Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošaliukai iš vilnos

Oksyte, tikrai gelytės žiedlapiai gražiai pagaubti vielutės pagalba,gyvai atrodo rolleyes.gif
ir tie vielutiniai kuokeliai,ar piesteliai-na prastai man su botanika doh.gif na nesvarbu hihihi.gif ,svarbiausia ,kad gerai atrodo,man dar faina,kad jie ne vien juodi,bet keletas karoliukų ir melsvų įmaišyta-lyg rasos lašeliai wub.gif
Atsakyti
Na pasirodau ir as su savo darbeliais:
user posted image

user posted image

Ir dar:
http://nesapnuok.lt/...j...1&Itemid=53

http://nesapnuok.lt/...j...1&Itemid=53
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2009 10 24, 18:32)
Oksyte, tikrai gelytės žiedlapiai gražiai pagaubti vielutės pagalba,gyvai atrodo rolleyes.gif

Kuo man tokios gelytes patinka, kad islaiko ziedlapio forma
ir yra lankscios bigsmile.gif Viena diena gali ateiti su vos, vos isskleistu pumpuru, kita jau su zydincia gele rolleyes.gif

Stai dar viena gelyte padaryta tokiu pat principu wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O cie ziedo viduriukas is arti mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Begaliniai gražu wub.gif
Karoliukai prie vielutės klijuojami ar kaip kitaip tvirtinami?
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 10 28, 22:45)
Karoliukai prie vielutės klijuojami ar kaip kitaip tvirtinami?

Klijuoju, kiek bandziau tai tvirciausias budas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 10 28, 19:28)
Kuo man tokios gelytes patinka, kad islaiko ziedlapio forma 
ir yra lankscios  bigsmile.gif Viena diena gali ateiti su vos, vos isskleistu pumpuru, kita jau su zydincia gele rolleyes.gif

Stai dar viena gelyte padaryta tokiu pat principu wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

O cie ziedo viduriukas is arti  mirksiukas.gif  4u.gif

user posted image

Laba diena,

Labai tingiu sekti temą, tad prašau, atsakykit, ar parduodat papuošalus? Jeigu taip, gal turit kažkokį tinklapį, kur galėčiau pasižiūrėt sau kainomis.
Ačiū
Atsakyti
Necituokit nuotraukų poster_offtopic.gif
Atsakyti
Nezinau mergaites, ar jus nieko pries, jei parodysiu dar viena karkasine gelyte ax.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Si kart balta orchideja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 03 lapkričio 2009 - 13:43
Oksyte - tikrai nesupyksim, dėk kuo daugiau tokių grožių, papuoši temelę wub.gif
Atsakyti
Oksyte, labai gražūs tavo kvietkeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dėk ir kuo daugiau, labai miela žiūrėti į tokį grožį wub.gif
Atsakyti
Labai grazios Oksytes geles thumbup.gif

Ot sutapimas tongue.gif As kelias dienas vis galvojau, kaip Oksyte pritvirtina karoliukus prie vielutes. Vis kaupiausi drasos uzklausti. Siandien ieinu i sita temele, galvoju paklausiu, bet ziuriu - atsakymas jau duotas biggrin.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif Kazkaip man dabar geliu metas biggrin.gif Vis eksperimentuoju su jomis ir vis kazka naujo norisi isbandyt, atrast. Tai ir jusu ivertinimas man labai svarbus wub.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti