visiems aktualu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 12 30, 11:18)
iš forumo tai tikrai nedingsime  4u.gif  tik abejoju ar atsiras čia daugiau tokių kaip mes  blush2.gif  šiaip įdomu labai apie šuniukus skaityti  thumbup.gif  dar ir dresųros klausimai domina ir sveikatėlės, manau čia visiems aktualu  thumbup.gif

Na jei jūs būsit, tai gal ir Kootwella pasirodys thumbup.gif bigsmile.gif
Kaip jaučiasi mažylis namuose, ar jau spėjo kokių šunybių iškrėst? mirksiukas.gif
Atsakyti