Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(daphne* @ 2009 08 19, 20:42)
Jungiuosi prie jusu  4u.gif noriu pademonstruoti savo darbeli  blush2.gif

Tvarkingi auskariukai smile.gif tik pasiskaityk biserio temukej, kur auskariukus gamina, kad graziai uzlenktum kilpuke, nes labiau norisi, kad kilpuke butu prie pat karoliuko smile.gif nepasiduok ir tobulek, jam nera ribu :}
Atsakyti
Na mergaites, ivertinkit mano darbelius
user posted image
user posted image
user posted image
cia rasite daugiau
http://public.fotki....vic/papuosalai/
Atsakyti
Pasirodo šiandien aš vienintelė aktyvi pasisakytoja biggrin.gif
santado trečiasis darbelis man net labai patinka,bet pačiam pirmajam darbui pagailėjai laiko, kamuoliukai atrodo labai netvirti ir minkšti (nežinau, gal tokio rezultato ir siekiai), bet man, asmeniškai, "skysti" kamuoliukai nelabai. Tikriausiai vėlei sausu būdu, pabandyk šlapiu smile.gif o va trečio darbelio kamuoliukai jau padoriai atrodo..
Atsakyti
Santado,tokie nematyti gražūs darbeliai thumbup.gif Dar reikia tokias smulkias gėlytes ir sučiupinėt bigsmile.gif
Niu man tai atrodo mieli darbeliai biggrin.gif
Atsakyti
Santado tokie megejiskai papuosalai, bet tuo ir zavus
Atsakyti
Vasarą visai nesinori prie vilnos liestis doh.gif
Bet ruduo artyn, artyn. Dienos trumpyn, orai šaltyn- teks vėl prisimint kamuoliukus lotuliukas.gif
Įdedu anksčiau darytą darbelį, kad "stažas nenutrūktų" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
LadyO tavo veltinukų karoliukai fantastiški thumbup.gif O jau ilgi turbūt biggrin.gif Aš irgi sėdžiu ir galvoju ,kad reiktų jau ką sukurpti iš vilnos bigsmile.gif Vasarą tris apyrankes paleidau į gyvenimą ir daugiau nieko nedariau....na o dabar tikrai orai šaltyn...
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 08 26, 20:30)
LadyO tavo veltinukų karoliukai fantastiški thumbup.gif O jau ilgi turbūt biggrin.gif Aš irgi sėdžiu ir galvoju ,kad reiktų jau ką sukurpti iš vilnos bigsmile.gif

Tikrai ilgoki, galima du, o labai norint tai ir tris kartus apsivyniot.
Ach, kad para nors 50 valandų turėtų lotuliukas.gif tai kurpčiau ir kurpčiau. Galvoj minčių debesis, o laiko mažoka.
Neseniai perskaičiau gerą mintį "suteikim savo dienoms daugiau gyvenimo, o ne atvirkščiai" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi mergaites bigsmile.gif ir mane kazkaip ant ilgu verinuku patrauke lotuliukas.gif
stai "zaliukas" :
user posted image

O cia auskariukai prie jo smile.gif :

user posted image
Atsakyti
Oksyte- laaabai gražu. wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu aciuks.gif 4u.gif .
Labai laukiu rudens ax.gif, nes dabar kai karsta, kazkaip rankos ptie vilnos nekyla doh.gif
Atsakyti
Paskutinysis papuosaliukas verinys ant kaklo
user posted image
Atsakyti