QUOTE(Jeta @ 2008 08 27, 12:09)
Labas Kaja

Sveika sugrįžus į mūsų būrelį

Na, bet tu ir šaunuolė, net antis gaminti moki

O kas jas nupeša? Aš tai prie ančių nė artyn

, po nesėkmingos šaltienos ir į tą pusę ir pažiūrėt nenoriu. O jei kas ir paruoštų, kaži ar galėčiau valgyt
Papildyta:
Gal ką gaminate iš inkstų? Turiu šaldiklyje, bet nė nenumanau ką būtų galima paruošt
Aciu

Na jas nulupo pas drauga sodyboj maniskis. Iseme krutineles tik. Bet kai kepiau tai man kvapas nelabai patiko - kaip kad pukine pagalve kepciau

toks specifinis. as nevalgiau, tik vos vos paragavau
Is inkstu?

- nieko negaminu. O ka galima. Reikes pakuisti knygose info.
Papildyta:
QUOTE(nirvana @ 2008 08 27, 14:53)
mano svajonė turėti vyra žveją arba medžiotoją. Savo vaikinui taip ir pasakiau, manau susimąstys
na, manau 10 meteliu atvaikscios uz varova

(kazkaip ilgai ten reikia) tada laikysis egzaminus, tada gaus leidimus ginklui ir tik tada saudyti gales... arba visa tai nelegaliai nusipirks, bet ziuniu - nenusipirksi juk

. Maniskis nuo 7 metuku su teciu i medziokles eidavo.
Papildyta:
QUOTE(uolma @ 2008 08 29, 12:51)
Na maniškis irgi plonina piniginę su tuo šėrimu, ir vien tik kiek kuro sudegina bevažinėdamas šerti. Jau gal buvau sakius, kad ir vidurį laukų su džipu arė, kad bulves pasodinti ir žirnius pasėti.
O žvėrieną tik reikia mokėti labai gerai paruošti, ir nebus nei smirdinti nei kieta, o delikatesas.
Uolma sino geru receptuku

dar suzinojau Gelsve -prieskonis laaabai tinka zberienai, tik nereikia padauginti. Siaip ir i sriubas