Po pirmo gimdymo pastoti visai nebijojau, nes norėjau antro vaiko, tačiau po antro gimdymo daugiau pastoti jau nebenorėčiau. Kol kas maaitinu, tai ne taip ir bijau, bet galvoju kokią apsisaugojimo priemonę teks rinktis...
iskart po gimdymo pastoti tikrai nesinorejo. pasikonsultavau su gydytoja, tai man pasake tiek, kad jei maitinsiu reguleriai kas 3val. pastoti sunku. jei nereguliariai, tada visiskai imanomas dalykas. Antro vaiko visada norejau, bet nenorejau pastoti, kol maitinu. todel naudojomes gumytemis...siuo metu jau puse metu nebemaitinu, vaikui pirmam jau beveik 2m. jau ir antrojo norim...tik va kad gandrai iskrido...gal reiks kaledu seneliu parasyt laiska

O mes jau irgi antro noretume, bet dukrytei dar tik 4 men., jauciu lb save isalinciau... bet netyciukas butu maloni staigmena

QUOTE(ilgakojuke @ 2010 11 16, 20:12)
O mes jau irgi antro noretume, bet dukrytei dar tik 4 men., jauciu lb save isalinciau... bet netyciukas butu maloni staigmena 

man tai daktare sake, jei pastosi, pirmaji mazyli skriausi...cia turbut turejo omeny maitinima...juk mamos organizmas gamindamas piena visa save atiduoda, o dar jei mazylis pilvuky, tai visai mamai sunku butu patempti dviguba kruvi.
Po pirmo gimdymo pastot antra karta neplanavau, todėl norejau isidet spirale. Bet vis neprisiruosiau... Saugojomes gumytemis... Ale kazkaip baisu ir neramu buvo. Ir ne veltui. Kai dukriukui buvo 9 men. pastojau dar karta:) netyciukas:) bet dabar tas netyciukas labai mylimas. Tiesa, šįkart spirale isidejau iškart, kai tik buvo galima:)
Ir pas mane žiūriu jau atsirado baimė vėl pastoti
. Realiai tai dar norėtumėm trečio, bet po kokių 8 metų. Apsisaugojimui naudoju žvakutes, bet baimė vis tiek yra

As antra karta pastoti dar nenoreciau, noreciau, kad dukryte dar paaugtu (jai 10 men.) vartoju kontraceptines tabletes, kaip ir pries planuojant pastojima.Gydytoja nuo spirales atkalbinejo.
Sveikos
prisidesiu ir as
O man vat praeita men pasirode menesines , maitinu pilnumoj mazili. O vat si men ir vel nesulaukiau .. Tai taip ir bijau kad nebutu uzkibes antras.. Nes jauciuosi pervargus.. nakti vis dar negaliu pamiegoti, nes keliasi valgyti kas 2 su puse val. Mat paveldejo vyro medziagu apykaita greita, tai greit virskina ir daug valgo. Ir ansvorio neturim
viskas pagal norma, augam per viduriuka, nei stori, nei kudi

O man vat praeita men pasirode menesines , maitinu pilnumoj mazili. O vat si men ir vel nesulaukiau .. Tai taip ir bijau kad nebutu uzkibes antras.. Nes jauciuosi pervargus.. nakti vis dar negaliu pamiegoti, nes keliasi valgyti kas 2 su puse val. Mat paveldejo vyro medziagu apykaita greita, tai greit virskina ir daug valgo. Ir ansvorio neturim

baime matyt yra visada, saugomes, nezaidziam va bank, bet visviena kiekviena menesi siek tiek neramu
manau visiems taip būna, o ypač kai pastoji su spirale