QUOTE(AusraR @ 2009 05 10, 21:16)
klausyk Emile, dabar tavo pasidalinimo patirtim reikia. Ar tu viena tvarkeisi su vaikais ar aks padejo? Jei viena tai kaip tu juos pamigdydavai? kaip i lauka issinesdavai? kaip namie tvarkydavaisi jeigu jie ant papuliu kabedavo? Na gal tiesiog gali daugiau papasakoti, nes nuo kitos savaites ketinu atleisti aukle ir busiu viena tai vat idomu visokie praktiniai dalykai....labiausiai gasdina kad nepamigdysiu kambary jeigu pvz lauke bus blogas oras....
Auklę turėjau ir dabar turiu tik tam, kad pati porai valandų išeičiau, kur reikia... Man esant namuose jos nebūdavo, bo nenorėjau svetimo žmogaus šalia...
Apie migdymą jau Aistė parašė, nesikartosiu.

A ir MP gaqmybos aparatai nedideli.

Šiaip vienas ant amnęs būdavo, kitas gulom. Tai tą, ant savęs esantį ramiai nuimdavau, kai užmiega ir išsliūkindavau tyliai...
Laukan išeit man nesudėtinga niekad buvo, nes gyvenam pirmam aukšte...
Ai, Karolis nuo 9 mėn vaikščiojo, Vytautas nuo 11 mėn, tai tas ėjmas jiem tokia pramoga, kad maža veiklos papildomos reikėjo vienu metu...
Maistą pasigamint irgi paprasta - mėsos nevalgau, o košės ar sriubos/saltos greitai paruošiama. Vaikai tuo metu irgi virtuvėj - indaplovėj žaisdavo, stalčius/spinteles naršė ir pan. Svarbu veiklos naujesnės parūpint ir ramu. Pvz duodi šaukštų, puodų, kitų indų. Laisvai pasigamindavau pavalgyt, kol jie užsiėmę.
QUOTE(Night @ 2009 05 10, 21:43)
Tai vat taip ir gyvenam. Gal kas gali patarti kaip ją įtikinti košes valgyti vandenuku užgeriant?
Spėju neįtikinsi, kol pati nenorės. Aš su dičke vargau iki 1 metų 3 mėn, bo vien MP gyva buvo... Prasikalė krūminiai dantys ir kad ėmė vagyt viską.

Matyt kiekveinam savas laikas košėms...