Sveikos merginos, kaip faina, kad turim vienodu "bedu".
Jo, as pradzioje net alpdavau kone kai mesgalius matydavau, o dabar kaip tikra mesininke darbuojuosi ..

ziauru, gaila man tu gyvuniuku, bet kadanagi saviskio nepakeisiu, tai kazkaip pripratau ... as darete kada fazanus?
Papildyta:
QUOTE(Fregata @ 2008 03 13, 08:09)
maniskis si savaitgali prisirinko elniu ragu

zinau kad Panevezy yra komerciniai plotai, ten vokieciai pagrinde medzioja

ir Brazauskas
maniski kazkada buvo fazanu medzioti komerciniam plote.. tik va kur... velaiu gal suzinosiu, nes tik radau Jusu skyreli
Papildyta:
Maniskis tai neleidzia namuose jokiu ragu ar kitu rofeju pasideti. turim tik viena mazyte iskamsele seskiuko, bebro kaili ir stirniukes ragiukus. Labai fainai bebro kailiukas

jau minkstai isdirbo ji - pasaka. tiesa - labai fainus saliniukus esu uzsisakiusi pas siuveja ir ji pasiuvo man. su kiaunes kailiu. gal kada fotkiu ikelsiu. Jus ka su kailiai darote? - papuosaliukai, gal dar kas....
Papildyta:
[quote=M E M O R Y,2007 11 17, 18:00]
maniskis irgi medziotojas. bet namo parnesa jau apdorota mesyte...man tenka tik porcijom i maiselius ir i saldykli
as irgi taip pat - mesyte isdarineja, tada as sudelioju i maisiukus, priklijuoju lapeli kas per mesyte ir kieno. Ir i saldikli. per praita sezona daug mesos buvo, tai net pasakiau, kad saldikli nupirktu toki dideli i garaza nunesem. Tai super -kada norim kokios norim mesytes pasigaminam.

as tai nelabai kisuosi i gaminima, bet marinuoti, tai abu bandom.