Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia

QUOTE(Nakviša @ 2009 03 22, 22:03)
Kažką praleidau?

blink.gif

Dar ne. Kai išleis, aš Jums parašysiu kaip žadėjau. Gal kur kavos kada išgersim... O tai kefyras ir arbata, arbata ir kefyras....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 22, 21:31)
O sakykite - kas yra intelektas ir kaip su juo kovoti?
Jūs raminkitės, ką? Afirmavote man Lačplėsis Dzintara.

Avo... bigsmile.gif Minčių galia yra jėga ! Žinokit, pradžioj vietoj Kozel norėjau rašyti Hennesy. Bet susiturėjau, pagalvojau - kam pridaryti žmonėms problemų, gal jie visai nemėgsta tokio gėralo...Tai tik pagalvokit, kaip viskas galėjo apsiversti, jei būčiau afirmavusi anąjį... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 22, 21:07)
Sveikinu išsiperėjus, <Nakviša> smile.gif Tikiuosi viskas gerai. Maži vaikai aišku šlykštu, bet vis tiek smagu. Sėkmės augant.

Vaikai turi tokią keistą ydą - jie auga.
O mintys kartais materializuojasi, tik tai kainuoja (visaip kaip). Atsargiai unsure.gif

Ačiū 4u.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 03 22, 21:11)
Tai tik pagalvokit, kaip viskas galėjo apsiversti, jei būčiau afirmavusi anąjį... g.gif  unsure.gif

Jei butelį - tai nieko tokio... Nelabai jį mėgstu, bet išsidirbinėjant išgerčiau. Jei visą kompaniją - vat tuomet tai tikrai turėčiau didelių bėdų... Geriau jau Lačplėsis.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 03 22, 21:08)
Dar ne. Kai išleis, aš Jums parašysiu kaip žadėjau. Gal kur kavos kada išgersim... O tai kefyras ir arbata, arbata ir kefyras....

Aš lauksiu.
Kantriai.

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 03 22, 22:15)
Aš lauksiu.
Kantriai.

Gerai.

Aš nupirksiu batukus tau.
Bus raudoni labai gražūs.
Išsirinkti bus sunku...
Nes kojytės labai mažos.
Atsakyti
Visus čia bandau suprast, ir kurie tiki minčių galia, ir kurie kategoriški šiuo klausimu...Nesuprantu, kodėl tik reikia kovoti dėl savo nuomonės , užtenka ją turėti, vienokią ar kitokią...

O labiausiai tai užkliuvo požiūris į "bedarbė" ...Rodos, tarsi Manoli tai reikštų švelnia forma asocialus žmogus, jei jau bedarbis... g.gif Oj kiekvienas nuo to neapsaugotas, todėl reiktų pabandyti pakeisti požiūrį į bedarbius...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 22, 22:31)
O sakykite - kas yra intelektas ir kaip su juo kovoti?

QUOTE(Medinis @ 2009 03 22, 22:44)
Kas tai yra gėda? Kodėl vieni žmonės ją jaučia, kiti - ne? Kaip manote?

QUOTE(Medinis @ 2009 03 22, 22:55)
O jūs jaučiate gėdą? Jei taip - kodėl?

o kas yra Medinis?

Kas yra? gal pakeisk jau klausimą, nes šis pabodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret_Paslaptis @ 2009 03 22, 21:29)
Kas yra? gal pakeisk jau klausimą, nes šis pabodo  mirksiukas.gif

Motera... Čia aš linksminuosi, o ne jus linksminu. Tiesiog rodau jūsų savybes, kurių nedrįstate savyje prisipažinti.
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 22, 21:25)
Visus čia  bandau suprast, ir  kurie tiki minčių galia, ir kurie kategoriški šiuo klausimu...Nesuprantu, kodėl tik reikia kovoti dėl savo nuomonės , užtenka ją turėti, vienokią ar kitokią...

Gal žmonės bijo, jog jei kitas bus "teisus", vadinasi aš jau esu "neteisus".
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 22, 23:32)
Motera... Čia aš linksminuosi, o ne jus linksminu. Tiesiog rodau jūsų savybes, kurių nedrįstate savyje prisipažinti.

drįsčiau prieštarauti, tai tavo savybės, kurių nepripažysti...tu ir tavo bendrininke suntea...jei jums tai nepakeliui, tai ką čia veikiat šioje temoje? juk aibės kitų temų, pvz : prezervatyvų dydis ir pan. gal ten išreišk savo teigiamą ar tai neigiamą nuomonė... sėkmės...
Atsakyti
QUOTE(Secret_Paslaptis @ 2009 03 22, 22:38)
sėkmės...

Aš suprantu, Jūs naujokė, Jums sunku. Bet yra tokia funkcija. "Ignoras" meskit ant ko tik norit. Ir taika, ramybė...
Atsakyti