Žvejybinė Iškyla
Ekskursijos kaina nuo: 60 USD. (Tez Tour)
nu ir kainelė.....
Ekskursijos kaina nuo: 60 USD. (Tez Tour)

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 02, 15:48)
na maniskio tai nevylioja toks dirbtinis zvejojimas..is uztvenkto baseino..ir cia LT galima susimokejus mokesti 

Tikram žvejui ten tikrai nėra kas veikti. Čia šiaip, linksma pramoga ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(*egzotika* @ 2009 04 02, 15:50)
Važiavome su vietiniais, mokėjom po 25 dolerius. Šiaip kaina buvo 45 berods, bet mes mokėjom tik už pačius pietus kaip suprantu ir gavome tik po buteliuką alaus. Tai yra mėgiama rusų ekskursija, nes į tą kainą įeina vietinis alkoholis, kiek nori. Bet kadangi pramga pati trunka, gal kokias 2-3 val., tai jie nespėja ten daug išgert, nes dar nori ir pažvejot

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 04 02, 11:14)
Čia man toks klausimas kilo. Daima resort viešbutyje bus 7-ių Turkijos regionų a la cart resoranai:
Mediterranean cuisine
East Anatolian cuisine
Aegean cuisine
Southeast Anatolian cuisine
Central Anatolian cuisine
Black Sea cuisine
Marmara cuisine
Kurio regiono rinktis pirmiausia, nes į visus galiu ir nespėti suvaikščioti ?
Mediterranean cuisine
East Anatolian cuisine
Aegean cuisine
Southeast Anatolian cuisine
Central Anatolian cuisine
Black Sea cuisine
Marmara cuisine
Kurio regiono rinktis pirmiausia, nes į visus galiu ir nespėti suvaikščioti ?

Viduržemio jūros regiono pasižymi mezeler (uzkandziais pries valgi, ivairus jogurto ar darzoviu pagardukai, karstas paplotelis, o patiekalai pasizymi darzoviu gausa ir kas be ko Zuvimi, beje panasiai ir Egejo juros tik, kad egejeciai megsta patiekalus gaminti su alyvuogiu aliejumi. Juodoji jura grudines kilmes produkcija ir kas be ko anciuviai bei lazdynu riesutai. southeast - peitryciu virtuve pasizymi tokiais kebabais kaip adanos (mano megstamas) visa uzkandziu kultura, bei teslos gaminiais, saldumynais kaip baklava, kadaifas (is teslos tokie kaip makaroniukai plonyciai padaromi i vidu dedams spec suris iskepamas ir patiekiamas medaus sirupe, karstas).
Centrine anatolija pasirodo labiau tesliniai, tikra tiesa tarkim, kad ir konijoje populiariausias patiekalas yra Etli ekmek (duona su mesa) bet ji tokia kaip piza labiau, ivairus paploteliai, mini kolduniukai.
Rekomenduoju nevalgyti tokiu patiekalu:
ISKEMBE - avies zarnu sriuba
KOKOREC - avies zarnos apkepinamos ir sukamos i lavasa arba i duona
dar kazkoks patiekalas to tik adanoje maciau vedaru analogas tik su ryziais idarytas.
CIG KOFTE - astrus zalios mesos kotletukai (nors jei gerai paruosti tikrai skanu, bet kazkaip del viso ko nemeginkit).
visa kita man rodos valgoma

o placiau apie viska cia
Sveiki
mes geguzes vidury vyksim i Corinthia club tekirova
gal kam yra teke ten but? kokie atsiliepimai?
gal kas zinote ka gakima butu pamatyt neimant ekskursiju toje vietoveje (2km iki Tekirovos, 18km iki Kemero)?

gal kas zinote ka gakima butu pamatyt neimant ekskursiju toje vietoveje (2km iki Tekirovos, 18km iki Kemero)?

Gal kuri pirkot Turkijoj odini paltuka?
I kokia mazdaug suma butu galima sutilpt? Domina klasikinis variantas, iki keliu, be jokiu ten pribumbasu ar kokiu nors kailiuku. Uztektu 200-300 euriuku?

QUOTE(pievu medus @ 2009 04 02, 17:26)
I kokia mazdaug suma butu galima sutilpt? Domina klasikinis variantas, iki keliu, be jokiu ten pribumbasu ar kokiu nors kailiuku. Uztektu 200-300 euriuku?

kaip tik norejau DRUTES klausti,kur geriausiai apie Alanija,Side butu parduotuve su kokybiskais ir realiomis kainomis, odiniais drabuziais

QUOTE(pievu medus @ 2009 04 02, 20:26)

kaip ir imanoma, tik jau pasiruosk puse dienos deretis inirtingai

QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 02, 20:34)
kaip ir imanoma, tik jau pasiruosk puse dienos deretis inirtingai
as trumpucius ponio kailinukus su sinsiliuko apykkakle uz 350 $ nupirkau
bet jau tas turkas mane atrode kad tuoj isvarys is pardes savo 

na jei kailinukus uz tiek, tai manau, kad odinis paltukas iseis ir man. Pasideresiu, ismokau jau

Drute > didelis ačiū už informaciją apie turkų virtuvę
Mano bendradarbė buvo šiam viešbuty - liko labai patenkinti. Sakė kad jautėsi kaip rojuj
Ir mums labai rekomendavo, bet man buvo šiek tiek per brangu
Ji keliavo su mažais vaikais - tai sakė kad vaikams užsiėmimų ten pilnai pakako.

QUOTE(Bonbonke... @ 2009 04 02, 17:33)
Sveiki
mes geguzes vidury vyksim i Corinthia club tekirova
gal kam yra teke ten but? kokie atsiliepimai?

Mano bendradarbė buvo šiam viešbuty - liko labai patenkinti. Sakė kad jautėsi kaip rojuj

Ji keliavo su mažais vaikais - tai sakė kad vaikams užsiėmimų ten pilnai pakako.
oj merginos apie kalinukus ir odas nieko nezinau, Sidej tokis shoping center yra tai mes su vyru vadinam tvartu, kurt turkai krusa turisciu smegenis ir pasiima pinigus. Zodziu, derybos derybos ir dar karta derybos, gal pas rusaites, kokiu ziniu paieskokit, jos didziausias turku taikinys odai ir kailiams

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.