Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia

QUOTE(manoli @ 2009 03 21, 22:03)
Čia bandėt būti šmaikšti?

Teoriškai suprantu kur Jūs mane siunčiat, bet galvoju kodėl negalite padaryti to praktiškai? Vat aš galiu pasiūlyti užsisantykiauti Jums staliaus gaminiu, kuris taps paskutiniu Jūsų prieglobščiu... O kodėl Jūs to sau neleidžiate?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 21, 21:00)
Kas kas nesupras? O vat nuo šitos vietos - gal galite smulkiai smulkiai... Iš kokios jūs planetos? Kada pasaulio pabaiga?

čia kosminiai terminai prasideda kurių tamstai nesuprast biggrin.gif lotuliukas.gif

ir aplamai jei esi nusivylęs gyvenimu, kam gilintis į tai kas tamstos mintims prieštarauja

Atsakyti
QUOTE(manoli @ 2009 03 21, 22:03)

Mes visi galvojam,kad jūs nevykus bedarbė,kuri neturi ant ko lieti pykčio,tai lieja tokiuose forumuose.Garantuoju,kuo daugiau žmonių taip galvos,tuo greičiau tai taps jūsų realybe....jei dar netapo tongue.gif

Jaučiatės esanti geresnė už bedarbę ?

Drąsiai kalbat, mano miela, siaučiant ekonominei krizei ant Marijos žemės, oi, kaip drąsiai kalbat rolleyes.gif

O dėl šaltienos virimo...Turiu pasakyt, kad tatai yr puikus prAtimas pozityvizmui ugdytis, netgi daugiapakopis sakyčia rolleyes.gif
Atsakyti
ir čia manipuliacija krize....
lietuvaičiams tai artima sielai, krizė...dejuojam, verkiam, guodžiamės, dūsaujam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret_Paslaptis @ 2009 03 21, 22:39)
ir čia manipuliacija krize....
lietuvaičiams tai artima sielai, krizė...dejuojam, verkiam, guodžiamės, dūsaujam  doh.gif

Hmmm...Įdomu...Mano poste apie požiūrį buvo paminėti du veiksniai: šaltiena ir krizė. Kažin kodėl jūs pasirinkote pastarąjį g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Secret_Paslaptis @ 2009 03 21, 22:39)
dejuojam, verkiam, guodžiamės, dūsaujam  doh.gif

O dėl ko verkia pozityvistai? Jie verkia?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 03 21, 21:44)
Hmmm...Įdomu...Mano poste apie požiūrį buvo paminėti du veiksniai: šaltiena ir krizė. Kažin kodėl jūs pasirinkote pastarąjį  g.gif ?

Na apie krizę ji bent jau kažką žino....
Papildyta:
QUOTE(Secret_Paslaptis @ 2009 03 21, 21:17)
ir aplamai jei esi nusivylęs gyvenimu, kam gilintis į tai kas tamstos mintims prieštarauja

Nes aš nesu pozityvistas. Ir kartas nuo karto stengiuosi mąstyti. Ne visada pavyksta, bet aš stengiuosi.
Atsakyti
Įdomu, jei galvoju, kad bet kuri situacija kaip nors susitvarkys, kad visada yra kelios išeitys, kad gyvenime neverta dėl ko nors labai nervintis, tai aš pozityvistė, optimistė, poc*uistė ar nesuvokianti realybės ir nemąstanti?
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2009 03 21, 23:50)
Įdomu, jei galvoju, kad bet kuri situacija kaip nors susitvarkys, kad visada yra kelios išeitys, kad gyvenime neverta dėl ko nors labai nervintis, tai aš pozityvistė, optimistė, poc*uistė ar nesuvokianti realybės ir nemąstanti?

Pagal tokį aprašymą neišdrįsčiau įvardinti. O sakykit - jūs degtinę geriat?
Atsakyti
Nelabai. Neskanu. O gerti tik tam, kad prisigerti nelabai patinka. Man reikia, kad patiktų skonis.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2009 03 22, 00:35)
Nelabai. Neskanu. O gerti tik tam, kad prisigerti nelabai patinka. Man reikia, kad patiktų skonis.

Reiškia ne poc..uistė. Greičiausiai nemąstanti.
O jums iš tiesų svarbu ką apie jus parašys kiti?
Atsakyti
Nesvarbu smile.gif Bet įdomu smile.gif Pastaruoju metu mane kitų nuomonės pradėjo veikti itin mažai.
Atsakyti