Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

QUOTE(Windi @ 2010 05 31, 21:51)
tai ne apie raudonas akis kalbu, cia jau daug asaru isriedet turi kad paraustu  g.gif  na bent jau man.. o kalbu akiu grozi, kai suziba asaros jose  wub.gif

cia tik per serialus siziba jos, bet neisrieda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 31, 21:00)
cia tik per serialus siziba jos, bet neisrieda smile.gif

Būtent lotuliukas.gif
Atsakyti
buvau vestuvese, kuriose nuotaka labai graziai susigraudino smile.gif ir be jokiu raudonu akiu ar stugavimu..nuo zmogaus priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
na man per mūsų vestuves, sakant priesaika, nuriedėjo ašarėlė 4u.gif , o mano vyras ją taip gražiai nubraukė man nuo veido wub.gif , visi svečiai sakė, kad viskas buvo taip romantiška... o tokią mūsų priesaiką kunigas pavadino labai nuoširdžia 4u.gif beje, kai MB sakė savo priesaikos žodžius, jo akytėse taip pat buvo matyti susikaupusiu ašarėlių... 4u.gif po ceremonijos abu pripažinom, kad į nieką neiškeistume to jausmo ir nereikia savęs tramdyti vien dėl to, ką pasakys draugai ar giminės. Tai yra labai intymu ir kiekvienas tai patiria skirtingai 4u.gif prietarai yra prietarai, pagalvojus, jeigu jais tikėt, tai ir į lauką koją baisu iškelt būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iena: 01 birželio 2010 - 17:55
Kaip gražu 4u.gif wub.gif
Tikrai, svarbiausia jausti ir mėgautis...
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 06 01, 19:52)
na man per mūsų vestuves, sakant priesaika, nuriedėjo ašarėlė 4u.gif , o mano vyras ją taip gražiai nubraukė man nuo veido wub.gif , visi svečiai sakė, kad viskas buvo taip romantiška... o tokią mūsų priesaiką kunigas pavadino labai nuoširdžia  4u.gif  beje, kai MB sakė savo priesaikos žodžius, jo akytėse taip pat buvo matyti susikaupusiu ašarėlių...  4u.gif po  ceremonijos abu pripažinom, kad į nieką neiškeistume to jausmo ir nereikia savęs tramdyti vien dėl to, ką pasakys draugai ar giminės. Tai yra labai intymu ir kiekvienas tai patiria skirtingai  4u.gif prietarai yra prietarai, pagalvojus, jeigu jais tikėt, tai ir į lauką koją baisu iškelt būtų...

na cia viskas grazu, kaip romantiskoje muilo operoje 4u.gif as nemoku graziai verkti, tai as ir tramdziau save. o kam iseina sublizgint ta asara aky, tai ir blizgina, bet nereiskai, kad ta kuri neverkia, tai besirde ir bejausme unsure.gif
Atsakyti
Ar verta tikėti? lotuliukas.gif
http://gyvenimas.del...a.d?id=31529717
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2010 06 09, 11:24)

cia taikant mano vestuviu datai:
Liepa – santuoka šį mėnesį atneš į naujos šeimos gyvenimą tiek laimingų, tiek karčių minučių – visko bus po lygiai.
Šeštadienį – ši sąjunga atneš laimę tiems, kurie dėl šeimos pasiruošę paaukoti karjerą ir savo asmeninius interesus.
o del pacios dienos net neraso apie 18 diena.

na o del tikejimo, tai cia ir taip aisku, kad santuokoje buna ne tik geru ir graziu akimirku, bet ir piktumu, todel sakyciau, kad cia tiesa parasyta. o kas del sestadienio, tai dauguma poru tuoksiasi butent sia savaites diena g.gif

Atsakyti
Sveikutes smile.gif suluzo suzadetuviu ziedas, tiesiog eme ir suluzo.... gal zinote ka tai galetu reiksti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastiska @ 2010 09 14, 15:46)
Sveikutes smile.gif suluzo suzadetuviu ziedas, tiesiog eme ir suluzo.... gal zinote ka tai galetu reiksti? sad.gif

reiskia, kad reiks taisyti rolleyes.gif
Atsakyti
zinau kad reiks smile.gif bet girdejau baisiu prietaru apie pametima ziedu, galvoju gal ka nors reiskia ir tai kad suluzo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastiska @ 2010 09 14, 16:06)
zinau kad reiks smile.gif bet girdejau baisiu prietaru apie pametima ziedu, galvoju gal ka nors reiskia ir tai kad suluzo smile.gif

reiskia tik tada, jei tuo tiki, taip kad neprisigalvok be reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti