Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Fregata @ 2008 03 18, 12:13)
na, bet man tai kazkaip dzin smile.gif kitus zmones tai gasdina, sako- baisu- kaukoles su ragais kabo! ir kaip jus galit taip gyvent? smile.gif negi nebaisu tamsoj einant? biggrin.gif
tai man tik juoka sukelia tokios kalbos  lotuliukas.gif

oj irnesakyk.gif tai as pati moku ta kaukole isdaryt 4u.gif vyras tik nulupa oda, o toliau ir man jau dzin biggrin.gif aisku is pradziu kai maciau vos ne vemiau, o dabar ramiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 18, 14:59)
oj irnesakyk.gif  tai as pati moku ta kaukole isdaryt 4u.gif  vyras tik nulupa oda, o toliau ir man jau dzin biggrin.gif  aisku is pradziu kai maciau vos ne vemiau, o dabar ramiai ax.gif

niu ir man yra teke maziuko stirniniuko trofeju paruost smile.gif nieko, ramiai biggrin.gif
tas pats kas sriuba isvirus mesa nuo kauliuku nugriauzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 03 18, 14:09)
niu ir man yra teke maziuko stirniniuko trofeju paruost smile.gif nieko, ramiai biggrin.gif
tas pats kas sriuba isvirus mesa nuo kauliuku nugriauzt biggrin.gif

va va. panasiai. tik vyrint reikia ilgiau...lengviau bus mirksiukas.gif kvapas aisku nekoks doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip faina, kad turim vienodu "bedu".
Jo, as pradzioje net alpdavau kone kai mesgalius matydavau, o dabar kaip tikra mesininke darbuojuosi .. rolleyes.gif ziauru, gaila man tu gyvuniuku, bet kadanagi saviskio nepakeisiu, tai kazkaip pripratau ... as darete kada fazanus?
Papildyta:
QUOTE(Fregata @ 2008 03 13, 08:09)
maniskis si savaitgali prisirinko elniu ragu biggrin.gif
zinau kad Panevezy yra komerciniai plotai, ten vokieciai pagrinde medzioja smile.gif ir Brazauskas biggrin.gif

maniski kazkada buvo fazanu medzioti komerciniam plote.. tik va kur... velaiu gal suzinosiu, nes tik radau Jusu skyreli smile.gif

Papildyta:
Maniskis tai neleidzia namuose jokiu ragu ar kitu rofeju pasideti. turim tik viena mazyte iskamsele seskiuko, bebro kaili ir stirniukes ragiukus. Labai fainai bebro kailiukas wub.gif jau minkstai isdirbo ji - pasaka. tiesa - labai fainus saliniukus esu uzsisakiusi pas siuveja ir ji pasiuvo man. su kiaunes kailiu. gal kada fotkiu ikelsiu. Jus ka su kailiai darote? - papuosaliukai, gal dar kas.... g.gif
Papildyta:
[quote=M E M O R Y,2007 11 17, 18:00]
maniskis irgi medziotojas. bet namo parnesa jau apdorota mesyte...man tenka tik porcijom i maiselius ir i saldykli 4u.gif

as irgi taip pat - mesyte isdarineja, tada as sudelioju i maisiukus, priklijuoju lapeli kas per mesyte ir kieno. Ir i saldikli. per praita sezona daug mesos buvo, tai net pasakiau, kad saldikli nupirktu toki dideli i garaza nunesem. Tai super -kada norim kokios norim mesytes pasigaminam. thumbup.gif as tai nelabai kisuosi i gaminima, bet marinuoti, tai abu bandom.
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 03 18, 18:32)

as irgi taip pat - mesyte isdarineja, tada as sudelioju i maisiukus, priklijuoju lapeli kas per mesyte ir kieno. Ir i saldikli. per praita sezona daug mesos buvo, tai net pasakiau, kad saldikli nupirktu toki dideli i garaza nunesem. Tai super -kada norim kokios norim mesytes pasigaminam.  thumbup.gif  as tai nelabai kisuosi i gaminima, bet marinuoti, tai abu bandom.

kaip jums gerai, kai vyrai imasi gamint ka nors.... as saviskio i virtuve niekaip negaliu ivaryt... nenori gamint, nors tu ka smile.gif

Gal yra kokiu vaistu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 03 15, 14:48)
nereali ikona  thumbup.gif biggrin.gif bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 03 17, 09:31)
pas mus namo nuosavo nesviecia irnesakyk.gif  bet turim ilga koridoriu....tai kaip muziejuje doh.gif  visos sienos raguotos, pauksciai sedi, kailiukai balkone doh.gif

turbut nostalgija butu jei tai pamatyciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2008 03 20, 09:50)
kaip jums gerai, kai vyrai imasi gamint ka nors.... as saviskio i virtuve niekaip negaliu ivaryt... nenori gamint, nors tu ka smile.gif

Gal yra kokiu vaistu? biggrin.gif

Is mamos patirties skryneles - padariau keleta sykiu neskaniai, paskui pasake nagu nekisti prie sventos mesos biggrin.gif Patarimas suveike. O jus nemarinuojate mesos pries kokia 4-3 dienas su svirkstu sultini nesusvirksciat i mesyte.... ziauriai nuskambejo lotuliukas.gif bet labai wub.gif gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 03 20, 15:38)
Is mamos patirties skryneles - padariau keleta sykiu neskaniai, paskui pasake nagu nekisti prie sventos mesos biggrin.gif Patarimas suveike. O jus nemarinuojate mesos pries kokia 4-3 dienas su svirkstu sultini nesusvirksciat i mesyte.... ziauriai nuskambejo  lotuliukas.gif  bet labai  wub.gif gaunasi?

pirma karta girdziu apie toki buda g.gif
gal placiau papasakotum? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 03 20, 13:38)
Is mamos patirties skryneles - padariau keleta sykiu neskaniai, paskui pasake nagu nekisti prie sventos mesos biggrin.gif Patarimas suveike. O jus nemarinuojate mesos pries kokia 4-3 dienas su svirkstu sultini nesusvirksciat i mesyte.... ziauriai nuskambejo  lotuliukas.gif  bet labai  wub.gif gaunasi?

na na prašom plačiau ir man interesna ax.gif
Pietus tai jau aš gaminu iš žvėrienos. Bet kumpelius vytinti, šašlykus, ir dešreles tai MB rankose visa gamyba. Na žuvį ir mėsą pripratinau jau švarią parvežti, lieka tik pasmulkinti kartais ir į šaldiklį.
Atsakyti
Taip: maniskis isverda zoleliu visokiu ir prieskoniu nuovira. litras vandens ir ten jau visokiu zoleliu, prieskoniu - layro lapai, zverienos prieskoniai, rozmarinas ir pan. pasudo, tada atvesina. perkosia, kad galima butu to nuoviro i svirksta pritrauksti ir tada su adata labai stora (tuo paciu didesne skyle viduje) bado i ta kumpi. Ypatigai tinka stirnai, nes ji sausa mesa. Tada "sushpricavus" smile.gif deda i saldytuva. 2 paras ant vienos puses, kitas 2 - ant kitos. As dejau i maisa kepimo ir kepiau kokias 2 val. kokiu 200 C. Niu jau skanumas, niu jau nesausumas biggrin.gif kaip dazkai budinga stirnai. Dare jis cia per mano gimtadieni, tai visi laaabai gyre ir is ties labai skani ir sultinga gavosi.
Atsakyti
Suintrigavai ta "sushpricavota " stirniena, kiba reiks velykoms pabandyti išsikepti. g.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti - maniskis daro basturma is stirnienos, ber prieskonius specialius tik Kauno bazej jam nuperka. Gal Vilniuje kur yra? Gaunasi lygiai toks skonis kaip pirktos...
Atsakyti