Oksyte, tikrai gelytės žiedlapiai gražiai pagaubti vielutės pagalba,gyvai atrodo ir tie vielutiniai kuokeliai,ar piesteliai-na prastai man su botanika na nesvarbu ,svarbiausia ,kad gerai atrodo,man dar faina,kad jie ne vien juodi,bet keletas karoliukų ir melsvų įmaišyta-lyg rasos lašeliai
Kuo man tokios gelytes patinka, kad islaiko ziedlapio forma
ir yra lankscios Viena diena gali ateiti su vos, vos isskleistu pumpuru, kita jau su zydincia gele
Kuo man tokios gelytes patinka, kad islaiko ziedlapio forma
ir yra lankscios Viena diena gali ateiti su vos, vos isskleistu pumpuru, kita jau su zydincia gele
Labai tingiu sekti temą, tad prašau, atsakykit, ar parduodat papuošalus? Jeigu taip, gal turit kažkokį tinklapį, kur galėčiau pasižiūrėt sau kainomis.
Ačiū
Ot sutapimas As kelias dienas vis galvojau, kaip Oksyte pritvirtina karoliukus prie vielutes. Vis kaupiausi drasos uzklausti. Siandien ieinu i sita temele, galvoju paklausiu, bet ziuriu - atsakymas jau duotas Aciu
Aciu mergaites Kazkaip man dabar geliu metas Vis eksperimentuoju su jomis ir vis kazka naujo norisi isbandyt, atrast. Tai ir jusu ivertinimas man labai svarbus