Sveikos. Mūsų mažė miega pusiau lovytėje, pusiau pas mus, lovytė pristumta, kraštas nuimtas. Jau galvojau kelti į didesnę, bet kadangi visos nakties ji ramiai neišmiega, tai kol kas kūdikiškoj miega su aukštu bortu. Naktį atsigeria MP ir labai dažnai išeina atgal į savo lovytę miegoti, aišku dažnai ir pasilieka, bet vis tiek, mano akimis gana didelis pasiekimas, nes pradėjom migdyti tik pernai apie spalio pabaigą jos lovytėje ir dabar dažnai joje užmiega, aišku prieš tai dabar išreikalauja lopšinę, dar pasako kokią, nors tiek dar tekalba
Dėl darželio, nežinau ką daryti, šiaip kaip ir priklausytų mums nuo rudens

Bet taip nenoriu

Aš pati darželio nelankiau ir man labai didelis pasipriešinimas į jį vaiką leisti. Bet jaučiu, kad nesutarsiu su mama ir pėdins mergiotė į daržą

Kol kas lankom mokyklėlę, po truputį pradeda drąsėti, viena užsiėmimo pradžioje dar nepabūna, bet kasdien vis drąsesnė darosi

O šiaip manau, kad labiau problema manyje, aš aplink per daug tūpčioju

Na sunku man ją paleist, ypač kai matau, kad vyresni vaikai karts nuo karto apstumdo lėtesnius

Tai tėvai aišku sudrausmina, bet daržely tai tikrai niekas nesikiš į jų santykius. Na bet žiūrėsim, kaip bus...