
Nusipirkau Maximoj ekologiškų miltų. Norėjau išsikepti blynų - nepavyko
Gal kas galit patarti kaip su jais elgtis?

QUOTE(Edora @ 2009 09 09, 19:41)
Nusipirkau Maximoj ekologiškų miltų. Norėjau išsikepti blynų - nepavyko
Gal kas galit patarti kaip su jais elgtis?

Kaip suprast nepavyko? Kas atsitiko? Na, siaip blynams tai perku Ustukiu maluno eko miltus- paziuresiu namie kokie jie ten, as pardavejos paprasiau- duokit man blynams

Puiki zinia
http://blog.sveikasvaikas.lt/?p=264
Ne eko, bet puiku! Krekenavos desreles" Be E " jau giriasi, kad gavo si zenliuka...

http://blog.sveikasvaikas.lt/?p=264
Ne eko, bet puiku! Krekenavos desreles" Be E " jau giriasi, kad gavo si zenliuka...
QUOTE(Edora @ 2009 09 09, 18:41)
Nusipirkau Maximoj ekologiškų miltų. Norėjau išsikepti blynų - nepavyko
Gal kas galit patarti kaip su jais elgtis?

As naudoju Ustukiu rupius kvietinius (va tokius http://centras.pasva...dex.php?nr=113), tai jokiu problemu.
Del ruginiu, avizu, grikiu ir pan. nzn, niekad nenaudojau.
QUOTE(Edora @ 2009 09 09, 19:41)
Nusipirkau Maximoj ekologiškų miltų. Norėjau išsikepti blynų - nepavyko
Gal kas galit patarti kaip su jais elgtis?

Jie sakyčiau mažiau limpa, bet blynus tikrai galima iškept

Ar kas naudojate linų sėmenų aliejų "Naturata"
http://imunitetas.lt...d=8&prekid=1277
Rašo, kad "po tam tikro liko karsteli, todėl atidarius greit sunaudoti"..šitą tai aš jau žinau. Bet kad jis man ką tik atidarytas žiauriai kartus
Čia normalu?
Gal čia man sugedęs kliuvo?
Anksčiau turguje iš kažkokio diedžioko pirkdavau, tai tikrai nebuvo beveik jokio kartumo, visai malonus skonis ir spalva šviesesnė, drumstesnis kiek

Rašo, kad "po tam tikro liko karsteli, todėl atidarius greit sunaudoti"..šitą tai aš jau žinau. Bet kad jis man ką tik atidarytas žiauriai kartus



Anksčiau turguje iš kažkokio diedžioko pirkdavau, tai tikrai nebuvo beveik jokio kartumo, visai malonus skonis ir spalva šviesesnė, drumstesnis kiek

Ech merginos, katik gryzau ish Vokietijos o tiksliau Bremeno, buvau keleta dienu pailseti, pasizvalgyti. Koks pavydas sueme del ekologisku produktu pasirinkimo... Viska valgiau ekologiska ir kiausinius ir makaronus ir padazus ir darzoves ir nekainavo tiek baisiai daug kiek pas mus
o koks pasirinkimas! ash likau suzhaveta, ir tuo pachiu labai apmaudu kad pas mus Lietuvelej tokia graudi situacija su eko produktais... Ten kiekvienoje paduotuveje, kiekvienam supermarkete yra ekologisku maisto produktu vos ne puse visu produktu. Ekologisko gali nusipirkti absoliuchiai bet ka. pagaliau pavalgiau ekologisku kiausiniu, ju yra kiekvienoj parduotuvej. Ekologisku darzoviu, vaisiu, kruopu, pieno produktu ir visu kitu produktu pasirinkimas nerealus
Labai gaila kad mum tu prekiu tiek mazai atveza ir tiek brangiai jos kainuoja... aisku butent kiausiniai irgi nepigus, t.y. iki 2 euru uzh 6 kiausiniu pakeli. Kadangi skridau tik su rankiniu bagazu kur skysciu ir maisto nelabai parsivezhi, tai bent ekologisku prieskoniu shiek tiek parsiveziau



QUOTE(Jolete @ 2009 09 11, 14:02)
Na iškepė tie blynai. Bet jau labai keisti

QUOTE(Edora @ 2009 09 12, 21:11)
Aš irgi naudoju ekologiškus kvietinius rūpius miltus, tai blynai tikrai gaunasi kitokie nei su paprastais kvietiniais miltais, jie sakyčiau sausesni ir sprangesni. Nors vyrui labai patiko


Va pyragai tai visai man nieko su tais miltais, tokie sausesni, bet skanūs. Varškėčiams, deja, irgi nelabai tinka...
O įdomu, kodėl negalėtų Ustukių malūnas paprastų kvietinių miltų gamint? Aš tai nemanau kad jiems didelis skirtumas. Tik čia gal "žaidžiama" ant to, kad jie kitaip atrodo nei paprasti ir yra sveikesni mityboj.
Man dar čia tokia mintis kilo, berašant, dėl blynų ir kitų kepinių... Gal šitų miltų reikėtų dėti šiek tiek mažiau nei paprastai, bet palikti kuriam laikui tešlą, kad miltai išbrinktų? Gal tada nebūtų tokie kieti ir sprangūs kepiniai???
Ką jūs apie tai manot?

QUOTE(Bibisina @ 2009 09 14, 10:07)
Aš irgi naudoju ekologiškus kvietinius rūpius miltus, tai blynai tikrai gaunasi kitokie nei su paprastais kvietiniais miltais, jie sakyčiau sausesni ir sprangesni. Nors vyrui labai patiko
Bet dukrytė tai įtariai kramsnojo, net reikėjo dvigubą uogienės dėt
Va pyragai tai visai man nieko su tais miltais, tokie sausesni, bet skanūs. Varškėčiams, deja, irgi nelabai tinka...


Va pyragai tai visai man nieko su tais miltais, tokie sausesni, bet skanūs. Varškėčiams, deja, irgi nelabai tinka...
Man varškėčiai super su šitais miltais

QUOTE(Jolete @ 2009 09 14, 10:52)
Man irgi varškėčiai skanesni su nevalytais miltais


trenkit man per galva, bet desreliu be E, nemanau kad galima pagaminti. ir dar tos desreles is blogos mesos. vistiek neduosiu savo vaikam tu desreliu 
turiu omeny Krekenavos desreles tipo be E

turiu omeny Krekenavos desreles tipo be E
