Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

QUOTE(maskatukas @ 2015 10 07, 15:11)
Didele, mazgine skydliauke yra tik operuojama. Jodas taikomas kada yra hipertireoze ir nepasiduoda gydymui metozoliu. Tada operacija arba jodas.
Papildyta:

Sory, metozoliu smile.gif

Mano ir buvo didele mazgine striuma. Plus ir autoimuninis tiroiditas. Super turbo derinukas smile.gif na svarbu suveike. Bande pareguliuoti ja, kad pati bent kazkiek veiktu, bet nepasiseke. Teko visiškai ja "numarinti" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pabirutė* @ 2015 10 08, 08:48)
Mano ir buvo didele mazgine striuma. Plus ir autoimuninis tiroiditas. Super turbo derinukas  smile.gif na svarbu suveike. Bande pareguliuoti ja, kad pati bent kazkiek veiktu, bet nepasiseke. Teko visiškai ja "numarinti"  unsure.gif

Bet buvo hipo funkcija, bet ne hiper?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 10 08, 08:52)
Bet buvo hipo funkcija, bet ne hiper?

Buvo labai hiper..o po radio tapo hipo (sunkios formos), nes kitaip neisejo. Bet kaip ir rasiau dabar man 100 kart geriau. Ir kiek zinau geriant hormonus maziau zalos nei metozoli unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pabirutė*: 08 spalio 2015 - 08:59
sveikos.
po operacijos jau.tikejaus baisiau-o viskas greit ir gerai smile.gif Klaipedos universit.lig.chirurgas Šlepavicius.pasalintas mazgas kartu su kaire skydliaukes puse,israse raso kartu su sasmauka.israse parasyta-mazgas uzimantis visa kaire puse ir dislokuoja tracheja i desine,mazgas 4,5cm diametro.chrurgas man minejo,kad operacijos metu ekstra tiriamas mazgas,nes jei rastu blogumu-operuoja visa skydliauke tada.mano geras ats,o issamus dar bus ats po 14d.paskambins jei butu blogi ats.israse tiroksino 50mg.po menesio pas endokrinologe.
sakykit-ar po operacijos pas chirurga vykot pasirodyt dar? nesake ar neuzfiksavau-ar reikia pasirodyt...daug visko kalbejo pasakojo pries ir po operacijos,bet matyt is streso visko nepamenu...
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2015 10 09, 17:57)
sveikos.
po operacijos jau.tikejaus baisiau-o viskas greit ir gerai smile.gif Klaipedos universit.lig.chirurgas Šlepavicius.pasalintas mazgas kartu su kaire skydliaukes puse,israse raso kartu su sasmauka.israse parasyta-mazgas uzimantis visa kaire puse ir dislokuoja tracheja i desine,mazgas 4,5cm diametro.chrurgas man minejo,kad operacijos metu ekstra tiriamas mazgas,nes jei rastu blogumu-operuoja visa skydliauke tada.mano geras ats,o issamus dar bus ats po 14d.paskambins jei butu blogi ats.israse tiroksino 50mg.po menesio pas endokrinologe.
sakykit-ar po operacijos pas chirurga vykot pasirodyt dar? nesake ar neuzfiksavau-ar reikia pasirodyt...daug visko kalbejo pasakojo pries ir po operacijos,bet matyt is streso visko nepamenu...

Labukas. Sakiau kad baimes akys dideles,o nieko baisaus nebuvo.Chirurgui pasirodyti nereikia, tik kai gera men. pagersi tiroksino ,reikes pasidaryti kraujo tyrima del harmonu,ir eiti pas endokrinologa.Jis paziuri kaip siule gyja ir patikrins tiroksino doze,sumazins ar padidins. Mano mazgas buvo 7cm,po operacijos mano atsakymas irgi buvo geras.Kitas atsakymas buvo lygiai po 3sav.Tai po 5men. buvo antra operacija ir dar pagazdino kad galima trecia operacija-limfmazgiu.
Atsakyti
Mielos Merginos, gal atsilieps tos, kurioms yra pasalinta skydliauke!:) kaip Jum sekese nestumo metu? Kaip reguliavo hormonu doze? Kaip nuotaikos? Man pasalinta visa skydliauke, nestumo metu tai mazina, tai didina doze. Ar tai gali tureti itakos nuotaikai? Nes buna kazkokia depresija uzeina...
Beja, kaip Jums su svoriu? Kadangi niekada nebuvau labai kuda labai bijau, kad be skydliaukes jo dar priaugsiu...kaip
jums? Ar jis kontroliuojamas, reguliuojamas? Ar per nestuma daug priaugot ir ar paskui
Pavyko numesti? Aciu visoms atsiliepusioms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Violacka @ 2016 07 14, 13:49)
Mielos Merginos, gal atsilieps tos, kurioms yra pasalinta skydliauke!:) kaip Jum sekese nestumo metu? Kaip reguliavo hormonu doze? Kaip nuotaikos? Man pasalinta visa skydliauke, nestumo metu tai mazina, tai didina doze. Ar tai gali tureti itakos nuotaikai? Nes buna kazkokia depresija uzeina...
Beja, kaip Jums su svoriu? Kadangi niekada nebuvau labai kuda labai bijau, kad be skydliaukes jo dar priaugsiu...kaip
jums? Ar jis kontroliuojamas, reguliuojamas? Ar per nestuma daug priaugot ir ar paskui

