QUOTE(lawanda @ 2009 03 12, 23:13)
na ka, prirasau i AD "kompanija" ir mergina savo

seduosi as ant dietos, isbere mus

nu blim blim nesikeikiant, nezinau nuo ko
o ir bernams s....
visai nuotaikos nera, dar mastita pasigavau, zliumbt norisi
sory, praskydau

, čia jums abiems su mažiuke
QUOTE(ausru @ 2009 03 13, 03:55)
Klausyk, Mortele, o jus kartais pries ligonine ne graziau atrodet? Ar man tik susidare toks ispudis per 10 temu skaitytu komentaru ar is tikruju ta ligonine tik dar labiau nugydo? Mums irgi siule Cerniauskas gultis, bet as jam - "aciu, bet gal ne". Kaip as suprantu, jie ten toje ligonineje tepa, sutepa, aptepa, pertepa hormonu negailedami, ant virsaus dar kokios vitelos su essexu uzvaro, biski apmaskuoja ir paleidzia, o grizus visi toksinai bumerangu sugrizta. O gal as neteisi?
Dziaugiuosi vistik, kad pas ta keikuna Grusauska esame apsilanke, nes jei ne jis, tai alergologu patarimu jau nzn kiek gryno cutivate, advantano ar dar kokio hormono buciau sutepus.
Galai žino, manau kiekvienas atvejis individualus. Gi yra atvejų, kai su hormonais išsigydė nuo AD ir jis nebeatsinaujino, buvo minėta mūsų temoje apie tai, tik nepamenu kuri mamytė rašė.
Man Grušauskas irgi patinka tuo, kad nekiša tų hormonų ir aplamai vaistų taip, kaip juos kiša pediatrai ir kt gydytojai.
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 13, 10:42)
Ui mamkos laikomės,laikomės.
Pas mus ir š.... visi vienas paskui kitą serga

.Vieną išgydau kitas suserga,ui negaliu
Aš jau laukiu nesulaukiu kada gi ta šventė ir į mano kiemą pagaliau ateis
Mes antibus baigėm gerti, duodu Bifolac bakterijas, bet kad tas mano vaiko kakojimas jau iš proto veda mane - nu turbūt dažniau kakoja nei sisioja

. Kartais viduriai normalūs, o kartais kaip viduriavimas atrodo. Nebesuprantu, gal jam tos Bifolac bakterijos netinka?

. Tiesa, dar duodu Cevikap - vit. C lašiukais.
Bus, Laiskriste, ta šventė

. Kitaip ir negali būti
QUOTE(lawanda @ 2009 03 13, 12:30)
ai baik tu, kaip adamsai gyvenam, visur jovalas, nespeju niekaip ir grauziu save, kad nevala darausi

o stogas tai ryskiai ciuozia
aciu uz gera zodi mergaites

, jegu pasisemiu ilindus i SM
Lawanda, aš su vienu mažu ir vienu paaugliu nespėju visko

, o pas tave galima sakyti 3 maži

. Tu pirmiausia savo ir vaikų sveikata rūpinkis, o visa kita kaip nors
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 13, 13:11)
Stogas žinok ir su dviem vaikais čiuožia

.Ir pamiršk tą jovalą,neperkrauk savęs
Ui, važiuoja važiuoja ir ne tik važiuoja, ir skrenda, ir krenta - visaip būna