QUOTE(Isyankar @ 2014 07 08, 12:35)
visi kiti siauraus požiūrio senukai
QUOTE(Isyankar @ 2014 07 08, 09:20)
Labiausiai patinka, kai kunigai įsijaučia į šeimyninio gyvenimo ekspertus, pradeda aiškinti apie šeimą, seksą, kai patys šioje vietoje neturi jokios praktikos ir patirties, bet jau koookie žinovai
na tai, kaip jau ir minėta, remiantis tokia logika vyrai negali būt ginekologais, akušeriais (nes patys nėšti nebuvo ir negimdė

), nesirgę vėžiu negali būti onkologais, chirurgais, kurie negyvena po daugybinių traumų ir lūžių ir t.t.
QUOTE(Alceste @ 2014 07 08, 12:41)
Mano nuomone Narbekovo pažiūros irgi labai siauros...
Ir kuo jūs galite pagrįsti tokią nuomonę? Tuo, kad ji kitokia nei jūsų ir nepalaiko "viskas galima" pozicijos? O išties gilus, profesionalus bioetikos srities išmanymas, paremtas dideliu dėmesiu asmens orumui nesiskaito?
Aš, beje, nesu kunigas, negyvenu celibatinio gyvenimo, taigi neprikabinsit, kad "kalba apie tai, ko nepabandė", bet esu lygiai tokių pat "siaurų" pažiūrų. Ir pažįstu gausybę žmonių mąstančių taip pat. Na bet tokiu atveju turbūt pasitelkiamas kitas "argumentas" - "vargšeliams smegenis praplovė". Rimtsnių argumentų nesu girdėjus. Ai bet man tinka. Geriau jau siauros, bet su sąžinės "prieskoniu", užkabinančios giliau, nei plačios ir... paviršius.