Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(Oksyte @ 2009 06 17, 08:02)
Stai naujausia mano aguonele  ax.gif

Nu kiek bandžiau - niekaip neišeina gėlytes nuvelti cray.gif
Lapeliai vis tokių be ryšio formų gaunasi... karpyti - nenoriu, noriu apvelti...
gal išduosi paslaptį - kaip padarai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 06 20, 09:27)
Suzuki,geriausia pagrinda adatele nusibadyti.tada ir storis bus toks kokio reikia,ir pakankamai tvirtas.

O gal galetumete bent apytiksliai pasakyti kokio storio bus sitas pagrindukas? O kodel netinka slapiu velimu, gal bus nepakankamai standus? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Suzuki, tiesiog adatėle nusibadysi tokio storio ir formos pagrindą, kokio pačiai reikės. Netgi smarkiai išgaubtą. Galima ir šlapiai tai padaryt, bet aš tuomet vis tiek prieš tai apsibadau, kad įgautų norimą formą ir tada veliu vien rankomis, be kilimėlio. Na, bet jei reikia būtent plokščio blynuko, tuomet šlapiai su kilimėliu geriausia. Tik gal labai storo jau nepadarysi.. Ir apkirpt reiktų dar ne iki galo nesuveltą, kad kraščiukai nebūtų apspurę (ypač, jei veltinis storesnis).
O dėl standumo, tai veli tol, kol pasieki norimą standumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2009 06 20, 12:19)
Suzuki, tiesiog adatėle nusibadysi tokio storio ir formos pagrindą, kokio pačiai reikės. Netgi smarkiai išgaubtą. Galima ir šlapiai tai padaryt, bet aš tuomet vis tiek prieš tai apsibadau, kad įgautų norimą formą ir tada veliu vien rankomis, be kilimėlio. Na, bet jei reikia būtent plokščio blynuko, tuomet šlapiai su kilimėliu geriausia. Tik gal labai storo jau nepadarysi.. Ir apkirpt reiktų dar ne iki galo nesuveltą, kad kraščiukai nebūtų apspurę (ypač, jei veltinis storesnis).
O dėl standumo, tai veli tol, kol pasieki norimą standumą mirksiukas.gif

Aciu labai, dabar zinosiu 4u.gif
Atsakyti
Karoliukai
user posted image
Atsakyti
Mano naujieji karoliukai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
radvileee, nieko nesimato schmoll.gif 4u.gif

QUOTE(Vilusa @ 2009 06 20, 09:48)
Nu kiek bandžiau - niekaip neišeina gėlytes nuvelti cray.gif
Lapeliai vis tokių be ryšio formų gaunasi... karpyti - nenoriu, noriu apvelti...
gal išduosi paslaptį - kaip padarai? ax.gif

Buvau i kaima isvykus, tai iskart atsakyt nelabai ir galejau 4u.gif
Seip as kiekviena ziedlapi darau atskirai, naudoju kelis vilnos atspalvius, be to iskart formuoju ziedo forma. Veliu slapiai, bet jei reik idomesnes formos is pradziu ir su adatele pabaksnoju mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 06 28, 20:21)
radvileee, nieko nesimato  schmoll.gif  4u.gif
Buvau i kaima isvykus, tai iskart atsakyt nelabai ir galejau  4u.gif
Seip as kiekviena ziedlapi darau atskirai, naudoju kelis vilnos atspalvius, be to iskart formuoju ziedo forma.  Veliu slapiai, bet jei reik idomesnes formos is pradziu ir su adatele pabaksnoju  mirksiukas.gif .

as seniau irgi veliau po viena , dabar iskocioju blyna ir isjerpu gele, tuomet veliu.jei reikia daugiau nei kokiu 5 lapeliu, dar viena blyna iskocioju ir iskerpu, tuomet abu sudejus gaunu apie 10 lapeliu( pats tas gelytei),Taip ir greiciau smile.gif
Atsakyti
Na va, iškepaiu ir aš pirmą blyną -- šlapiai veltą gėle:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 06 29, 14:29)
user posted image

kaip viduriuko noretus dar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 29 birželio 2009 - 22:45
QUOTE(Vilusa @ 2009 06 29, 14:29)

Man tai labai gražus šitas blynas ax.gif
Atsakyti
Labai grazus jusu visu darbeliai, tikrai labai pavydziu toms kurioms gaunasi geles. as su jom kaskaip nelabai turiu kantrybes... doh.gif
Noreciau jusu paklausti koks veltas papuosalas tiktu dovanu mamai gimimo dienos proga (45metai). Labai laukiu atsakymu.
Atsakyti