Įkraunama...
Įkraunama...

Baimė vėl pastoti?

as ir kazkaip bijociau/ dvejociau padeti taska uzrisdama savo kiausides smile.gif man cia kaip moteriskumo dalies atsisakymas lotuliukas.gif parasiau kaip vyras apie vazektomija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 02 27, 15:39)
Oj buna, buna... Viena nakti net sapnavau, kad laukiuos, prisipazinsiu - sapnas atitiko kosmaro kategorija  lotuliukas.gif O nerimas persekioja, nes saugomes, mano nuomone, nelabai patikimai. Gal ta baime ir susijusi kontracepcija?

Man irgi buvo labai didele baime pastoti , del to isidejau spirale ,bet po tiek problemu ,kiek ji man padare (nuslinko puse plauku ,net galva sviecia,apie kitas rasiau mirenos temoje) ,dingo pastojimo baime ,nes visas demesys dabar sukoncentruotas i plaukus ir sveikata huh.gif
Atsakyti
Atsirado nedidele baime pastoti,nenoriu siuo metu tai jau labai saugausi kad tik jau niekas neuzkibtu biggrin.gif turiu dar daug neatliktu darbu,o dar vienas nestumas visai nutolintu mano planus...
Atsakyti
greiciau baime turiu ar susitvarkyciau su dviem vaikuciais ar tinkamai jais pasirupinciau, nei del pastojimo, nors aisku ir pastojus sokas butu smile.gif
Atsakyti
kai as susilaukiau savo mazytes, taip pat paniskai bjojau kito pastojimo, taciau dabar po triju metu baime jau nebe tokia didele. Tie trys metai baimiu, manau, man buvo del to, kad atrode, kad jei dar vienas, tai nezinociau, kaip reiketu viska suspeti, kap viska teisingai padaryti, kad abiems mazyliams ir man be vyrui butu gerai...o apie saves palepinima jau ne minciu nebebutu... Taciau, kai dabar dukryte jau gerokai paaugusi, tai ir tos baimes pradingo. Ca manau yra pasiruosimo stoka tureti vaikeli, t.y. bent as, tai ne neisivaizdavau, kad visikai nebelieka laiko sau, kad visi planai, taip ir lieka planais, nes nebeturi laiko tai igyvendinti, kad negali issimiegoti, kad privalai keltis ir tenkinti mazyles norus.... zodziu, ikrtau i toki pasauli, apie kuri buvau susdariusi visai kita vaizda smile.gif taciau kai dabar pagalvoju, jei butu antras, tai jau viskas paprasta butu smile.gif
Atsakyti
o aš nebijau ir netgi mes planuojam antrąją savo atžalėlę smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sskaite @ 2012 08 27, 12:40)
nezinociau, kaip reiketu viska suspeti, kap viska teisingai padaryti, kad abiems mazyliams ir man be vyrui butu gerai...o apie saves palepinima jau ne minciu nebebutu...

bent as, tai ne neisivaizdavau, kad visikai nebelieka laiko sau, kad visi planai, taip ir lieka planais, nes nebeturi laiko tai igyvendinti, kad negali issimiegoti, kad privalai keltis ir tenkinti mazyles norus.... zodziu, ikrtau i toki pasauli, apie kuri buvau susdariusi visai kita vaizda smile.gif taciau kai dabar pagalvoju, jei butu antras, tai jau viskas paprasta butu smile.gif

Visiskai jums pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane ta baime buvo tik pirmus menesius, o kai jau vaikams sueina metukai, baimes kaip ir neber.
Atsakyti
Baimes kaip tokios nebuvo - buvo daugiau nenoras. na, ne dabar dar smile.gif bet ir organizmas taip elgesi - pirma pusmeti nebuvo mmm, paskui jos po truputi grizo i normalu cikla... ir kol susireguliavo va ir dukrytei suejo metukai, paskui MP atsisake... ir grizo noras - va dabar dabar dabar smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Dar noriu pasidalinti savo pamastymais... manau, is tikruju, baime vel pastoti, kazkuria prasme atskleidzia musu egoizmo laipsni smile.gif Tai gal tiksliau reiketu pavadinti ne baime, o egoizmu, nes juk vaikelio auginimui reikia skirti labai daug viso to, ka geriau butu palaikyti del saves smile.gif Kaip jus galvojate? Ir dar, butent musu maziukai mus ismoko nuosirdziai pasiaukoti, o laiku begant supranti to verte. Juk turbut, ne viena is musu atsimename, kokos aikstingos ir reikalaujancios buvome...vskas tik del musu smile.gif o po to ir istinka sokas, kad turi kekviena akimirka skirti del kito...
Atsakyti
Man baimė pastoti buvo labai didelė blink.gif Labai daug planavau,reikėjo moklsus baigti,karjera rūpėjo..Taigi su vienu vaiku atrodė viskas įmanoma biggrin.gif
Na ir iš tos didelės baimės ir pastojau..
Buvo šokas.
Dabar pati laimingiausia dviejų berniukų mama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siroma: 31 rugpjūčio 2012 - 08:57
As tyliai pasvajoju kuo greiciau, nors neseniai gimdziau, bet su vyru sutarem palaukti, kol mazasis ugtels...susitarimas yra susitarimas, esu zodzio zmogus...smile.gif
Atsakyti