Sveikos merginos. Gal atsilieptu kam yra ataugusi skydliauke? Pradejau sunkiai praryti maista, su kontrastu rodo , kad kaskas spaudzia stemple. Is baimes net nespejau nieko uzklausti. Paskyre po savaites, kompiuterine. Panika, panika, panika.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 07 15, 12:16)
Sveikos merginos. Gal atsilieptu kam yra ataugusi skydliauke? Pradejau sunkiai praryti maista, su kontrastu rodo , kad kaskas spaudzia stemple. Is baimes net nespejau nieko uzklausti. Paskyre po savaites, kompiuterine. Panika, panika, panika.

4u.gif 4u.gif Nepanikuokite, bus viskas gerai mirksiukas.gif . Kad skydliaukė atauga žinau iš savo dviejų tetų.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 07 15, 13:54)
4u.gif  4u.gif  Nepanikuokite, bus viskas gerai  mirksiukas.gif . Kad skydliaukė atauga žinau iš savo dviejų tetų.

Vel operavo?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 07 15, 18:37)
Vel operavo?

nEOPERAVO. bIJAU KĄ DAUGIAU KOMENTUOTI, TIK TIEK IR ŽINAU, O KAIP TEN PO TEISYBEI YRA - NEŽINAU. Jau seniai joms operuota buvo - socvietiniais laikais. Vienos jau ir nebėra, nesenai metinės buvo ax.gif Kita sveika ir gyva smile.gif Na kiek garbingame amžiuje gali būti sveika. ax.gif

4u.gif Viskas bus gerai, nenusimink wink.gif

Man irgi kažko žaksuliai atsinaujino blink.gif , po operacijos (pašalinta viena pusė) buvo praėję rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violacka @ 2016 07 14, 12:49)

Man pasalinta puse skydliaukes, bet nuo pat pradziu geriu vaistus. Isoperavo dar pries nestumus. Nestumu metu eidavau daznai, kas 3-4sav pas gydytoja, aisku tiroksino doze iskart pastojus teko didinti, kad uztektu ir leliukui. Na del nuotaiku gal cia labiau kaltas pats nestumas ir jo hormonai. smile.gif

Svorio nestumu metu priaugdavau labai daug, bet as ir tindavau labai, cia jau kraujospudis kaltas. Bet po gimdymu susiimdavau ir numesdavau. Dabar sveriu maziau nei sveriau 18m. smile.gif

Maskatukas, vaje. unsure.gif Laikom kumscius ir laukiam naujienu is taves. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 07 15, 18:19)
Man pasalinta puse skydliaukes, bet nuo pat pradziu geriu vaistus. Isoperavo dar pries nestumus. Nestumu metu eidavau daznai, kas 3-4sav pas gydytoja, aisku tiroksino doze iskart pastojus teko didinti, kad uztektu ir leliukui. Na del nuotaiku gal cia labiau kaltas pats nestumas ir jo hormonai. smile.gif

Svorio nestumu metu priaugdavau labai daug, bet as ir tindavau labai, cia jau kraujospudis kaltas. Bet po gimdymu susiimdavau ir numesdavau. Dabar sveriu maziau nei sveriau 18m. smile.gif

Maskatukas, vaje. unsure.gif Laikom kumscius ir laukiam naujienu is taves. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man visa isoperavo. Visas raminau, laikiausi, guliu ir i lubas ziuriu. Net mezginiai nedomina. Pries metus dare echo, nu nejau nemate. Nu vienu zodziu, nors issiverkciau, bet ir ti negaliu.
Atsakyti