Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai-3

Mindat neduoda, kad būtų amazonito Kinijoje, Birmoje atimiausia vieta... Tai nežinau... g.gif
Amazonito radimviečių žemėlapis smile.gif
Atsakyti
va dėl to ir klausiu, nes mama davė dovanų.. sakė parašyta from china tai man iš karto kažkoks įtarimas:)
Atsakyti
Mane dar jolitas labai domina, jau toks gražus... ar jį padirbinėja ar imituoja? ar saugu pirkti internetu?
Atsakyti
tai į Kiniją šiaip ar taip plaukia visi neapdoroti akmenys, ten apdirbami ir tada pasklinda po pasaulį. Tai manau "Mada in China" tą ir pasako smile.gif
Dėl jolito nežinau... tik gemologas pasakys, ar jis tikras, plika akim nenustatysi, bet jis ne koks turkis, tad manau galima viltis, kad bus tikras. smile.gif
Atsakyti
manau reikės surizikuoti smile.gif kažkaip retai kur mačiau jį pirkti
Atsakyti
ar dažnai tenka susidurti su padirbtu ametrinu? turbut atskirti ar kaitintas tai ametistas iš akies neįmanoma? nusipirkau tokį gražų smile.gif bet baisu, kad nebūtų kaitintas
Atsakyti
Iš akies niekas nepasakys... Deja...
Atsakyti
et, o turmalinins kvarcas nepadirbinėjamas kiek girdėjau?
Atsakyti
Ametriną gali prašyt Rimvydo pažūrėt...
Turmalininio kvarco ne, ne toks populiarus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2013 06 10, 21:18)
Ametriną gali prašyt Rimvydo pažūrėt...
Turmalininio kvarco ne, ne toks populiarus... smile.gif

smile.gif taip nešiu būtnai parodyti smile.gif o dėl turmalino tai džiugu, nes ir tokio įsigyjau
Atsakyti
Taigi, ametriną nusipirkau tikrą, bet ta progą nunešiau patikrintį okeaninį agatą, kuris pasirodo anei okeaninis, anei agatas išvis biggrin.gif gaila kad taip smile.gif
Atsakyti
Pasirodo nieko baisaus smile.gif) išsiaiškinau kas per akmuo, tai Maifano akmuo arba medicininis akmuo. Neblogas akmenėlis. Kadangi daug nemokėjau, tikrai nieko baisaus smile.gif net visai įdomu sakyčiau, be tosužinojau, kad ir toks egzistuoja smile.gif) smile.gif galite pagooglint - maifan stone
atrodo taip:
user posted image
o dabar klausimas, kas tai per akmuo ir ar jie natūralūs? radau kad vadinasi netstone ir yra natūralūs. Bet man dar jūsų nuomonė įdomi smile.gif
user posted image
Atsakyti