QUOTE(Saulužė @ 2009 05 28, 12:04)
Nepasitikiu ir aš Maximos Ecologica, renkuosi tik EkoAgros sertifikuotą, stengiuos kad nebūtų šalia to ecologica, bet ne visada gali pasirinkt.
Diva;) būna parašyta pvz, ecologica, ekologiški skaldyti žirniai, ir kažkur kamputyje įkaltas EkoAgros ženklelis
Dar prieš kokius metus ar kiek, žinau kad dar ecologica nesivadino, bet būdavo taip pat, t.y. EkoAgros sertifikuotos prekės, bet pakuotos Maximos, tai sugebėjo mane apgaut, pirkausi grikinius makaronus, sertifikuoti buvo

sekantį kart jemu nežiūrėdama jau į sudėtį, iš pažiūros tokį pat pakelį, o parsinešus namo matau, kad Maxima supakavo ten paprastus makaronus

tai kaip ja pasitikėt? Aišku tai ne tragedija, bet paprastų makaronų aš galiu nusipirkt ir nebūtinai žaliam pakelyje

tiesiog nuo to karto jei perku Maximoj atidžiau žiūriu ypač jų prekes, dar tokias kaip būdavo kažkaip linea ecologica, o jau linea vitalis ta pati pakuotė, bet neekologiška

{dėl paskutinių pavadinimų negarantuoju, nes senokai buvo, nelabai atsimenu

bet esmė ta pati}Taigi ir Ecologica ta pati panelė, tik kita suknelė
Taip ir nenuejau iki Maximos dar kai ka paveikti

, bet kaip supratau ant paciu pakuociu Ekologica zenklas buna? EkoAgros tai jau is tolo matau

, reikes butinai. Vis negaliu atsidziaugti pagaliau atradusi geri- savaitgali i turgeli, i eko parduotuves, pasidarai valgyti, nusiperko to ano ir ramu iki kito!!

Ale tikrai as matomai anksciau kokiam tai menulyje ar kosmose gyvenau ... Siaip jau normalus zmones visada taip darydavo, o man tai nesuprantama buvo! Ir nenustosiu kartoti- tikrai nera brangu sveikiau ( kiek tai imanoma renkantis,ziurint, skaitant) maitintis nei nesveikai! Tiesiog uzsimanei cipsu,kolos- NEgalima, uzsimanei kokiu tai brudu- Negalima. Nu o jei negalima, tai ir nereikia
Sito sakinio nesupratau - "būna parašyta pvz, ecologica, ekologiški skaldyti žirniai, ir kažkur kamputyje įkaltas EkoAgros ženklelis

"- tai jei EkoAgros buna tai gerai, ar ne?

Ar buna taip,kad Ekologica (Maximos) + EkoAgros ant to pacio maiselio??

ir jau tada negalim pasitiketi?
Su tais zirniais tai baikit gasdint- kaip tik nusipirkau ir tokia apsipatenkinus verdu antra karta jau sriuba!

Ten kazkokio ukio ir EkoAgros zenkliukas buvo ant etiketes( ne Maximoje pirkau)
Kaip suprantu jus pasitikite tik kai EkoAgros buna ( vienas) zenkliukas, o jei jau du - tai blogai? Nu bet tai kaip tada EkoArgos deda ant to blogio savo zenklinima?