QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 06 01, 18:31)
Per nakrį daugiau nesu palikus (tik šis sykis dviejų naktšžų ir trijų dienų buvo, naktim neramiai miegojo, pasakojo, kad neverkė, bet liūdėjo)
Jei paliktas pas senelius iki vėlaus vakaro- užmigdo nesunkiai.
QUOTE(AusraR @ 2009 06 01, 19:21)
as esu palikus ne tai kad nakciai, bet buvo taip kad gulejom ligoninej su Nojuku, o Arijukas buvo su mano mama musu namuose per nakti. Tai sake supt reikejo daznai, bet miegojo, apie 5 tik jau nebeuzsisupo, atsikele, isgere palikta pieneli ir toliau miegojo. Bet jau kai grizau tai prisiklijaves buvo kokias dvi savaites.....
Na va, papasakosiu, kad mano vaikiukas isvaziavo i kaima su mociute ir seneliu ketvirtadienio popiete. Atsisveikino su manimi, as jam pries tai vakare ir pries isvaziuojant aiskinau, kad mamyte vakare neatvaziuos, atvaziuos kita diena, reikes vakare eiti miegoti su mociute ir seneliu ir pusesere. Ji srimtai i mane ziurejo, kai kalbejau ir pasake "tep"

. Na, zodziu vakare mama paskambino ir pasake, kad vaikas uzmigo 22.30val. malesi, knygute varte, mociute jam skaite ir pan... aisku pries tai nenorejo gultis, lyg verkti norejo, nuliudo ir sako "mama, tete, mama tete". Bet visi ji ten nuramino ir jis ramiai uzmigo. Ryte as jau skambinau kaip miegojosi klausti ir ka gi, ismiegojo ramiai visa nakti iki 8val.!!!!

.
Vakare norejom vaziuoti pasiimti, nes as jau laaaaabai jo pasiilgau, net nezinau ka veikti namuose, net gatveje vaikscioti nemoku, juk visalaik jis buvo su manim, tik viena karta nakvojo kaime per visa laika. Bet mama, sako, kad rytoj bus geresnis oras, tegu dar pabuna, o rytoj sestad, tai ir vyras laisvas, atvaziuosit diena... Tai va, ziuresim kaip jam si naktele praeis... Tikiuosi, kad gerai, kaip ir ana ramiai

.
O isleidau i kaima, todel, kad jau jis tik apie kaima ir tekalba, jau taip nori, kad kur ten

tik senelio masina pamato, tai nespejam suziuret jau sedi ir sako "brrrrn kaman.."

Rytoj jau busim su savo pupuliuku

Ziuresim kaip jis elgsis, nes gi vakarais ir rytais gerdavo MP. Na, manau, kad jis tai jau tikrai nepamirs