QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 19, 15:24)
As irgi taip sakau,  o jei ir parnesa tai pats ir isdarineja 
 
Vienąkart kai buvo partempęs tris antis, tai ir išdarinėjo pats. Aš nė pirštuko nepajudinau.  Buvau girdėjusi, kad labai skani šaltiena iš jų gaunasi 

 . Bet tuo metu labai sklido kalbos apie  paukščių gripą, tai aš jo labai bijodama, tas antis gerokai pamarinavau (padauginau acto) 

 Galit įsivaizduot kokia šaltiena-sriuba gavosi 

 Teko visą lauk pilt  

 Po to karto iš laukinių ančių nieko nedarom 
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2008 08 19, 16:33)
O kaip jus darote bebro saslykus? , nesu valgiusi, jau prie visokios mesytes pripratau, tik bebro purtausi 
Labai paprastai 

 Pridedu pjaustytų svogūnų (daug - pusę tiek, kiek mėsos), pomidoro padažo 0,5 l , šiek tiek mineralinio vandens (iš akies) ir daug  prieskonių, būtinai dedu kadagio uogų 

 Pora parų marinuojasi ir  
 
P.S Bebro uodegos niekur nenaudoju - išmetu, nes man ji smirda, nors kiti ją vadina delikatesu. Man nepatiko net rūkyta