QUOTE(ooo @ 2009 11 10, 10:49)
pagalvojau, kad tai bobutei buciau baisi nuomininke

as vienam bute be seimininkes leidimo perdaziau mediniu langu remus, bo jau buvo apsilaupe, perklijavau tarybinius nuo sienu atplysusius tapetus sviesiais silko tapetais, perdaziau vonios kambari is Š rudumo i zalsva ir dar laiptine devynaukscio pirmame aukste issveiciau (nesvarbu, kad kelis butelius valiklio sunaudojau, ale svaru patapo)

kaimynas is trecio auksto pamate skaip sveiciu, issinese peili ir visas kramtomas gumas nugramde nuo laiptu
o kitame bute suiklijavau vietoj aptrupejusiu naujas plyteles (radau atsarginiu sandeliuke), krana pakeiciau, klozeto bakelio mechanizma ir uzuolaidas virtuvej naujas pakabinau
itariu, kad bobute jau butu nualpusi nuo mano pertvarku
zodziu - tai, kiek jus mokat ir uz ka mokat ir kokiomis salygomis - apiplesimas vidury dienos
Aš ir pati buvau užsidegus, tai plyteles pakeisti (radau balkone naujų) ir tapetus suklijuoti, bet nu neįrodysi tu jai, kad aš nevagiu jos daiktų ar nemetu lauk

šiandien kaip ir mokėjimo diena jau, tai viskas, čiuošim lauk iš čia. Jei būtų bėdos su pinigėliais dar dėl kambarių pakentėčiau, savas kėdęs nudekupažavau, šiaip šiokį tokį meną padariau, bet esu megėja, kai įeini į vonią ir kvepia švara, nu blyn pas mane šlapiom statybom atsiduoda

Nu bet OOOO, žinok tu mano šeimininkei ohoho kokia pasirodytum, jei kas negerai, iškart sako - elgiatės kaip vaikai, kaip studentai, kad tik sulaužyt,suplėšyt

Tau būtų kapiec