Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

QUOTE(Kipriete @ 2009 03 01, 17:04)
Kai as tekejau, girdejau, kad nuotaka neturi per vestuves sypsotis. O as juokiausi vis burna biggrin.gif , nes tai buvo linksma svente. O dar labaiu buvo linksma del to, kad kai kaikurie sveciai del to labai isgyveno tongue.gif

Aš girdėjau, kad per mergvakarį, kitaip ašaras visą gyvenimą liesi, jei neverkei per mergvakarį.....
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 01, 18:39)
Aš girdėjau, kad per mergvakarį, kitaip ašaras visą gyvenimą liesi, jei neverkei per mergvakarį.....

Kur ten neverksi, tiek sentimentu... biggrin.gif o ir mergvakaris buvo toks, kokio gyvenime nepamirsiu, saunuoles visos dalyvavusios. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 03 01, 11:55)
o as prisimenu, kad mano uosviene sake man pries vestuves-nusipirk vestuvine suknele tada visas gyvenimas klosis gerai o ne nuomuok! tada visas gyvenimas bus skolintas! as nepaklausiau! dabar neislendam is skolu doh.gif

gerai kad as pirkau smile.gif o siaip nieko is isvardintu daiktu neturejau,man tai nereiksminga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2009 03 01, 21:40)
gerai kad as pirkau smile.gif o siaip nieko is isvardintu daiktu neturejau,man tai nereiksminga schmoll.gif

Viena reiksminga, kita ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 02 28, 23:36)
Dar XIV a. Prancūzijoje buvo tikima, kad dalis jaunosios aprangos gali atnešti laimę. Nuo kojos nusiėmusi keliaraištį jaunoji mesdavo susirinkusiųjų būriui, taip apdovanodama vieną laimingąjį sėkme ir laime.

o šiaip viduramžiais keliaraištis buvo įprasta damų aprangos dalis.

yra ir kita teorija. ne visai apie "damas" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 03 01, 20:50)
Viena reiksminga, kita ne?  g.gif

tai gal pirko dėl to, kad nenorėjo kažkieno dėvėtos suknios vilktis, o ne dėl prietarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 01, 20:52)
yra ir kita teorija. ne visai apie "damas"  biggrin.gif

Anglijoj tai buvo įprasta kurį laiką.. kažką nepadoraus tai jau čia vėliau reikšt pradėjo gal XVIa ar pan.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 01, 21:52)
tai gal pirko dėl to, kad nenorėjo kažkieno dėvėtos suknios vilktis, o ne dėl prietarų  biggrin.gif

Tai kam tada pabreze prietara del skolu? ax.gif
Atsakyti
Kai kuriais prietarais tikiu, o kai kuries ne.
Tačiau kaip tekėjau tai turėjau ir naujo ir seno ir skolinto ir mėlyno. Tikiu, kad neša laimę ax.gif
Kiekvieną prietarą galima savaip prisitaikyti.
Atsakyti
Nelabai tikiu tokiais prietarais. Kuo maziau ju zinai, tuo maziau galva skauda biggrin.gif
Atsakyti
Mama pasakojo, kad kai jaunikis atvaziuoja pasiimti jaunosios, tai reikia pasistengti pirmai pamatyti jaunaji.Tik taip, kad jis taves nepamatytu. Tada vyras bus geras visa gyvenima (cia lyg turima omeny, kad nekels rankos ir pan.) rolleyes.gif
Papildyta:
Ir dar vienas dalykelis. Jei bijai, kad kas nors gali tave nuziureti vestuviu diena, tai reikia kur nors, kad ir nematomoj vietoj, isisiuti raudona juostele ar kaspineli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 21 kovo 2009 - 12:33
Sako kad jeigu išvažiuoja iš kiemo jaunųjų mašina atbula tai nesiseks gyvenime o jeigu tą dieną lyja tai jie bus labai turtingi
Atsakyti
QUOTE(zilkonas @ 2009 04 21, 14:40)
Sako kad jeigu išvažiuoja iš kiemo jaunųjų mašina atbula tai nesiseks gyvenime o jeigu tą dieną lyja tai jie bus labai turtingi

arba vyras bus pijokas lotuliukas.gif

Netikiu prietarais.
Atsakyti