Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Na metai, tai jau nemazai thumbup.gif as pati nesiojau keramikinius virsuj ir gelezinius apacioj. Gydymas truko 1 metus ir 4 menesius. Greitai prabego laikas, tiesiog akimirksniu bigsmile.gif
Atsakyti
Eik tu sau kaip greitai, tau juos nuime... Nors gal man cia tik taip atrodo, kad greitai... doh.gif Pries savaite , buvau pas ortodonte tai ji tik virsuje paverze ir liepe tas gumytes nesioti, o apatiniu dantuku jau net neliete g.gif Tai as jau prisigalvojau, kad greit ir nuims... flirt.gif O koks jausmas be breketu, ar taip slydu slydu ir norisi tuos dantukus liesti ir kai nebraizo lupu taip gera palieka? g.gif
Atsakyti
Taip, labai greitai, o pradzioj zadejo 1,5 ar net 2 metus..bet cia priklauso nuo paciu dantu, kaip jie pasiduoda gydymui... Man jau po gero menesio jie lygus buvo.. paskui keite vielas i storesnias, o galiausiai buvo tvarkomas sakandis su tom gumytem..Paskutiniu metu susidedavau 4 blink.gif tai net prasiziot normaliai negaledavau, kad zodi istart smile.gif draugui itariu vaizdas geras buvo biggrin.gif
Na o jausmas tai toks keistas, neiprantu..atrodo, kad su protezais buciau, jauciu visus dantis.. g.gif Gydytoja sake, kad po keletos dienu tokie pojuciai pranyks.
Patys dantukai tai fantastiski, tokie slidus... biggrin.gif Idomiausia tai dantis buvo valyt- KAIP LENGVA!!!!!!!!!!!!! Sepetelis pats slysta thumbup.gif
Ir dar, as neiprantu prie pacios saves...na atrodo , kad cia ne as...ne mano veidas, ne mano sypsena... smile.gif
Atsakyti
Žvirble,40min dar mazai,mano drauge 2 val gulejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai manau, kad neilgai, nes as tikejausi, kad viskas ilgiau truks smile.gif 2 val. tai eina sau, vargsiuke doh.gif
Atsakyti
Eik tu sau 1 valalnda sunku issedeti toje kedeje o cia dvi... karsta.gif swoon.gif nu bet svarbiausia geras rezultas nuemus breketus... victory.gif
Atsakyti
Jetau, kaip as jums pavydziu... Tokiu baltu baltu pavydu... Man dar tik laukia sitie dziaugsmai.
Atsakyti
O kaip as pavydedavau kitiems kai matydavau su breketais..arba suzinodavau, kad stai dar viena drauge jau nusieme...Bet juk laikas turi savybe nestoveti vietoje, taigi kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Kantrybes, gera tau sakyti, kai nusiemei hihihi.gif
Atsakyti
zvirble,
: super Kaip smagu, sveikinu: 4u:: 4u:: 4u: .. tai kiek laiko pranesiojai ir kokius? : bigsmile:

auser makaliause,

bet vistiek gal minejo Kiek laiko truks gydymas? : ax: as ir nesioju Damon pusiau permatomus .. neuzilgo bus du menesiukai .. : ax:
Atsakyti
Sake apie du metelius gal ir daugiau, bet kai ji ziuri i mano dantis tai vis atrodo nepatenkinta jais... mastau.gif bet as tikiuosi, kad greiciau nuims man juos (arba tas laikas praskries greitai labai), nes man atrodo jie tiesiog tobuli, tiesus tiesus, grazus grazus.. assa.gif
Papildyta:
man siaip viskas kaip ir nieko, tik atsibodo labai tos gumytes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2010 03 30, 16:56)
Sake apie du metelius gal ir daugiau, bet kai ji ziuri i mano dantis tai vis atrodo nepatenkinta jais... mastau.gif bet as tikiuosi, kad greiciau nuims man juos (arba tas laikas praskries greitai labai), nes man atrodo jie tiesiog tobuli, tiesus tiesus, grazus grazus..  assa.gif
Papildyta:
man siaip viskas kaip ir nieko, tik atsibodo labai tos gumytes...  ax.gif

o gumytes deda jau einant i pabaiga man rods? ax.gif
o jas galima issiimti ar visad su jomis ir reikia buti?
Atsakyti