QUOTE(MAMarija @ 2009 05 09, 11:22)
Na o aš pasitikiu dalinai. Kai rašo, kad dešrelės sertifikuotos ekoagros sertifikatu netikiu, kad jose esanti mėsa ekologiška, tačiau tikiu, kad koncervantų ten tikrai nėra. Va dabar, ką tik parėjau iš Kauno "eko" turgelio ir esu be galo patenkinta, atradusi ekoagros sertifikuotą rūkytos mėsos produkciją. Kas beparagauja ten pirktų dešrelių, kumpelių, iškart klausia kur tokį skonį perku

.
Ar is to turgelio, kur man sakete , prie "Zemyn upe"?
As irgi pries darba jau nulekiau siandien, nors ir pliaupe kaip is kibiro! Man patiko! Rukytu gaminiu nepirkau, bet manau tikrai pabandysiu, bet uztai darzoviu kokiu graziu! Varskes, grietines,pieno- visko tikrai yra.Prisiprekinau du maisus

- nezinau aisku, kur ten kokia ekologija, neklausinejau, bet man miela malonu, kad stovi motereles su prijuostemis , sneka idomia tarme ir kai paprasai kopusto ,kad parinktu balandeliams- puola sirdingai ieskoti,rinkti,glostyti ta kopusta... O vyriskis,pardavinejes agurkus- labai graziai paaiskino vaikinui,kuris klause- ar dar neturite pomidoru? Paaiskino, kad jei jis nori, gali atvezti lenkisku

, bet dar nera...
Nu tai ka as zinau- i darzoves E nepridesi, bet man vistiek smagu buvo ten prekintis, be to varske, suris-mmmm- jau ragauju su kava ir matau akyse ta Senamiescio vaizda,kuriame surmuliuoja mazytis turgelis...