QUOTE(nrimto @ 2009 03 18, 18:53)
Mano mažuliui ryt poryt jau bus 2 metai. MP valgo vieną kartą per dieną, tik atsikėlęs. Kartais atrodo, kad jeigu manęs nebūtų jo kambaryje, tai gal nei to MP nereikėtų. Kitą kartą pats prašo. Nežinau, lyg ir pavargau maitinti, bet nebemaitinti priežasčių (išskyrus minėtą) lyg ir nėra. Tiesa, labai slegia vaiko tėvo itin neigiamas požiūris į maitinimą. Pasak jo, kaip čia tokį didelį dabar maitint. Tai ir nežinau: ir gaila imt ir nutraukt, ir lyg pavargus jaučiuos. Po to MP pusryčių ne visada norisi (valgom ne iš karto, palaukiam)
Ir mes prisijungsim prie pokalbiu

Mano vaikiukui jau 1m. ir 5men, o dar maitinasi jis 3k. per diena

ryte, vakare pries miega ir pries pietu miega. Taip pat galvoju apie pamazinima, kad liktu tik du kartai, poto vienas. Aisku mano mazius, tai kur ten, ypac va po sirgimo, tai priprato, visalaik prieina, apsikabina mane, taip meiliai sako: mama, nem nem

ir sypsosi iki ausu. Kai zinda paglosto, kai baigia - pabuciuoja, rodo, kad myli ir sako, kad labai skanu

Siandien net vyras juokesi, kai jis gloste savo pilveli yra sake koks skanus pienelis

As jam sakau, kad tu jau didelis, kad jau greitai negersi pienelio, taip? Jis atsako "tep, tep." Ir rodo, kad jis ne didelis tik stiprus

Labai mielas tas jo samoningas suvokimas apie MP

Ziuresim kaip seksis
Gal kuri turite tokio ar panasaus amziau vaikiuka, kuris tiek gertu MP, gal bandete nujunkyti? Idomu kaip sekesi?
O del dantuku, tai odontologe sake, kad isvalyti nakciai dantukus ir neduoti gerti MP, bet mums taip neiseina. Isgeria nedaug, bet vistiek po valymo dar geria

Ryte, po pusryciu, kai isvalom, tai 2val jau tikrai nieko, tik vandenuko geria. Bet irgi skaiciau, kad isvalius dantukus, nebijoti vaikui duoti MP nakciai, nes kai isvalyti dantukai ir kito maisto likuciu nera, MP nekenkia, netgi naikina bakterijas. Dar skaiciau, kad pas vaikus kariesas labiausiai atsiranda del to, kad priziurintis ji asmuo, aplaizo jo sauksteli mazyli matindamas. Ten yra kazkokios bakterijos is suaugusiojo burnos, kad jos labai greitai pasklinda ir atsiranda eduonis.