QUOTE(Jeta @ 2008 06 27, 21:53)
Įsivaizduoju kaip skanu

O kaip jūs gaminat basturmą. Tikriausiai iš stirnienos? Niekad nedariau, norėčiau pabandyt
jo, skanestas, butinai lasinuku kaiulienos reikia deti
Ispjova ima, berods nugarine, svarbu, kad butu be gyslu. Tai gabaliukais po 200 g supjausto. Tada pasudo nemazai, suprieskoniuoja ir i saldytuva3 parom. kas 12 val pavartant. Paskui isima perveria vielute kazkokia

ir kabina. Ziema kabindavo 15 -20 cm nuo radiatoriaus, o vat dabar dar nekabino, nes nezino kur

Gal i koki linini maisiuka ir i balkona

kazkur reikes.
Del prieskoniu - nemenka problema, nes jam atveza kaunietis draugas. tik zinau, kad perka Kaune bazej (kazkoks ten yra prekybos pavilojonas) nezianu Kauno

Bet nesako kur. manau jei bunate ten, tai galite rasti, nes nedaug gi vietu yra, kur padruoda priekonius. O tas parazitas neisduoda paslapties... vaiku darzelis. Jei rasite ta viecike - papasakokite man